Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Mame sofisticate

26 Aug 2010, 11117 accesari

Sfaturi / Mame sofisticate

Mame sofisticate

Nunta este un prilej de bucurie pentru intreaga familie, in special la noi, o tara cu o traditie atat de bogata in obiceiuri de nunta, un loc de cinste fiind alocat in acesta desfasurare de forte celor doua mame ale mirilor, soacra mare si soacra mica.

In aceasta zi atat de speciala, ii sarbatorim nu numai pe miri ci si pe parintii acestora, care cu daruire si grija si-au crescut si educat copiii, transformandu-i in oameni puternici si responsabili, pregatiti sa infrunte viata si sa-si intemeieze propria familie.Nunta este evenimentul la care, parintii nu-si mai incap in piele de mandrie uitandu-se la frumosii lor copiii. Si langa atat de frumosii miri, nu pot sta dacat doua mame stilate si sofisticate si doi tati eleganti. Sentimentul de admiratie al invitatilor va fi maxim la vederea celor doua familii atat de frumoase, invitatii exclamand cu siguranta: Ce miri frumosi! Seamana cu parintii!

BeWed propune viitoarelor soacre mari si mici o galerie de rochii si coafuri potrivite pentru un eveniment de o asemenea avengura, sugestii pentru o zi deosebita: nunta copiilor!

Mame sofisticate #1rochie moncheribridal #2rochie moncheribridal #3rochie moncheribridal #4rochie moncheribridal #5rochie moncheribridal #6rochie moncheribridal #7rochie moncheribridal #8rochie moncheribridal #9rochie moncheribridal #10rochie moncheribridal #11rochie moncheribridal #12rochie moncheribridal #13rochie moncheribridal #14rochie moncheribridal #15rochie moncheribridal #16
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: sursa poze:www.moncheribridals.com
Comentarii
26 Aug 10, ora 10:51
Sunt f frumoase rochiile, chiar ma voi inspira din poze cand voi merge cu mama sa-si cumpere rochia pentru nunta mea, mama e mai slabuta, prin urmare cred ca o sa gasim ceva, rochie pe verde safir imi place f. mult si coafura la fel.
Mihaela

inapoi

Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »