Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 27 ianuarie 2020

27 Jan 2020, 140 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 27 ianuarie 2020

Horoscop - Luni, 27 ianuarie 2020

BERBEC - Ai niste talente iesite din comun de a rezolva orice problema intr-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi caile batatorite, ai alte viziuni si o alta optica in fata provocarilor si chiar daca stii ca multa lume te va considera ciudat, nu-ti pasa. Mergi pe calea ta, chiar daca nu esti in rand cu toata lumea, pentru ca, de multe ori, cele mai bune cai sunt cele pe care nimeni nu are curajul sa mearga. Tu ai acest curaj, tine-te de acest sens si intr-o zi vei deveni un exemplu pe care si altii vor pasi. Cineva trebuie sa fie si deschizator de drumuri noi, iar acum tu esti acela!

TAUR - Pune-ti in joc valorile in care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie sa le respecti, pentru ca acestea sunt cele care vor dicta, in final, verdictul pe care il astepti. Cu cat faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atat sansele unei reusite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricat de minore ar fi. Mai bune spui adevarul direct in fata si accepti legea, asa cum e ea, uneori aberanta, decat sa i te opui, pentru ca nu rezolvi nimic apeland la cai ocolitoare. Mita, spaga, pilele nu te ajuta la nimic in situatia de fata, deci fa asa cum ti se cere!

GEMENI - Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatit sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri. Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator!

RAC - Esti foarte bine ancorat in realitate si vezi lucrurile foarte clar. Se vede ca te-ai maturizat, ca viata te-a invatat multe, ca stii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazeaza, pe de o parte, pe experienta deja acumulata care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de alta parte, si pe un anumit feeling doar al tau ce te ajuta sa presimti chiar si cele mai sensibile schimbari de directie. Stii foarte bine incotro te indrepti si ce astepti de la sensul pe care l-ai ales, si nu dai semne de frica, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exacta in minte despre ceea ce ai de facut.

LEU - Sentimentul de protectie pe care il ai este exact ce aveai nevoie pentru a indrazni sa faci o mare schimbare in viata ta. Pana mai ieri erai nesigur, neclar, nu stiai prea bine ce ai de facut sau daca e bine ceea ce intentionezi sa pornesti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te sustin in directia aleasa. Primul lucru pentru a pasi pe acest drum e sa privesti in spate sa vezi ce cari dupa tine inutil, de ce te poti detasat sau descotorosi, pentru ca duci dupa tine amintiri, resentimente, regrete, emotii care nu-ti mai servesc la nimic.

FECIOARA - Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante.

Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.

BALANTA - Totul se invata in viata, nimeni nu s-a nascut invatat, ca atare nu pune la suflet judecatile care mai vin de la unii. S-ar putea sa nici nu fie judecati sau critici, asa cum ai fi tentat sa le cataloghezi, ci lectii de viata care, candva, isi vor arata utilitatea. Acum esti un pic nemultumit de tonul cu care iti sunt predate aceste lectii, dar ai putintica rabdare sa se sedimenteze materia tocmai predata. In viitor, vei multumi pentru informatiile primite, ca atare priveste-i cu toleranta si bucurie pe cei care, aparent, iti vorbesc de sus. Le vei da dreptate si va veni o zi cand vei preda mai departe ce ai invatat.

SCORPION - Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

SAGETATOR - Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse sa iti impartaseasca din experienta lor bogata de viata, ba chiar se vor arata dispuse sa te ajute, pentru ca ele detin informatii la care tu nu ai ajuns inca. E o bucurie sa inveti de la astfel de oameni atatea lucruri interesante, dar cel mai mult te onoreaza faptul ca ei te primesc in randul lor cu deschidere, pentru ca vor sa-ti impartaseasca ce stiu. Nu au interese egoiste, nu vor sa tina ceea ce stiu doar pentru ei, ci sunt incantati ca pot sa transmita si altora, iar tu esti azi invitatul lor de onoare!

CAPRICORN - Tratezi totul cu atata detasare si calm, ca multa lume se intreaba daca la tine asta e intelepciune sau frica de a actiona? Le vei arata ca, si in cele mai complicate momente, cel mai bine e sa stai un pic pe loc, sa rumegi situatia de pe margine, si abia apoi sa faci un pas inainte. Calmul cu care reusesti sa analizezi problema e demn de lauda, pentru ca altii s-ar fi enervat demult, dar nu si tu. Stai linistit in banca ta, si pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, fara resentimente, fara implicatii emotionale, nu iti dai cu parerea.

VARSATOR - Stai putin si gandeste-te la planurile tale cele mai importante din acest moment si ai sa descoperi cat de multe resurse ai la dispozitie. Prima dintre ele este, cu siguranta, creativitatea ta debordanta, ca atare asculta ce-ti transmite geniul tau creator care naste idei pe banda rulanta. Merita puse in aplicare imediat, pentru ca sunt solutii excelente pentru a duce mai departe ceea ce cladesti. E un demers de durata, nu trebuie sa te astepti la rezultate imediate, dar e si mai motivant sa vezi ca ideile tale nasc alte idei, ca un succes il genereaza pe altul si asa inaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toata frumusetea.

PESTI - Priveste un pic catre obarsii, catre vremuri de demult sau spre povestile de viata ale rubedeniilor, pentru ca poate reveni ceva in actualitate din fostele vremuri, care poate avea acum un mesaj foarte puternic de transmis. O fotografie de dinainte de razboi, un document gasit prin cutiile din podul bunicilor, o monografie a satului in care au copilarit ai tai pot oferi acum un punct de plecare spre o poveste noua. Ia legatura cu rude de la care poate nu mai aveai nicio veste, pentru ca exista sansa de a primi de la ele informatii foarte pretioase despre lucruri uitate sau niciodata cunoscute cu privire la originile tale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »