Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Fotografiile de nunta

08 Nov 2011, 2016 accesari

Sfaturi / Fotografiile de nunta

Fotografiile de nunta

Unul dintre evenimentele de care ai vrea sa iti amintesti toata viata este nunta. Rasfoind albumul de nunta, amintirile vor prinde viata si emotia traita atunci te va coplesi. Dintre toate investiile pentru nunta, cea care merita cu adevarat este cea legata de fotografiile si filmul de nunta, singurele dovezi ale frumosului evenimet pe care l-ati trait. Incepeti cautarea furnizorilor de servicii de acest tip din timp, pentru ca trebuie sa rezervati data nuntii. Faceti o analiza a fimelor si serviciilor de pe piata si alegeti acea firma care va satisface pe deplin.

Tendintele in domeniul fotografiei de nunta se schimba de la un an la altul. Pe langa fotografiile clasice de nunta care surprind momentele cheie ale nuntii, clientii solicita si fotografii cu un aer retro, alb-negru care
surprind ipostaze foarte romantice si artistice. Fotografiile in miscare, care uimesc prin naturalete, realizate in decoruri neobisnute sunt de asemenea foarte solicitate.

Sedinta foto este momentul mult asteptat atat de miri cat si de fotografi pentru ca acum si cele mai neobisnuite idei pot prinde viata. Este bine ca atunci cand va organizati programul din ziua nuntii sa rezervati suficient timp pentru sedinta foto, daca dorita ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Indiferent de cat e de creativ fotograful, in 10 -15 minute nu se pot face minuni, ideal ar fi un interval de 3 - 4 ore pentru a fi suficient timp in care sa se poata face fotografii in diferite locatii sau pentru a se respecta un scenariu. Unele cupluri opteaza pentru realizarea sedintei foto fie inainte de nunta, fie dupa nunta tocmai pentru a putea sa se dedice complet acestei activitati.

Daca se opteaza pentru o astfel de sedinta foto, membrii echipei Filmari-Foto-Nunti.ro propun anumite locatii si scenarii in functie de personalitatea si prefereintele mirilor.

Nunta prin ceea ce reprezinta este un eveniment plin de eleganta si fast, de aceea ar trebui ca toti participantii la eveniment sa respecte un cod de tinuta. De la aceasta regula nu ar trebui sa faca exceptie nici fotografii si nici cameramani care daca sunt imbracati adecvat se pot amesteca printre invitati, fara a face nota discordanta, ca imbracaminte, cu restul invitatilor. Alegeti echipa foto-video in functie de profesionalismul ei, preturile practicate si nu in ultimul rand tinand cont de tinuta si modul de comportament.

Echipa Filmari-Foto-Nunti.ro este o prezenta eleganta, membrii ei comportandu-se intr-un mod profesionist si manierat. Tarifele serviciilor foto si video sunt justificate de calitatea si originalitatea materialului oferit. Fiecare client este unic, de aceea solutiile oferite de echipa www.filmari-foto-nunti.ro sunt solutii individualizate pentru a reflecta personalitatea si preferintele fiecarui client.

Domenii: Foto-Video
Autor: C. Andreea Ioana
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »