Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 16 octombrie 2011

16 Oct 2011, 1294 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 16 octombrie 2011

Horoscop - Duminica, 16 octombrie 2011

BERBEC - Te afli intr-un anturaj pe care il cunosti foarte bine si cu care aveai, de obicei, cele mai amiabile relatii, dar azi parca ti-ar fi straini si nu te mai simti bine printre ei. Nu te purta ostil cu acestia, pentru ca ei nu au absolut nimic cu tine, deci, in loc sa-ti arati indispozitia pe fata, mai bine ai sta in banca ta fara sa spui nimic. Vei trece mult mai usor neobservat daca taci decat daca ai incepe sa-ti manifesti nemultumirea la orice pas. Lasa-i pe ei sa se simta bine, chiar daca tu nu poti!

TAUR - Desi inima te indeamna spre o anumita directie, ratiunea se opune cu vehementa, deci nu sti cui sa-i dai prioritate. De data aceasta logica este mai lucida si iti arata exact care sunt punctele slabe ale drumului pe care mergi, ca atare opreste-te daca esti avertizat ca nu e bine. Ai cativa aliati de nadejde, chiar daca fac parte din atu-urile tale intelectuale: o atentie buna la detalii, capacitatea de a descoperi la timp oprelistile, o judecata clara si mai ales multa vointa, care, concentrate in aceeasi directie, vor oferi un rezultat de care vei fi mandru.

GEMENI - Persoana iubita iti ridica unele semne de intrebare cu privire la adevaratele sale intentii, dar, daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca neincrederea e reciproca. Amandoi aveti unele motive de suspiciune la adresa celuilalt iar comunicarea este defectuoasa. Fiecare are impresia ca, in spatele cuvintelor, se afla cu totul alte ganduri si sentimente, de aceea ati avea nevoie de o discutie sincera, cu cartile pe masa, care sa alunge indoiala. Fiecare lasa loc de scenarii fanteziste care strica armonia.

RAC - Esti deschis la orice propuneri azi, pentru ca simti nevoia de ceva nou. Astepti de undeva o minune care sa te scoata din rutina, de aceea vei profita de orice noutate din program. Desi nu aveai sperante iesite din comun de la aceasta zi ca oricare alta, ai noroc de unele modificari de atmosfera datorita aparitiei unor persoane interesante in anturaj. O vizita neasteptata dar binevenita, un telefon surpriza care te bucura sau o invitatie de a face ceva nemaifacut sunt perfecte pentru a avea parte de o duminica mai dinamica.

LEU - Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

FECIOARA - Persoana iubita vine cu o propunere pe care ar fi bine sa o accepti imediat, pentru ca aduce un aer proaspat si in relatia voastra, dar si in planurile comune.

Nu esti prea aventuros din fire, ci mult mai prudent decat el, dar daca partenerul are o personalitate total diferita de a ta, atunci profita de energia pe care o degaja, pentru ca te scoate din banal. Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, e o perspectiva prea interesanta ca sa stai pe margine, deci implica-te si tu la fel de entuziast ca cel drag.

BALANTA - Stai ore in sir de vorba la telefon sau esti in stare sa urci in masina si sa pleci catre o destinatie unde vei intalni persoane amuzante. Ai nevoie de comunicare, de socializare, de conversatii interesante, pentru ca mintea ta e avida de astfel de activitati. Nu suporti sa stai singur si nici sa taci, de aceea vei profita de orice ocazie in care poti discuta si intra in contact cu lumea. Doar dialogul plin de verva te incarca azi cu adevarat de energie si buna dispozitie!

SCORPION - Te afli intr-un impas financiar peste care poti trece doar daca vei calcula cu multa prudenta pasii urmatori din afacerile tale. Analizeaza la sange daca e cazul sa faci acum unele investitii sau e mai bine sa mai pui un ban deoparte? Deciziile cu iz financiar in fata carora esti pus astazi nu sunt deloc simple, de aceea ai nevoie de mintea limpede si de o viziune de ansamblu foarte clara asupra veniturilor tale actuale si viitoare, ca sa stii pe ce te poti baza. Tine de banii pe care ii ai deja!

SAGETATOR - Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

CAPRICORN - Ceva te scoate din monotonia acestei zile oarecare si primesti noutatea cu multa bucurie. Aveai nevoie de o iesire, de o gura de aer proaspat care apare prin intermediul unui prieten care te invita undeva. Aveti discutii vii, dinamice, chiar daca si acestea graviteaza in jurul unor subiecte cat se poate de banale, dar compania te stimuleaza si te ajuta sa uiti de rutina duminicala. Decat sa stai acasa, singur, cu ale tale, tot e mai bine sa fii cu cineva alaturi si sa discuti… despre vreme.

VARSATOR - Gandeste-te bine daca merita sa te implici atat de mult in problemele altora pentru ca, daca nu ies bine, ar putea da vina pe tine la final. Unii nu stiu sa aprecieze ajutorul tau sincer, ci ar putea sa caute nod in papura si sa se tot intrebe ce urmaresti prin sprijinul tau? Se stie ca esti altruist si generos cand un prieten este in impas, dar daca celalalt e intr-o pasa egoista si suspicioasa fata de orice si oricine, va pune la indoiala prietenia ta. Tu esti capabil de atatea pentru el, dar nu interveni fara sa ti-o ceara!

PESTI - Conflictul plana in atmosfera demult, desi ai reusit o vreme sa-l tii sub control, fara sa se ajunga la tensiuni mai mari, dar de data aceasta nu se mai poate face nimic. Totul sare in aer, pentru ca nu era altceva decat o bomba cu efect intarziat. Stiai ca va exploda, dar nu erai sigur cand. Acum e momentul demult prevazut ca va distruge armonia de altadata si nimeni nu se mai intelege cu nimeni in jurul tau. Esti si tu implicat in disputa aprinsa, pentru ca te prinde intr-o pasa irascibila, iar efectele neplpcute se pot resimti multa vreme!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »