Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
inele verighete 1

Pietrele pretioase si semnificatia lor

13 Nov 2008, 13697 accesari

Sfaturi / Pietrele pretioase si semnificatia lor

Pietrele pretioase si semnificatia lor

Logodna si casatoria sunt doua momente memorabile in viata unui om, marcate de foarte multe ori de cadouri constand in bijuterii. Orice mireasa viseaza sa poarte in ziua nuntii bijuterii veritabile, cu pietre pretioase, care sa-i puna in valoare tinuta si personalitatea.
Cei care cauta simboluri in tot ceea ce ii inconjoara, este bine sa stie ca fiecare piatra pretioasa are semnificatia ei, " puterea ei", asa cum si culorile au o simbolistica a lor.

Ametistul este o piatra pretioasa de culoare violet, considerata a fi simbol al cumpatarii si echilibrului, are puteri tamaduitoare intarind sistemul imunitar.

Diamantul, piatra pietrelor, il gasim in mai multe culori incepand cu alb, roz si terminand cu negru. Este piatra cea mai ravnita de femei din cele mai vechi timpuri, simbol al perfectiunii, durabilitatii, acesta protejeaza integritatea familiei, protejand-o de desfrau.

Perlele, simbol al feminitatii, fertilitatii, al casatoriei si iubirii, pot fi alegerea prfecta in materie de bijuterii pentru nunta.

Paleta de culori este variata, cele mai intalnite fiind perlele albe, dar si cele crem, roz, gri au un farmec aparte, putand intregi cu succes toaleta de nunta.

Turcoazele, pietre semipretioase, de culoare albastru-verde intens, sunt asociate cu un temperament mai navalnic, cu un caracter puternic, simbolizand puterea soarelui si a focului.

Rubinul este piatra pasiunii, a iubirii, datorita culorii ei sangerii fiind folosita in homeopatie in tratarea bolilor de sange.

Safirul sau piatra azurie, este piatra cerului, simbol al sperantei, curajului, bucuriei si vitalitatii.

Smaraldul este o piatra fascinanta, de culoare verde intens, considerat unul dintre cele mai puternice talismanuri, simbolizand rodnicia, nemurirea si clarviziunea.

Si daca toate aceste simboluri le asociem cu semnificatia culorilor, si anume: alb-puritate, virtute, albastru-fericire, nemarginire, gri-echilibru, natura duala a omului, portocaliu- echilibru dintre spiritualitate si placere carnala, rosu- foc, sange, viata, galben- forta, intelepciune, tinerete, verde-natura, protectie, violet- inteligenta, negru-seriozitate, sobrietate, obtinem o combinatie care sa reflecte pe deplin personalitatea si principiile noastre de viata, piatra pe care alegem sa o purtam fiind un adevarat simbol al cuplului nostru.

Pietrele pretioase si semnificatia lor #1diamant #2diamant #3inel perla #4turcoaze #5rubin #6inel rubin #7inel safir #8smarald #9inel smarald #10
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »