Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 18 ianuarie 2020

18 Jan 2020, 138 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 18 ianuarie 2020

Horoscop - Sambata, 18 ianuarie 2020

BERBEC - Azi intalnesti exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea detine solutia cheie la problema care te preocupa. Asculti ce-ti spune cu entuziasm si pui imediat in practica sfaturile sale, ceea ce va reprezenta un mare salt inainte in planurile tale. Daca ai fi continuat sa cauti singur solutia problemei, fara sa ceri sau sa accepti ajutor de la nimeni, ai fi batut mult timp pasul pe loc, dar asa prietenul apare exact in momentul cel mai important pentru a mai inainta cateva etape. El iti impartaseste din experienta sa de viata, oferindu-ti o rezolvare deja verificata, care la el a dat roade bune, deci la fel va fi si la tine.

TAUR - Se deschide in fata ta o aventura foarte interesanta care te atrage ca un magnet. Greu sa-i rezisti, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa te opui temerilor care te incearca, indeciziei care te insoteste, chiar daca nu stii ce te asteapta la capat. Fa primul pas cu incredere deplina. Surprizele se vor tine lant, din ce in ce mai bune si mai incitante, dar cel mai greu e acest moment: startul. Ceva te cheama, altceva te opreste, dar norocul tau e acel imbold interior care te copleseste si, intr-un final, te impinge sa dai curs acestei atractii. Pornesti la drum curios si entuziast, atras de luminita care se vede deocamdata palid la capat!

GEMENI - Esti foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile si incerci, atat cat iti sta in putinta, sa le ridici moralul cu o vorba buna, cu o incurajare, chiar cu o mana de ajutor. Prezenta ta le face bine, pentru ca tu le vorbesti din experienta proprie si stii ce sfaturi s-ar potrivi cel mai bine in acest caz. Si tu ai trecut candva prin astfel de momente si poate si ei ti-au fost alaturi in mod similar, deci a venit vremea sa le intorci cumva serviciile si sa fii tu sursa lor de energie pozitiva si curaj. Indeamna-i sa vada in ceea ce li se intampla o lectie buna prin care mai au ceva util de invatat despre viata.

RAC - Iubirea poate vindeca multe, ca atare cheama-l pe Cupidon de partea ta sa-ti dea cele mai bune sfaturi in situatia care te deranjeaza atat de mult. Cu cat reusesti sa-ti umpli inima cu mai multa afectiune pura, cu atat vei rezolva mai bine si mai frumos chiar si cele mai tensionate planuri. Chiar si acele planuri fata de care resimti o oarecare ostilitate sau frica merita sa fie invaluite in sentimente calde de iubire, atat cat poti oferi tu,

LEU - Sunt momente cand trebuie sa mai lasi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. In aceeasi situatie te afli si astazi, pentru ca dai dreptate amicului tau, desi nu esti de acord cu ceea ce spune, dar totusi faci cum spune el. Sacrificiile sunt necesare, din cand in cand, pentru ca nu te poti tine doar de propriile idei, dar se pare ca aceste compromisuri de pe parcurs sunt pretul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare a colaborarii voastre. Daca tu spui nu, celalalt va spune ca esti incapatanat si nu esti cooperant, dar daca spui ca el, esti cel mai bun prieten!

FECIOARA - Discuti la modul foarte serios cu o persoana care a trecut prin cateva probe majore de destin si observi la el transformari uluitoare.

Esti curios sa afli cum a reusit sa ajunga la fel, si ii asculti povestea cu urechile palnie, pentru ca te regasesti cumva in experienta sa. Simti ca ai putea sa-i urmezi exemplu si sa faci si tu unele schimbari benefice in viata ta. Asculta deci ce-ti transmite cel din fata ta, pentru ca nu o face nici ca sa se laude, nici ca sa castige admiratia lumii, ci pentru ca stie ca exemplul lui poate fi urmat si de altii pentru a-si gasi calea potrivita. El poate fi mentorul tau intr-un moment de cautare de sensuri.

BALANTA - Ai un talent special de a empatiza cu oricine, de a intelege perfect ce simte, astfel incat tu il poti consola cel mai bine. Nu plangi alaturi de el ca sa-i accepti abandonul in fata greului, ci dimpotriva: preiei pe umerii tai ceva din problema care il apasa si ii arati, prin exemplu personal, ca nimic nu e imposibil, ca si cel mai complicat hop poate fi depasit daca te descatusezi de frici si slabiciuni. Arata-i ca are voie sa faca ce vrea, ca nu il tine nimeni cu forta captiv in inchisoarea gandurilor negative si ca se poate elibera.

SCORPION - Te apuci serios de o activitate care necesita un efort sustinut, dar nu ajunge doar sa te concentrezi la ce ai de facut, ci sa fii atent si la instructiuni, la sfaturi, la indrumarile benefice care vin de pe margine. Da, forta de lucru esti tu, efortul e al tau, dar totusi informatiile pe care te bazezi pot veni acum de la altii intr-o forma foarte buna! In timp ce lucrezi, stai cu urechile palnie la ceea ce se aude in jur: ca e o conversatie prinsa din zbor, o stire de la radio sau o indrumare directionata chiar spre tine, se va dovedi a fi informatia esentiala pentru a-ti duce sarcina la capat cu brio.

SAGETATOR - Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

CAPRICORN - Unele transformari se fac in timp indelungat, incat nici nu le remarci efectele, deci, daca tu speri urmari rapide si spectaculoase, speri degeaba. Esti in toiul unui proces profund de reformulare si reconstructie, dar pana ce lumea va si remarca ce anume s-a schimbat la tine si mai ales pana ce tu insuti vei descoperi ca ai devenit altul, e posibil sa mai treaca multa vreme. Daca vrei sa pornesti pe un drum nou, nu te gandi la schimbari bruste de directie, ci fa schimbarile pas cu pas, de la cele mai marunte. Intr-o zi vei avea revelatia schimbarii totale!

VARSATOR - Nu te speria de micile hopuri care se mai ivesc in afacerile tale! Nu poti merge continuu pe un trend ascendent, ci mai apar si perioade in care nimic nu se mai misca, ba chiar bati si un pic in retragere. Ai rabdare, oricum esti pe drumul cel bun care duce la prosperitate, dar in acest moment e unul din acele hopuri care te fac sa-ti pierzi increderea in succes. Nu incepe sa spui despre tine ca n-ai noroc, ca nu ai ba una, ba alta. Ba le ai pe toate, dar nu le vezi chiar in fiecare zi. Hopul de azi are si el un rol: acela de a te face sa apreciezi mai mult ceea ce ai, nu sa tot scoti in evidenta ce nu ai!

PESTI - Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »