Tortul este piesa de rezistenta a meniului de nunta, rasfatul dulce asteptat de toti invitatii. Alegerea tortului trebuie sa fie una inspirata adaptata tematicii nuntii si sezonului in care are loc evenimentul. Vara se recomanda un tort usor, pe baza de fructe si frisca naturala, in timp ce in perioada rece torturile cu ciocolata sau martipan pot face deliciul tuturor.O varianta interesanta, intr-o seara caniculara, poate fi si un tort de inghetata innobilat cu fructe de sezon si frisca. Indiferent de reteta aleasa, nu faceti rabat la calitate! Este important ca reteta tortului sa contina ingrediente naturale, al caror gust va face diferenta. Cu totii ne-am saturat de torturile aspectoase de la nunti care insa ne dezamagesc in momentul in care le gustam. Gustul artificial al conservantilor si al aditivilor alimentari ne face sa ne intrebam care mai este rostul de a comanda un tort care arata foarte bine, dar care este lipsit de gust.
Este dulce, chiar foarte dulce, atat de dulce incat majoritatea mesenilor il vor lasa in farfurie. Elementele de decor arata foarte bine, dar au un gust puternic de chimicale. Deci tort dulce si aspectos nu este suficient daca nu este si gustos. Alegeti laboratoarele de cofetarie care va ofera posiblitatea de a degusta tortul inaintea comenzii finale. Este foarte riscanta alegerea tortului doar pe baza imaginilor dintr-un catalog de prezentare si a comentariilor angajatilor laboratorului de cofetarie care vor incerca sa va convinga ca orice varianta ati alege, va fi cel mai gustos tort pe care l-ati mancat vreodata. In galeria de imagini pe care v-o prezentam am selectat torturi al caror design aminteste de rochiile diafane de balerina. Modelele sunt simple, dar foarte elegante. Textura torturilor este pufoasa si usoara, gustul echilibrat iar colorantii folositi sunt naturali. Detaliile care infrumuseteaza torturile sunt realizare din pasta de zahar si flori naturale.