Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

Mireasa Christian Dior

04 Dec 2009, 3996 accesari

Stiri / Mireasa Christian Dior

Mireasa Christian Dior

Brandul Christian Dior, un brand puternic pe piata modei va ofera voua viitoarelor mirese produse de o calitate deosebita, intr-o prezentare nemaipomenita, care pastreaza ceva din glamour-ul si rafinamentul Frantei.

Nu trebuie sa uitati ca pentru a arata deosebit in ziua nuntii nu este suficient sa va imbracati rochia de mireasa si sa mergeti la coafor si machiaj! Pentru ca produsele de machiaj si coafura pe care o veti avea sa va puna in valoare frumusetea si personalitatea, trebuie sa va pregatiti pielea si parul din timp.

Dior va ofera o noua gama de produse de ingrijire a pielii, L'Or de Vie, produse de o calitate exceptionala ce contin extracte de vin de Yquem, o regiune cunoscuta pentru vinurile sale. Din aceste vinuri pretioase, Dior a elaborat o formula cu zece antioxidanti si molecule de regenerare, care impreuna cu elementele de stralucire si hidratare vor conferi tenului d-voastra luminozitatea si claritatea de care are nevoie in ziua nuntii.

Si pe o piele impecabila nimic nu sta mai bine decat un machiaj profesional, realizat cu produse Dior. Nuatele de ruj din gama Rouge Dior sunt deosebite si de o mare varietate, au o textura cremoasa, cu elemente lucioase si sunt rezistente la transfer. Atentie, trendul toamna-iarna, 2009-2010 este acela de a purta culori intense pe buze, rosul fiind la mare cautare.

Machiajul buzelor va fi intregit de cel al fetei, baza machiajului fiind un fond de ten cu o textura usoara si o pudra compacta.

In acest sezon se poarta atat tenul alb de portelan, cu aspect mat cat si tenul bronzat, stralucitor. Ambele variante le puteti realiza optand pentru produse Dior.

Unghiile nu sunt de neglijat intr-o zi atat de speciala! Puteti opta pentru o oja de culoare deschisa, mata sau sidefata, in ton cu rochia de mireasa, dar daca sunteti mai indrazneata asa cum este mireasa Dior, nu veti ezita sa purtati si culori tari, de la rosu intens la violet, culoarea ojei fiind in ton cu cea a rujului.

Imaginea noastra va fi intregita de rochia de mireasa si de coafura!
Rochiile propuse de Casa Dior au croieli indraznete, sunt o simfonie de forme si broderii, cu accente de culoare, pun in evidenta feminitatea, emana farmecul parizian inconfundabil. Coafurile au acel volum dezordonat care sporeste seductia.

Si pentru a fi gata de marea seara, nu ne mai lipseste decat o atingere de parfum care sa ne invaluie in mrejele sale, facandu-ne sa ne simtim unice. Aceasta este calitatea parfumurilor Dior, iti confera increderea de care ai nevoie in momentele speciale, fie ca au la baza un buchet floral-fructat ca J'Adore, expresie a senzualitatii si fragilitatii sau au note puternice, cu accente orientale ca Poison.

Este important sa retineti ca frumusetea si sanatatea tenului si imaginea impecabila pe care noi femeile vrem intotdeauna sa o afisam, se construiesc folosind produse de calitate. Intre a cumpara doua produse mai ieftine, de exemplu doua rujuri, de o calitate indoielnica, alegeti varianta de a cumpara un ruj mai scump, dar de calitate, care sa va ingrijeasca buzele, care va rezista mai mult pe buze si care va va conferi increderea de care aveti nevoie in orice moment al zilei.
Nunta este un prilej bun de a achizitiona produse de calitate, pe care le puteti folosi si dupa aceea, o buna perioada de timp.

Va urez spor in organizarea nuntii!

Mireasa Christian Dior #1mireasa dior #2mireasa dior #3mireasa dior #4mireasa dior #5mireasa dior #6mireasa dior #7mireasa dior #8make-up dior #9make-up dior #10rouge dior #11rouge dior #12oja dior #13oja dior #14farduri dior #15parfumuri si ingrijire ten dior #16
1
2
3
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: poze: www.dior.com
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »