Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 3

Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte

Data: 28 Nov 2019, ora 15:49 / Accesari: 82 / Id: 807

Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte

Descriere:

Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie Interpretul Ciprian Andrei Gagiu, atunci ai facut alegerea PERFECTA!
Ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la un interpret de nunta si evenimente !
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor si invitatilor:
* Cafe Concert
* Muzica usoara romaneasca * Muzica internationala
* Jazz * Standard Jazz
* Blues * Pop
* Muzica clasica cantata la pian
* Muzica ambientala * Piano Chill Bar
* La cerere poate asigura partea de pian atat pe inceputul cat si pe tot parcursul evenimentului..
Interpretul Ciprian Andrei Gagiu sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii, lansari de carte), fiind unul din cei mai cunoscuti si apreciati interpreti de evenimente din Romania.
Ciprian Andrei Gagiu originar din Suceava, solist vocal si totodata pianist desavarsit, profesor de pian, absolvent al Academiei de Muzica " Gheorghe Dima" - sectia pian, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ciprian Andrei Gagiu ajunge treptat sa fie interpretul de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Isi ofera serviciile la toate tipurile de evenimente la care este invitat, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-se cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0744/188.716 sau 0742/604.060 si veti avea o mega-petrecere, alaturi de Interpretul Ciprian Andrei Gagiu!

Zona de valabilitate:

National

Info pret:

0.00

Contact:

Persoana de contact: Ciprian Gagiu
Telefon: 0744/188.716
E-mail: cipriangagiuoficial@gmail.com
Url anunt: --

Cuvinte cheie:

Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #1
Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #2 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #3 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #4 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #5 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #6 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #7 Interpretul Andrei Ciprian Gagiu - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #8
inapoi
Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »