Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 18 septembrie 2011

18 Sep 2011, 745 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 18 septembrie 2011

Horoscop - Duminica, 18 septembrie 2011

BERBEC - Oboseala isi spune cuvantul incat nu ai mai dori nimic altceva decat odihna si somn cat cuprinde. Chiar daca ai incerca sa te implici in vreo activitate mai dificila, nu dai randament, dimpotriva, te extenuezi si mai tare si strici tot. Cel mai bine ar fi sa folosesti ziua de azi pentru preocupari mai sedentare care sa te ajute sa-ti recapeti fortele, deci nu-ti aglomera agenda cu cine stie ce activitati complicate si nu te mai gandi la nimic din ceea ce te irita sau te streseaza!

TAUR - Ai o stare ciudata de nesiguranta, pentru ca ai la dispozitie date care par sigure, dar intuitia iti spune sa nu te bazezi pe ele, pentru ca pot contine fisuri. Nimic nu e batut in cuie azi, nici macar cele mai bine organizate evenimente nu ies ca la carte, pentru ca neprevazutul apare de unde nu te astepti. Ceea ce credeai ca va ajunge la un scop foarte bine conturat si pe care l-ai programat in detaliu, se poate modifica abrupt, ceea ce, pentru o fire care iubeste siguranta, asa ca tine, e motiv de iritare.

GEMENI - Stii sa te bucuri de orice, nu ai pretentii mari de la aceasta zi iar vestile bune vor veni din mai multe directii. Zambesti, esti intr-o pasa buna, iar aceasta buna dispozitie te ajuta sa le vezi pe toate in roz, chiar daca realitatea e alta. O atitudine deschisa, joviala, zambitoare si optimista este ceea ce ti s-ar potrivi perfect in aceasta zi, ca atare fa-te ca nu auzi nimic din ceea ce ar putea sa-ti strice bucuria. Ai mai multe motive de bucurie la indemana, decat prilej de suparare.

RAC - Orice conflict poate fi aplanat azi cu calm si rabdare, tu fiind factor de echilibru chiar si in cele mai agitate medii. Reusesti sa-i asezi pe toti fata in fata la masa tratativelor pentru a gasi o cale de dialog, fara a mai scoate la lumina doar contradictiile care au generat furtuna. E posibil ca unii sa-si verse nervii pe tine, desi nu ai nicio vina, ca atare dorinta ta de a calma spiritele se poate solda cu o reusita - asupra lor, dar cu un imens stres - asupra ta! Te sacrifici.

LEU - Timpul trece cum vrea el, dar incredibil de lent, desi tu ai planuri marete pentru perioada urmatoare. Asteptarea devine obositoare pentru o fire activa ca tine, pentru ca tu nu suporti sa stai pe loc si sa astepti sa se urneasca din nou caruta impotmolita. Chiar daca vei incerca sa sari peste unele etape, vei fi imediat tras de maneca, pentru ca unele lucruri au totusi ritmul lor firesc caruia trebuie sa te supui intocmai. Toate la timpul lor, deci ce rost sa te grabesti? Bucura-te de o zi tihnita!

FECIOARA - Vii cu idei care mai de care mai indraznete si mai potrivite situatiei de fata, pentru ca esti detasat de miezul evenimentelor si gasesti usor portita de iesire.

Cine te are alaturi, in aceasta zi, are un aliat de nadejde pentru a depasi orice hop. Ai o viziune de ansamblu foarte clara, bine documentata si, mai mult decat atat, o imagine asupra viitorului, pentru ca stii foarte clar spre ce te indrepti. Cand ai o viziune atat de clara asupra viitorului, nu mai pierzi vremea cu experimente ci aplici exact solutia optima!

BALANTA - Iesi mai mult in lume pentru ca azi vei fi in centrul atentiei. Cei dragi te inconjoara cu simpatie si afectiune si e normal sa te simti atat de bine cand ochii tuturor sunt indreptati spre tine. Iesi in evidenta printr-un moment de glorie ce te propulseaza in fata tuturor, incat atragi asupra ta admiratie si respect, pentru ca acest eveniment iti pune mai bine in valoare calitatile si atu-urile. Orice actiune in care e nevoie sa te remarci deasupra altora te poate avea printre favoriti!

SCORPION - Se incing unele dispute in casa, dar sunt conflicte minore, care vor fi imediat aplanate daca nimeni nu toarna gaz pe foc. De data aceasta, nu tu esti cel recalcitrant care critica tot ce aude, ci alt membru al familiei, dar atitudinea ta pasnica si amabila il va dezarma rapid, incat samanta de scandal care sta gata-gata sa rabufneasca poate disparea imediat. E normal sa priviti diferit anumite aspecte, deci lasati orgoliile inutile la o parte!

SAGETATOR - Inima ta bate gata sa-ti sara din piept, cucerit de o noua pasiune. Se stie cat de mult te entuziasmezi atunci cand apare ceva nou si interesant in viata ta, si aceeasi atitudine o ai si astazi in fata acestui eveniment special care te atrage. Ca e sansa unei idile superbe sau doar un drum nou pe care esti pregatit sa te avanti cu toata energia, investesti toate resursele tale in acest nou sens, pentru ca iti place ceea ce se prefigureaza la orizont. Abia astepti rezultatele!

CAPRICORN - Fii atent daca merita sa iei de bune sfaturile pe care ti le ofera azi un prieten. E posibil ca intentiile sale sa fie bune, dar efectele sfaturilor sale nu se vor potrivi cu planurile tale, ci mai mult strica. Cel mai bine ar fi sa te descurci singur, sa nu depinzi de ajutorul nimanui, pentru ca nu intotdeauna solutiile care au mers la ei se pot adapta si la problemele altora. Merita sa-i asculti, ca sa vezi problema din mai multe unghiuri, dar discerne cu grija ce ti se potriveste tie in acest caz!

VARSATOR - Ai parte numai motive de bucurie care au un efect mobilizator asupra ta. Ai alt chef de actiune, esti gata sa te implici intr-un proiect nou, de anvergura, de la care ai asteptari imense, dar pentru ca iti pui in joc toate calitatile si talentele, ai toate sansele sa ajungi repede la succes. Visul reusitei stimuleaza pe oricine, iar asupra ta are un efect extraordinar, pentru ca te impinge de la spate sa te remarci, sa iesi din umbra, sa arati lumii la ce esti cel mai bun! E o sansa unica de afirmare, nu o rata!

PESTI - Ai nevoie doar de scanteia potrivita pentru a da startul unui nou proiect. Intrebi in stanga si-n dreapta, citesti, studiezi, si din toate aceste surse nu se poate sa nu apara si informatia pe care o cautai. Esti foarte entuziasmat in clipa cand o descoperi si abia astepti sa te apuci serios de treaba. Profita de energia si elanul de acum, mentine-le cat mai mult timp la cote maxime, pentru ca ele te vor ajuta sa ajungi repede la rezultatul visat. Fii indraznet si implica-te serios in noua directie aparuta in viata ta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »