Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 16 septembrie 2011

16 Sep 2011, 756 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 16 septembrie 2011

Horoscop - Vineri, 16 septembrie 2011

BERBEC - Pornesti o activitate noua care altadata ar fi inaintat foarte rapid, dar de data aceasta nu pornesti cu dreptul. Ai mari retineri, daca e bine, daca e momentul potrivit, si daca nu pornesti cu inima deschisa, e si normal sa dai piept cu tot felul de piedici pe parcurs. Totusi, aceste rezerve se pot traduce printr-o dorinta de securitate maxima, de aceea iti iei masuri de precautie ce te vor ajuta sa eviti situatiile riscante. Frica are si ea rolul sau!

TAUR - Bucuria ta se ridica pe tristetea altuia, dar asa e in viata: unul castiga, altul pierde. Nu trebuie sa te gandesti prea mult la aceasta nedreptate, pentru ca acum conteaza mai mult reusita ta, chiar daca ea are la origine insuccesul altei persoane. Si tu ai avut candva de suferit in timp ce altul jubila, dar asa se intoarce roata vietii… Bucura-te de succesul de azi fara sa te tot gandesti la ceilalti lasati in urma, fii un pic mai egoist si vezi-ti doar de fericirea ta!

GEMENI - Esti in fata unui proiect nou care te entuziasmeaza la maximum si esti plin de energie, dornic sa ajungi repede la rezultatele dorite. Ai parte totusi de multe hopuri, refuzuri, intarzieri, pentru ca nu te bucuri de colaboratori prea seriosi, ci cei care ar fi trebuit sa joace un rol in aceasta actiune, tot cauta scuze ca sa scape de raspundere. Daca nu ai pe cine te baza, descurca-te singur, pentru ca detii toate resursele necesare unei reusite depline!

RAC - Nu stii cum sa interpretezi impasul in care ajungi: ca o amanare in calea ta spre scopul cel mai important sau chiar o usa blocata de care nu mai poti trece? Efortul de a depasi acest hop e imens si iti pierzi increderea ca se mai poate face ceva iar interesul tau scade, gata sa abandonezi aceasta directie. Daca vezi ca, orice ai face, nimic nu se mai urneste, poate ar fi bine sa te rupi o vreme de acest proiect, dar poate nu sa renunti complet de el. Lasa-l sa se sedimenteze cateva zile.

LEU - Ai nevoie de ajutor specializat, dar nu-l cere chiar oricui, pentru ca nu oricine te poate ajuta in aceasta problema. Gandeste-te la cei cu adevarat inteligenti, la cei maturi, cu mai multa experienta, oameni care au trecut prin situatii similare si au studiat mult la viata lor. Un colaborator foarte tanar nu e cea mai buna alegere, ca atare gandeste-te la un sef, la un parinte sau la un specialist expert in domeniu, dar serviciile acestuia nu sunt pe gratis!

FECIOARA - E vanzoleala mare in jurul tau si acolo unde sunt atatea caractere diferite de oameni, e normal sa apara si probleme de comunicare.

Esti la mijloc intre doua tipuri diferite de oameni: unii apeleaza la latura ta sensibila, altii vor mai multa implicare de la tine, iar tu esti doar unul singur si nu te poti imparti. Orice ai face, fii sigur ca tot nu vei multumi pe toata lumea, ca atare nu te da peste cap pentru ei, deoarece critici tot se vor ivi dintr-o parte sau alta. Fii asa cum esti!

BALANTA - Veselie si distractie, e tot ce doresti pentru o astfel de zi. Petreci mai mult timp cu copiii si te comporti si tu ca si cum ai fi de varsta lor. De ce sa-ti impovarezi sufletul cu griji si probleme mature cand ti se ofera ocazia sa te eliberezi de ele, redevenind copil pentru o zi. Multi vor aprecia spiritul tau jucaus, lipsit de orice restrictii, si vei reusi chiar sa faci adepti, determinand si pe altii sa se manifeste liber si sa faca ce vor. Razi, simte-te bine si vezi doar latura frumoasa a vietii!

SCORPION - Esti solicitat la maximum la serviciu, seful vrea de la tine mai mult si mai mult si nu ai vrea sa te critice, de aceea iti asumi chiar mai multe sarcini decat ai putea duce. Excesul de zel poate lasa o impresie buna in ochii superiorilor, dar starea ta fizica va ajunge intr-un punct sensibil, cu riscul de a claca in cel mai nepotrivit moment. Extenuarea te-ar putea determina sa faci greseli, ca atare calculeaza-ti mai bine fortele. Om esti si tu!

SAGETATOR - Vestile pe care le primesti au efect direct asupra psihicului, deoarece scot la iveala slabiciunile si temerile tale cele mai profunde. Desi nu recunosti, ai latura ta sensibila care nu te onoreaza de fiecare data, incat n-ar fi de mirare sa fii pe punctul de a plange din cauza unei vesti proaste sau de a avea un atac de panica, nestiind incotro te indrepti. Ai nevoie de garantii pentru a te calma si a merge din nou pe teren sigur, pentru ca acum parca ai calca pe gheata subtire. Totul e vag si nu esti in apele tale.

CAPRICORN - Gandul tau zboara spre destinatii indepartate, dar daca nu poti pleca efectiv la drum, te multumesti si cu tururi virtuale prin fotografii de altadata. Vrei sa vezi cat mai multe locuri, ai o lista intreaga cu planuri de calatorie pentru perioada urmatoare, dar e posibil sa nu poti ajunge peste tot, ci sa incepi sa mai renunti la unele vise, ocupat fiind cu alte sarcini care iti cer acum atentie deplina. Vestile care vin de departe te bucura, pentru ca persoane dragi te anunta despre evenimente fericite din viata lor. Tot ce ti-ai dori e sa fii acolo si sa sarbatoresti cu ei!

VARSATOR - Nu suporti minciuna si esti gata sa o sanctionezi aspru ori de cate ori te intalnesti cu ea. Mirosi de la o posta ipocritii si fatarnicii si stii cand incearca sa ti se bage pe sub piele pentru a profita de tine, numai ca nu le merge. Esti intransigent si nu crezi orice ti se spune: vrei garantii, date certe, fapte - nu vorbe, si daca nu ti se ofera, nici nu vrei sa stai la discutii. Adevarul e tot ce conteaza acum pentru tine si ai norocul ca intuitia iti atrage imediat atentia asupra acelor puncte sensibile unde s-ar putea ascunde o minciuna.

PESTI - Iti vine o idee buna care merita pusa imediat in aplicare, numai ca tu excelezi azi in rationamente si planuri la nivel teoretic, nu si la practica. Ai avea nevoie de altcineva care sa preia ideea si sa o transforme in fapte, ca atare trebuie sa gasesti colaboratorii potriviti in acest sens. Tu oferi directia, vii cu indrumarile de rigoare, dar altul va depune eforturi pentru tine. Te simti bine in aceasta postura care scoate la iveala calitati de lider care merita valorificate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »