Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 6 septembrie 2011

06 Sep 2011, 760 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 6 septembrie 2011

Horoscop - Marti, 6 septembrie 2011

BERBEC - Esti implicat intr-o actiune care evolueaza lent, dar foarte bine. Privesti spre etapele urmatoare ale acestui proiect cu o atitudine foarte pozitiva, constient totodata ca nu se ajunge repede la roadele visate. Te inarmezi cu multa rabdare pentru a parcurge drumul pana la succesul dorit, dar, atat timp cat interesul tau ramane viu si ai o motivatie buna de a merge mai departe, nimic nu te poate opri si poti astepta oricat, la o adica.

TAUR - Esti obisnuit cu tergiversarea lucrurilor, ca atare nu incerci sa dai nimic peste cap, ci te adaptezi la ritmul normal de evolutie, chiar daca nu e cel pe care l-ai fi dorit. Pentru altii, mai nerabdatori din fire, e de-a dreptul frustrant sa astepte atat, dar tu reusesti sa tii sub control nervii si iritarea ca sa nu le lasi sa se manifeste in momentele cele mai nepotrivite. Esti constient ca nu poti obtine tot ce iti doresti atunci cand iti doresti.

GEMENI - Daca detii un rol oficial in planurile altora, nu mai esti atat de cooperant ca altadata, ci pui numai bete in roate. Pune-te in pielea lor si gandeste-te ce simt cand le spui nu la orice pas. Ce tie nu-ti place altuia nu-i face, ca atare nu mai fi atat de scortos si nici exagerat de critic, ci incearca sa intelegi argumentele celor care incearca sa isi justifice gesturile. Consideri ca toti trebuie sa respecte litera legii, dar nici macar tu nu o respecti intocmai!

RAC - Starea de sanatate precara este principalul dusman al planurilor de azi, pentru ca nu te poti concentra serios la ceea ce ai de facut. Nu esti in apele tale si iti lipseste forta de a te apuca de treaba. Esti capabil sa renunti la tot pentru ca nu ti-e deloc bine si nu ai de ce te agata pentru a te implica totusi intr-o activitate constructiva. Daca nu-ti iese nimic din prima incercare, iei o pauza si nu mai incerci sa faci nimic, convins ca azi oricum toate merg pe dos. Mai bine stai pe loc.

LEU - Nu se intrevede nimic interesant pentru perioada imediat urmatoare si, fara un punct de atractie, iti pierzi interesul sa mai faci ceva. Te lasi coplesit de rutina, de monotonia vietii de zi cu zi, dar tocmai lipsa de evenimente iesite din comun poate fi un atu pentru tine de a incepe sa te gandesti la ceva nou. Cand prezentul nu te satisface, iti poti canaliza toata atentia spre ceva din viitor, spre o etapa mult mai indepartata, pe care sa o pregatesti in cele mai mici amanunte.

FECIOARA - Unii intervin prea agresiv in treburile tale si cred ca autoritatea lor rezolva totul, dar mai mult strica. Cineva nu stie sa se foloseasca de pozitia sa de lider ci isi impune punctul de vedere intr-un mod defectuos, cel putin asupra ta are mai degraba un rol negativ pentru ca iti taie tot elanul de a duce mai departe ce ai inceput.

Un refuz categoric spus de o persoana puternica nu poate fi trecut cu vederea. Simti ca, daca nu te supui, acesta poate trece si la sanctiuni severe, deci mai bine faci cum iti ordona.

BALANTA - Este o zi periculoasa in plan sentimental, pentru ca esti ispitit sa faci un gest incorect si e greu de crezut ca vei scapa fara urmari. Cel drag poate suferi o mare dezamagire din cauza ta, ca atare ar fi bine sa fugi de orice tentatie nefasta pentru iubirea ta. Ai impresia ca poti face un gest pe placul tau fara sa se afle, dar stii cum se spune: minciuna are picioare scurte si vei fi demascat. O vorba dura, o despartire, o tradare, toate plutesc in aer gata sa faca victime prin intermediul tau.

SCORPION - Te simti bine printre oameni, chiar si printre cei complet necunoscuti, pentru ca ai chef de conversatie si gasesti mereu subiecte interesante. Ai senzatia ca inveti o multime de lucruri noi din relatia cu lumea, pentru ca primesti informatii utile, sfaturi practice si o serie de date de care te vei putea folosi candva in momente importante. Se poate spune ca te imbogatesti cu ceva din discutiile pe care le porti cu cei mai maturi, iar intr-o zi vei transmite si tu mai departe ceva din ceea ce afli azi.

SAGETATOR - Te cam joci cu timpul pe care il ai la dispozitie, avand impresia ca te poti organiza perfect in intervalul respectiv, dar vei observa ca pierzi multe ore pretioase pe chestiuni marunte. Concentreaza-te, pentru ca se apropie un eveniment care nu sufera amanare si daca risipesti orele pe nimicuri, te vei trezi in fata unei situatii complicate nemaistiind cum sa valorifici timpul ramas. Parca niciodata nu ai simtit ca se scurg minutele printre degete ca acum, si recunosti ca ai fost superficial si l-ai lasat sa treaca fara sa-l folosesti cu cap.

CAPRICORN - Esti implicat intr-un proiect extrem de important si te concentrezi serios asupra lui, constient ca de tine depinde reusita finala. Tu ai un as in maneca de care te poti folosi la momentul oportun, iar ceilalti te admira sincer pentru ceea ce reprezinti. Esti, de departe, cel mai bun si iti atingi foarte repede scopurile, fara atat de mult stres sau efort, cum depun colaboratorii tai. Cand ceilalti se chinuiesc inca sa duca la indeplinire o sarcina dificila, tu ai si gasit deja rezolvarea cea mai rapida.

VARSATOR - Ai facut candva o gafa absurda si esti si acum influentat de ea, incat nu mai ai curaj sa te implici in activitati pe care nu le poti gestiona perfect. Decat sa gresesti din nou, preferi mai degraba sa nu te mai bagi deloc, dar nu ai cum sa inceti daca nu incerci. Chiar si erorile fac parte din lectiile de viata, ca atare nu fugi de raspundere si incearca sa faci atat cat stii, recunoscandu-ti limitele. Amintirile neplacute te afecteaza si in prezent, dar trebuie sa le folosesti in favoarea ta, aratand ca ai invatat ceva din ele.

PESTI - Nu te poti concentra la activitati de durata, cu un consum fizic major, ci ar trebui sa te ocupi de sarcini marunte de care sa scapi repede. Obosesti si nu dai randament in actiuni de cursa lunga in care trebuie sa te folosesti de forta fizica, in special, de parca ai avea nevoie de odihna sau nu esti in cea mai buna forma pentru a munci din greu. Cu cat e mai usoara sarcina, cu atat o termini mai repede si poti trece la urmatoarea, ca atare ocupa-te de fleacuri si de lucruri banale. Sunt suficiente pe lista de azi!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »