Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

Accesoriile noului sezon

08 Sep 2008, 2315 accesari

Stiri / Accesoriile noului sezon

Accesoriile noului sezon

Accesoriile noului sezon reflecta, la randul lor, tendintele principale: gentile variaza de la portofele din plexiglas la utilitare genti "curier". Incaltari in trend: balerini cu aplicatii pretioase, botine cu toc sculptural si cizme extrem de lungi.
Poseta plic: XXL este 'out', cel putin pentru un sezon. Noile posete de mana sunt mici, din plexiglas sau piele, cu aplicatii pretioase sau detalii dragalase (funde, canafi, volanase). Nu le pastra doar pentru o cina formala, le poti purta chiar si la un outfit casual, de zi,

Geanta "curier": are un look nou, mult mai chic, fiind confectionata din piele moale, cu detalii retro. Cureaua este mai subtire si destul de lunga astfel incat geanta sa fie rezemata de solduri. Asortarea acesteia la culorile outfitului da un aer dichisit, lady-like.

Pantofii cu talpa plata: condurii cu strasuri, margele, paiete sau broderii stralucitoare inlocuiesc tocurile ametitoare la o tinuta de seara iar pantofii retro, cu siret (oxford, golf-shoe) completeaza perfect un outfit in stil masculin.


Cizme lungi: un must-have pentru sezonul de toamna-iarna 2008-2009, cizmele deasupra genunchilor dau iluzia unei siluete suple. Acestea completeaza perfect o rochie vaporoasa dar si un outfit cu fusta dreapta, mini. Alegerea ideala o constituie o pereche din piele intoarsa, in nuante pale, de toamna.

Botine pe glezna: griul ia locul negrului drept alegerea cromatica numarul 1 iar design-ul simplu s-a demodat! In trend sunt tocurile sculpturale (Balenciaga, Dior, Miu Miu) si aplicatiile de tot felul: "frunze" din piele (Chloe), blana (Calvin Klein).

Bijuterii: orice alegere este potrivita atat timp cat are un impact vizual major: bratari Art Deco uriase, coliere-colaj supradimensionate sau siraguri de lanturi metalice si seturi de bratari subtiri.

Manusi: din piele neagra, lucioasa, sau velur colorat, noile modele nu depasesc in lungime jumatatea antebratului si completeaza in mod fericit o jacheta cu maneci trei-sferturi sau o little black dress eleganta, dupa cum ne arata Julien MacDonald in colectia sa pentru Debenhams (vezi poza). In trend: manusile fara degete, fie din tricot fie in stil biker.

Cuvinte cheie: moda, frumusete, accesorii moda
Autor: Carmen Sculita
Sursa: Egirl
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »