Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 16 iunie 2011

16 Jun 2011, 678 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 16 iunie 2011

Horoscop - Joi, 16 iunie 2011

BERBEC - Conflictul in care esti implicat de la o vreme se poate incheia aici daca te arati si tu dispus sa accepti un compromis. Luptele de orgolii nu vor avea urmari pozitive, deci trebuie sa mai treci si tu cu vederea unele aspecte si sa nu le transformi in principii capitale de viata. Disputa poate fi dezamorsata repede daca se apeleaza la diplomatie, la ton amabil si la capacitatea fiecaruia de a restabili pacea, altfel totul poate denatura intr-un scandal ce poate genera despartiri definitive.

TAUR - Esti cu gandul departe, probabil deja visezi la clipa cand vei pleca in concediu. Poate chiar pregatesti o viitoare vacanta si dorul tau cel mare se cheama spre peisaje acvatice, spre litoral, insule, croaziere, pentru ca simti o nevoie ciudata de a calatori pe apa. Daca nu poti pleca deja departe de casa, ajunge doar sa faci o plimbare pe malul unui lac sau sa savurezi albumele de fotografii din alte concedii, pentru ca efectul lor psihic va fi acelasi: eliberare de tensiuni, romantism, pace interioara…

GEMENI - Mai apar si conflicte intre prieteni, dar trebuie sa le tratezi cu detasare, fara a le transforma in motiv de razbunare. Daca cel mai bun prieten al tau te critica, nu inseamna ca nu mai tine la tine, ci pur si simplu are o alta parere. Asa cum tu doresti sa ti se respecte parerea, la fel doreste si celalalt, ca atare redu tonul atunci cand colegul tau are ceva de spus. Chiar si din opinii atat de diferite, se pot naste solutii excelente, ca atare fiecare trebuie sa se simta liber sa-si exprime punctul de vedere.

RAC - Desi iubesti mult linistea casei tale, azi te lasi purtat de o dorinta imensa de a iesi in lumea larga, de a socializa, de a cunoaste oameni. Ai o bucurie pe suflet pe care vrei sa o impartasesti tuturor, si esti mult mai volubil, intrand usor in discutii chiar si cu necunoscuti. Este o sansa buna de a te face remarcat in ochii unor persoane care nu te cunosc foarte bine si lasi o impresie excelenta, ce iti poate atrage un numar mai mare de admiratori si prieteni sinceri de acum inainte.

LEU - Esti nevoit sa apelezi la un neadevar pentru a iesi basma curata dintr-o situatie jenanta, dar sa nu crezi ca vei reusi sa pastrezi aceasta situatie multa vreme. Minciuna are picioare scurte si, desi te-a scapat de niste efecte nedorite pe moment, intr-o zi lucrurile vor iesi la iveala. Daca te simti vinovat de ceea ce ai facut, grabeste-te sa repari problema cat mai repede, pentru ca greseala recunoscuta va fi pe jumatate iertata atunci cand va fi descoperita. Nu te baza deci pe micile tertipuri, pentru ca ele sunt solutii de compromis pentru moment!

FECIOARA - Te simti bine in pielea ta iar la originea acestei stari excelente se afla iubirea! Persoana draga te rasfata cu gesturi de tandrete si de afectiune care iti dau mai multa incredere in tine.

Momentele petrecute in doi sunt stimulentul ideal pentru a-ti recapata optimismul, entuziasmul si dorinta de a face lucruri nemaifacute, pentru ca iti extragi energia din ceea ce are partenerul de oferit. Schimbul de sentimente este incurajator pentru amandoi si formati o echipa perfecta impreuna.

BALANTA - Nu poti trece la etapele urmatoare din proiectele tale daca nu repari mai intai erorile trecute. Arunca o privire inapoi cu obiectivitate, fara patima pentru cele intamplate, pentru ca numai asa poti sterge un intreg istoric negativ care te tot tine pe loc. Daca duci la bun sfarsit restantele pe care le-ai abandonat in urma, vei vedea ca drumul se limpezeste brusc si poti ajunge mult mai usor la rezultatele visate. Pentru ca da, viitorul depinde foarte mult de felul cum asezi trecutul pe un fagas normal.

SCORPION - Astepti cu sufletul la gura un eveniment caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Este ceva ce te va face sa spui cu mana pe inima ca esti fericit, tocmai de aceea privesti cu mult entuziasm spre acel moment. Ti se citeste bucuria pe chip pentru ca abordezi un zambet larg ce tradeaza mirajul sub care te afli in asteptarea clipei respective. Chiar daca mai ai un pic de asteptat, esti sigur ca totul va iesi perfect iar gandirea pozitiva face minuni!

SAGETATOR - Azi ai nevoie de mai multe persoane pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile, ca atare apeleaza la ele fara grija, pentru ca vor sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri. Unii sunt colegi priceputi la orice carora le place sa participe atunci cand sunt solicitati, altii sunt specialisti ale caror servicii trebuie platite, dar pentru ca solutia problemei se afla la ei, le vei cere sprijinul cu convingerea ca totul va ajunge la un nivel satisfacator prin colaborare. Ai multe de invatat din contactul cu aceste persoane, tocmai de aceea incerci sa prinzi orice informatie din zbor.

CAPRICORN - Daca vrei sa treci peste hopul care se iveste azi pe neasteptate, apeleaza cu incredere la oamenii din jur. O atitudine usuratica in fata obstacolului nu te va ajuta sa-l depasesti usor, ci mai mult va incurca lucrurile. Ai impresia ca le poti rezolva pe toate fara ajutorul nimanui, dar azi te inseli… Oricat de greu ti-ar fi sa recunosti ca nu stii ce e de facut in aceasta chestiune, va trebui sa-ti calci pe mandrie si sa dai un telefon pentru a cere un sfat sau chiar o interventie salvatoare.

VARSATOR - Uneori, succesul apare de unde nici nu te astepti. Desi nu exista nici un indiciu ca te indrepti spre o reusita, iata o surpriza placuta: totul se rezolva ca prin minune si din cel mai sumbru loc se naste o sansa de toata frumusetea. Totul depinde de capacitatea ta de a te detasa de mediul care te trage inapoi si sa lasi la o parte modestia. A sta in banca ta sau in umbra pentru a-i lasa pe altii sa se remarce nu e cea mai buna idee, pentru ca, cel putin azi, tu esti cel mai bun si trebuie sa iesi in fata, fara sa te gandesti la… turma.

PESTI - Ai de ales intre doua directii care, fiecare in parte, are ceva bun de oferit. Ar fi ideal sa gasesti o solutie care sa le combine pe amandoua, pentru ca esti indecis din fire si nu reusesti sa alegi foarte repede. Poate ai noroc si primesti un sfat care sa te ajute sa te folosesti de ambele variante la fel de bine, pentru ca, daca te-ai opri la una singura, mereu te vei gandi ce-ar fi fost daca ai fi pornit pe cealalta cale… Esti totusi obligat sa spui odata ce vrei: ori - ori? Fii sigur ca vei face cea mai buna alegere pentru planurile tale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »