Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 4

Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015

Adaugat la: 13 Dec 2014, ora 03:49 / Accesari: 777 / Id: 943
Vot/Statistici
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vizualizari: 812 | Click-uri: 5 | Numar voturi: 2 15
7.50
Clasamentul furnizorilor este dat de media voturilor!

Contact
Persoana de contact: Simona Tone
Telefon: 0728301573

Adresa
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti

Descriere Furnizor

Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone
Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone

Revino La Traditie - Formatie Pentru Nunta - Formatie Nunta

Sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta? Are loc un eveniment mult asteptat si deosebit de important in viata ta?

Atunci e cazul sa sarbatoresti pentru ca aici ai gasit formatie pentru nunta ta!

Si pentru pentru ca nunta ta sa fie cu adevarat perfecta, ai nevoie de NOI - Formatia Simona Tone!

Dragele mele Miresici,

Pentru fiecare pereche de tineri indragostiti, ziua nuntii reprezinta poate cea mai importanta si mai asteptata zi din viata voastra.
Ei bine, aceasta zi mult asteptata a nuntii voastre trebuie sa fie cu adevarat magica, perfecta din toate punctele de vedere.

Este ziua in care voi doi, indragostitii, va uniti destinele intr-unul singur iar la finalul zilei sarbatoriti aceasta unire alaturi de familie si cei dragi, printr-o petrecere de nunta memorabila, care va ramane vie peste ani in amintirea tuturor.

Formatia Simona Tone este o formatie pentru nunta formata din profesionisti in domeniu, cea mai buna si cea mai expresiva formatie de nunta din Bucuresti si Romania, fiind alegerea perfecta pentru petrecerea nuntii voastre!

Petrecerea din seara nuntii si muzica cu formatie pentru nunta Simona Tone trebuie sa fie un adevarat spectacol in onoarea voastra si a invitatilor vostri, Simona Tone un nume sonor in materie de petreceri, un maxim al armoniei, distractiei si fericirii pentru toti cei prezenti. Formatia de nunta Simona Tone reprezinta, la randul sau, un superlativ al muzicii de nunta, de petrecere si voie buna!

Repertoriul formatiei pentru nunta -Simona Tone - este special conceput pentru orice gen de nunta si pe orice tip de preferinte muzicale.
Stiu ca muzica pentru nunta este extrem de importanta pentru reusita unei petreceri, de aceea ma consult si comunic in permanenta cu viitorii miri pana aproape de data Evenimentului pentru a le intelege exact preferintele si stilurile.

Vreau sa cunosc viziunea fiecarui cuplu asupra Show-ului muzical din seara nuntii si ofer la randul meu consultanta asupra ideii de petrecere de nunta, si sa ne adaptam astfel prestatia artistica pentru a obtine un eveniment cu adevarat superb, pe gustul mirilor si al invitatilor acestora.

Dragele mele Miresici, pentru o cat mai buna organizare si desfasurare a petrecerilor de nunta, va pun la dispozitie si la alegerea scumpilor vostrii soti diverse pachete, care ofera programe artistice variate, ce pot cuprinde: o formatie pentru nunta, un band pentru nunta, muzica nunta live, solisti nunta live, orchestra de nunta, taraf de nunta, lautari nunta, efecte speciale, sonorizari nunta, lumini si lasere pentru nunta, Dj pentru nunta, dansatori nunta etc.
Formatie Pentru Nunta cu Renume si Experienta!!!

Revino La Traditie - Formatia Simona Tone

Muzica Live nunta, dance, ritmuri latino, grecesti sau arabesti, hit-uri romanesti, internationale, muzica populara si de petrecere.

Doriti o formatie nunta pentru Bucuresti, Pitesti, Valcea, Buzau, Olt, Cluj, Ploiesti, Sibiu sau alte orase ale tarii, apelati la o formatie de nunta cu experienta si repertoriu bogat de muzica usoara si populara, care va face din evenimentul dumneavoastra un adevarat spectacol!

Garantam reusita oricarui Eveniment.
Cu drag, Simona Tone!!!

Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente 2015


Domenii

Cuvinte cheie

Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta – Formatie Nunta Sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta? Are loc un eveniment mult asteptat - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #1Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #2Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #3Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #4Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #5Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #6Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #7Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #8Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #9Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #10Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #11Formatie Pentru Nunta Ta 2015 - Formatia Simona Tone  Revino La Traditie – Formatie Pentru Nunta - Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone 2015 #12
https://www.youtube.com/watch?v=_Naz1Oq8BtE
https://www.youtube.com/watch?v=reTAsB0nmcA
https://www.youtube.com/watch?v=PutwQl6qMSo
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »