Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 5 martie 2011

05 Mar 2011, 607 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 5 martie 2011

Horoscop - Sambata, 5 martie 2011

BERBEC - Gasesti o solutie practica la o problema cu care multa lume isi bate capul, deci poti deveni eroul zilei. Toti vor aprecia solutia si vor incerca sa o puna in practica, si pentru ca va avea efecte benefice asupra multora, poate deveni un exemplu demn de urmat si de altii aflati in situatii similare. Cand gasesti o idee atat de buna, e bine sa o faci publica, sa afle cat mai multi de ea, deoarece multa lume s-ar putea folosi de reteta. Si uite asa solutia aceasta ar putea sa-ti poarte numele de acum incolo!

TAUR - Desi te afli printre prieteni pe care ii cunosti foarte bine, informatiile vehiculate in acest anturaj te cam pun pe ganduri. Ori descoperi la cei din jur gesturi pe care nu le-ai mai vazut inainte, suficient de suspecte pentru a-i banui de intentii negative, ori preferi sa reduci la minimum dialogul, ca nu cumva sa scapi vreun detaliu important despre tine, de care ceilalti s-ar putea folosi intr-o zi impotriva ta. Nu te simti in largul tau nici macar printre cunoscuti, avand mereu senzatia ca lumea are ceva cu tine.

GEMENI - Cel mai mare inamic al planurilor tale este timpul care trece mult prea repede. Nu e bine sa te agiti mai mult decat e omeneste posibil, pentru ca graba poate strica tot ce ai construit pana in acest moment. Oricat de mult te-ar impinge de la spate urgentele, nu te da peste cap, pentru ca graba te va face sa te enervezi si iritarea naste erori majore, greu de reparat. Organizeaza-te cat mai bine, fara sa sari peste etape si fara sa intri in panica, atunci cand vezi ca orele zboara. Ia-o incet, chiar daca nu termini totul la termen.

RAC - Nu e momentul potrivit pentru o initiativa curajoasa. Mare grija spre ce iti canalizezi energia si atentia astazi, deoarece esti tentat sa te implici intr-o activitate cu sorti minimi de izbanda. Risti sa dai peste cap tot ceea ce ai acumulat pana aici, deoarece te tenteaza sa incepi ceva nou, care nu e deloc compatibil nici cu puterile tale, nici cu scopul pentru care ai depus eforturi anterior. In loc sa ajungi la ceva de care sa fii mandru, este posibil sa distrugi un proiect ce ajunsese deja la un nivel destul de bun.

LEU - Nu te juca asa cu norocul, pentru ca risti sa generezi un esec. Prea sigur pe tine, uneori, poti face o eroare infantila pe care o vei regreta mai apoi, dar va fi prea tarziu sa mai repari ceva. Nu subestima dificultatea anumitor situatii, crezand ca e floare la ureche, ci concentreaza-te chiar si asupra celor mai banale actiuni. O neglijenta cat de mica poate strica totul, cu riscul sa nu mai poti recupera nimic. Ia in serios tot ce se petrece, chiar si acele situatii pe care consideri ca le stii pe din afara, caci exact acolo poti face o gafa absurda!

FECIOARA - Momentul este perfect pentru a sta putin de vorba cu tine insuti, pentru a trasa strategia urmatoare in acele directii pe care le consideri esentiale in acest moment in viata.

Ca e vorba de afaceri sau investitii mari, ca te preocupa cariera si viitorul tau profesional, ideile pe care le gasesti astazi merita puse imediat in aplicare, deoarece au scopul de a aduce un plus de stabilitate si confort in viata ta. Ai acumulat informatii si experienta si acum stii mult mai bine ce ai de facut, dar nu te grabi. Ia-o incet!

BALANTA - Esti cam cheltuitor, mana larga cum s-ar spune, si risti sa cheltuiesti o suma prea mare de bani fara sa stai pe ganduri, furat de mirajul cumparaturilor de sezon sau de reduceri. Chiar daca soarele de afara te imbie sa-ti reinnoiesti toata garderoba, fii mai cumpatat si nu cumpara chiar tot ce-ti atrage atentia prin magazine. Peste cateva zile, vei avea nevoie de bani sau vei gasi alt obiect, mult mai rentabil, si vei regreta furia cu care ti-ai consumat banii astazi. Daca ai merge la cumparaturi cu bani mai putini in portofel, ar fi in avantajul tau!

SCORPION - Faci ce faci si te tot intorci in trecut, la ceva ce te-a impresionat profund. Esti inca puternic afectat de un eveniment de demult care a avut un impact major asupra psihicului tau. Poate duci dorul acelor vremuri, pentru ca ceea ce ai trait atunci ti s-a parut superb, sau, dimpotriva, revii mereu cu gandul la acel punct critic, de parca ar fi devenit o obsesie. Este vremea sa uiti, sa te detasezi sau, daca se poate, sa te intorci cumva in acel punct pentru a vedea ce se mai poate repara sau ce poate fi reluat in prezent din acele vremuri.

SAGETATOR - Te prezinti foarte sigur pe tine in fata unei persoane care, altadata, te-ar fi intimidat, pentru ca impune respect si un pic de teama, dar acum nu te mai simti cu nimic mai prejos decat aceasta. Esti la acelasi nivel, deci lasa emotiile la o parte si vino sa discuti cu el de la egal la egal. Ca e un superior, un profesor, un expert, o celebritate - nu ai motive sa te simti coplesit de renumele lui, pentru ca sigur ai si tu un atu al tau cu care te poti aseza oricand la aceeasi masa pentru a discuta deschis.

CAPRICORN - Este nevoie de tine in alta localitate pentru a analiza o problema. Nu o poti rezolva prin telefon, deci nu amana, ci fa tot posibilul sa ajungi mai repede acolo. Te vei intoarce acasa foarte multumit ca te-ai putut afla la fata locului, deoarece altfel intelegi lucrurile cand esti direct implicat in miezul actiunii. De la distanta, ai fi subestimat unele detalii pe care le-ai observat cu alti ochii acolo, in direct, ca atare nu te baza pe telefon chiar pentru orice problema. Uneori e obligatoriu sa tii situatia in mana!

VARSATOR - Esti nervos la final de saptamana, pentru ca treci in revista principalele motive de iritare din ultimele zile si descoperi ca au fost foarte multe. In loc sa te calmezi si sa spui mersi ca le-ai depasit cu bine, tu le scoti iarasi in evidenta si le transformi in subiect de discutie cu oricine se nimereste. Nervii tai pot strica ziua altor persoane, mult mai calme, pentru ca nu esti multumit de felul cum ai rezolvat unele aspecte. De ce iti eliberezi nervii pe oameni nevinovati daca e vorba de propriile tale motive de stres?

PESTI - Te bucuri de calmul acestei zile, ba chiar nu-ti doresti nimic care sa agite cumva spiritele. E perfect asa, cufundat intr-o pace de week-end care te ajuta sa te detasezi de toate si sa te bucuri de motivele de relaxare pe care le ai la dispozitie. Unii spun ca te complaci in lene, ca nu faci nimic constructiv, dar este exact starea care iti prieste de minune in acest moment. Ai si tu dreptul sa te rupi de toate si sa-ti oferi un ragaz doar pentru sufletul tau, chiar daca ar insemna o zi de comoditate totala. Somn, odihna, liniste - ce poate fi mai bun de atat?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »