Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 2 mai 2011

02 May 2011, 649 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 2 mai 2011

Horoscop - Luni, 2 mai 2011

BERBEC - Ar fi bine sa tii banii de care dispui acum, pentru ca vei avea nevoie de ei candva in perspectiva pentru o investitie mai importanta. De altfel, ai senzatia ca nu te poti folosi de banii tai, parca ar fi blocati de diverse datorii care se cer achitate de urgenta. E frustrant sa stii ca ai niste bani dar trebuie sa-i dai pentru a scapa de o obligatie. Daca tot ai adunat o suma mai mare de bani, gandeste-te spre ce sa o directionezi. Daca ai achita acum cea mai scumpa factura care asteapta la rand, te vei simti dintr-o data eliberat de un mare stres.

TAUR - Nu sta pe ganduri daca ti se ofera azi o sansa exceptionala, pentru ca nu te asteapta! E nevoie de o reactie prompta, spontana, ca sa valorifici auspiciile bune ale acestui moment, pentru ca daca incepi sa cauti defecte si sa iti pui tot felul de intrebari, trenul trece pe langa tine fara sa mai apuci sa urci pn el. Nu prea stii sa profiti de ocazie si, pentru ca tot stai sa analizezi situatia, cautand puncte slabe, vei vedea ca altul e mai iute de mana si prinde sansa din zbor inaintea ta si atunci regretul va fi si mai mare. Ca atare fii pe faza si nu rata!

GEMENI - Este o zi calma in care simti ca te detasezi de problemele tale si reusesti chiar sa te mai relaxezi un pic. Ba chiar iti lasa impresia ca e o zi de odihna totala, pentru ca nu apare nimic care sa te streseze si sa te scoata din calmul tau. Poate ti-ai luat o zi libera sau de concediu si tot ce-ti doresti e sa-ti reincarci bateriile nefacand nimic. Iti permiti mici capricii pe placul tau care au un efect benefic asupra psihicului, pentru ca arta, muzica, somnul, plimbarile pot avea un efect tonifiant dupa o perioada de stres maxim.

RAC - Ceea ce incepi azi, inainteaza foarte bine incat ai motve de satisfacetie deplina. Se vede ca-ti place ceea ce faci, depui pasiune si energie din belsug, iar aprobarea pe care o vezi in ochii celor din jurul tau te motiveaza sa duci mai departe ce ai inceput. Este o zi prielnica oricaror initiative si schimbari, deci, daca aveai de gand sa dai startul unei actiuni noi, acum e momentul! Ambitia ta creste iar optimismul nu te paraseste nicio clipa, toate acestea facand ca lucrurile sa evolueze foarte bine intr-un ritm alert catre rezultatele scontate.

LEU - Nu pune la suflet criticile si disputele care se incing azi, pentru ca ele pot avea un rol constructiv. Nu e altceva decat un schimb de opinii, chiar daca se foloseste un ton ceva mai agresiv, dar astfel poti descoperi ce parere au altii despre planurile tale. Chiar daca se vehiculeaza idei diametral opuse celor la care tii cu tarie, nu le respinge din start, ci analizeaza-le si pe ele. Daca ai prelua ceva din ceea ce spun ceilalti, ai putea duce cu brio la indeplinire ce ai inceput, pentru ca nu numai tu ai dreptate, ci exista si altii care au idei ce merita respectate.



FECIOARA - Visele tale de dragoste se pot implini. Ai putea intalni o persoana aparte care iti atrage atentia, dar si tu degaji o lumina speciala care poate atrage privirile asupra ta. Poate fi ziua unui eveniment deosebit in cuplu, cum ar fi o cerere in casatorie, prima intalnire, primul sarut, momente pe care nu le vei uita niciodata, pentru ca au o nota de unicat si un aer aparte. Poti cuceri inima celui pe care-l iubesti, dar si tu poti fi coplesit de emotie si iubire la vederea celui drag.

BALANTA - Esti extrem de capricios, treci de la bucurie la tristete de la o clipa la alta, incat ceilalti nici nu vor sti cum sa se poarte cu tine. Reactionezi exact invers decat de obicei, pentru ca daca altadata radeai si raspundeai cu aceeasi moneda la o gluma, de data aceasta acelasi stil de umor te deranjeaza si il iei drept atac la persoana. Psihicul tau e labil, treci de la plus la minus pe nepusa masa, si ba razi, ba plangi pe parcursul aceleiasi zile... Greu iti controlezi reactiile emotionale.

SCORPION - Faci parte dintr-un colectiv cu care nu reusesti sa colaborezi eficient, desi depuneti fiecare eforturi sa va adaptati la stilul de lucru al celuilalt. Ai impresia ca tot greul cade pe umerii tai, ca esti folosit de ceilalti, pe cand ei doar culeg roadele muncii tale. Nu pune la suflet astfel de situatii, pentru ca intotdeauna cineva va fi exploatat in beneficiul altuia, iar de data aceasta cel sacrificat esti tu. Nu conteaza cat de mult muncesti, ci doar ca ajungeti cu totii la un rezultat. Evident ca te deranjeaza ca ceilalti uita sa scoata in evidenta contributia ta, dar va veni si ziua revansei.

SAGETATOR - Nimeresti la mijloc in conflictul dintre doua generatii, dar nu tii partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabara din care ai putea face si tu parte. Nu tii nici cu cei tineri, nici cu cei mai batrani, ci incerci sa ii pui la masa tratativelor cu calm si toleranta, pentru a ajunge la un consens. Joci un rol bun de negociator, pentru ca reusesti sa ramai impartial si sa ii obligi cumva sa discute fata in fata, fara ostilitate si fara condescendenta. Nimeni nu e cu nimic mai presus, ci sigur exista o cale de mijloc: nici ca unul, nici ca altul...

CAPRICORN - Iubirea e planul celor mai frumoase discutii, declaratii, vorbe dulci. Rareori esti atat de romantic si de tandru, dar azi reusesti sa exprimi in cuvinte ceea ce simti, astfel incat sa alungi orice urma de indoiala din sufletul partenerului. Si tu primesti, la randul tau, cele mai calde gesturi de afectiune, si intr-o atmosfera atat de sensibila, nu poti avea prte decat de clipe perfecte in doi. Fii pregatit sa faci o declaratie de amor, dar nu uita sa raspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumatatea ta, pentru ca si raspunsul e foarte important.

VARSATOR - Cand privesti spre etapele urmatoare ale planurilor la care iti aduci contributia, te cuprinde entuziasmul si nerabdarea. Probabil se prefigureaza deja rezultatele pe care le-ai visat, incat simti ca nu mai poti astepta pana acolo. Nu te grabi totusi, fiecare pas are rolul sau in constructia finala, si daca ai incerca sa sari peste unele etape care ti se par neimportante, ai putea scapa din vedere momente esentiale. Incet, pas cu pas, totul inainteaza spre telul cel mare, dar parca nu mai ai rabdare: ai vrea rezultate mai rapide.

PESTI - Numai prudenta te poate scapa de riscul care trece azi prin calea ta. Se stie ca ai uneori presentimente care te avertizeaza daca e bine sau nu sa te implici in anumite actiuni, si cum azi intuitia iti spune sa stai pe loc, vei scapa cu brio de efectele neplacute. Parca cineva te trage de maneca si iti spune sa stai pe loc, chiar si in cel mai palpitant moment, iar dupa ce trece, iti vei da seama ce bine ai facut ca ti-ai ascultat vocea interioara. Numai daca rezisti ispitei de a te baga singur in mijlocul furtunii, totul va trece fara urmari.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »