Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
cofetarii torturi nunta 3

AdyFotoStudio

Adaugat la: 25 Jan 2012, ora 11:19 / Accesari: 2446 / Id: 826
Vot/Statistici
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vizualizari: 2566 | Click-uri: 12 | Numar voturi: 15 125
8.33
Clasamentul furnizorilor este dat de media voturilor!

Contact
Persoana de contact: Adrian Dumitru
Telefon: 0726674330

Adresa
Adresa: Sector 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti

Descriere Furnizor

Numele meu este Adrian Dumitru. Iubesc fotografia in general, dar am ales sa ma dedic fotografiei de evenimente (nunta, botez, petrecere, expozitie, etc). Imi place sa surprind in imagini momentele pretioase din viata clientilor mei. Imi place sa creez fotografii unice si incerc, cu fiecare eveniment, sa fiu mai bun, mai creativ si sa ma reinventez cu fiecare ocazie care se iveste.

Pentru mine, orice eveniment este o provocare, fiecare are unicitatea sa si de fiecare data totul e nou, atat pentru mine cat si pentru clientii mei, tocmai de accea m-am indragostit de ceea ce fac. Cea mai mare rasplata pentru mine, ca fotograf, este emotia pe careo simt clientii mei atunci cand privesc fotografiile si retraiesc acele clipe unice din viata lor.

Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile starnite de un anumit subiect. Daca nu iti pasa despre acel subiect, logic, rezultatul va fi unul mediocru. Este foarte important sa iti placa, sa te implici si sa depui foarte mult suflet in ceea ce faci.Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul foto, putem transforma orice eveniment intr-o amintire extraordinara. Echipa noastra presteaza, de asemenea, si servicii de filmari nunti sau botezuri oriunde in Bucuresti, sau in alte localitatile invecinate.


Firma noastra va pune la dispozitie pe langa fotograf profesionist si cameraman profesionist si o paleta larga de alte servicii: restaurant, cort profesional, DJ nunta sau botez + solist vocal, formatie de lautari, limuzina, aranjamente nunti (flori, lumanari, buchete, cocarde), albume foto, dansatori, torturi, candy bar, magician, ursitoare, make-up artist, hair stilist si multe altele.


Domenii

Cuvinte cheie

AdyFotoStudio #1AdyFotoStudio #2AdyFotoStudio #3AdyFotoStudio #4AdyFotoStudio #5AdyFotoStudio #6AdyFotoStudio #7AdyFotoStudio #8AdyFotoStudio #9AdyFotoStudio #10AdyFotoStudio #11AdyFotoStudio #12AdyFotoStudio #13AdyFotoStudio #14AdyFotoStudio #15AdyFotoStudio #16AdyFotoStudio #17AdyFotoStudio #18AdyFotoStudio #19AdyFotoStudio #20AdyFotoStudio #21AdyFotoStudio #22AdyFotoStudio #23AdyFotoStudio #24AdyFotoStudio #25AdyFotoStudio #26AdyFotoStudio #27AdyFotoStudio #28AdyFotoStudio #29
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »