Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 30 ianuarie 2020

30 Jan 2020, 134 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 30 ianuarie 2020

Horoscop - Joi, 30 ianuarie 2020

BERBEC - Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa stai acasa pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.

TAUR - Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care, mai tarziu, se va strica, ori trebuie sa deturnezi o suma mai mare de bani intr-o directie neplacuta, cum ar fi o amenda, repararea unui obiect de care ai mare nevoie si care s-a defectat, o factura uitata. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri si cand acolo trebuie sa-i directionezi spre acest scop deloc placut.

GEMENI - O vorba necontrolata, un gest impulsiv, o decizie pripita pot da peste cap planuri care ajunsesera departe, tocmai de aceea trebuie sa gestionezi cu prudenta orice factor de risc cu care te confrunti azi. Esti pe cale sa strici o prietenie de o viata, sa iesi dintr-o relatie care evoluase bine o perioada sau sa abandonezi un proiect pentru ca nu te mai intelegi cu tovarasii tai de echipa. Daca altceva nu se mai poate face decat sa renunti, probabil acel lucru nu era pentru tine!

RAC - Creativitatea ta e fara margini si roadele muncii tale se vad. Te simti bine asa, purtat de propria imaginatie, pas cu pas, catre apogeul creatiei. Tu esti un creator de bine, de frumusete, de succes, si te arunci pur si simplu, in deplina siguranta, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le cladesti. Detii toate instrumentele necesare succesului, deci continua sa ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poti fi creator al unei lumi de care vei fi mandru!

LEU - Sefii te critica iar clientii sunt nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa raspunzi tuturor cerintelor cat se poate de bine. Posibil ca pretentiile sa fie mult peste puterile tale si desi incerci sa te auto-depasesti, tot nu poti ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poti astepta la o mustrare la serviciu, la o reclamatie agresiva sau la o marfa returnata din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Incearca sa dregi busuiocul cu diplomatie.

FECIOARA - Ai un mare tel de atins in cariera, dar e cale lunga pana vei ajunge la materializarea lui.

Trebuie sa mai pui mana pe carte, sa inveti ceva nou, sa apelezi la persoane specializate in domeniul cu pricina, deci cauta de pe acum mijloacele concrete de a-ti vedea visul implinit. Ai toate sansele sa ajungi acolo, doar ca trebuie sa te folosesti de foarte multe instrumente intermediare. Azi poti intalni persoana care te poate indruma pe calea ta spre implinirea visului si de aici incepe aventura.

BALANTA - Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu aceasta ocazie, cata invidie sau rautate este in celalalt, dar fa tot posibilul sa nu pici in capcana energiilor negative declansate de rivalul tau, pentru ca nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci ii vei da apa la moara acestuia.

SCORPION - Daca ai sta in preajma unor pesimisti, acestia ar putea considera atitudinea ta tonica si luminoasa ca o forma de infatuare, or tu nu ai nici cea mai mica intentie de a afisa o bunastare vadita. Tu te simti bine si ai vrea ca si altii sa se simta la fel, de aceea arunci in jur razele tale de buna dispozitie si energie pozitiva, numai ca nu toata lumea e in starea potrivita pentru a le primi. Unii devin si mai apatici cand te vad pe tine atat de fericit, deci mai bine iti vezi doar de propria stare de bine!


SAGETATOR - Stai si astepti de undeva declicul care sa-ti deschida calea spre un sens nou, mai entuziast si mai dinamic, de la tine nu prea vine, ceea ce e o noutate, pentru ca esti de felul tau indraznet si pregatit de provocare, dar acum te copleseste o stare de nesiguranta si comoditate, asteptand din alta parte solutia. Ai noroc, apare in preajma ta o persoana mai curajoasa si mai entuziasta care te poate molipsi si pe tine. Daca v-ati uni fortele intr-un sens comun, ati avea parte de roade care va vor incanta pe amandoi in egala masura.

CAPRICORN - Esti pe drumul cel bun, deci continua sa vaslesti cu elan spre scopul tau cel mare, chiar daca mai e cale lunga pana la implinirea lui. Vor aparea pe parcurs si hopuri, si ocolisuri, si intoarceri din drum, si conditii neprielnice, dar rezultatul final depinde enorm de felul cum depasesti toate aceste probe. Daca ti s-ar oferi toate pe tava, nu ai mai sti sa le pretuiesti atunci cand le vei capata, ca atare priveste aceste piedici de pe parcurs drept pretul ce se cere platit pentru rasplata pe care o vei obtine. Nu te descuraja!

VARSATOR - Daca nu te simti in largul tau in mediul in care nimeresti astazi, mai bine te detasezi de acest loc si cauti unul banal, chiar unul in care nu se intampla nimic nou. Chiar ai nevoie de liniste, de rutina, de anonimat, ca atare profita de sansa ta de a te retrage in umbra si de a nu atrage atentia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie sa fii vazut, cautat, intrebat, pentru ca e ceva in mediul acela care te face sa te simti ciudat si preferi sa fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care sa te oboseasca sau care sa te tot tina blocat intr-o zona neplacuta, ci vrei un refugiu.

PESTI - Ai in preajma ta persoane mult mai tonice si mai vesele care te invita in aventura lor, dar daca tu refuzi orice ocazie de a te simti bine, cum ai vrea sa depasesti acea stare? Iesi din casa, din spatiul trist in are te-ai retras de unul singur impovarat de griji care nu-si au rostul. Apar suficiente motive de distractie in preajma ta pe care merita sa le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar in fiecare zi: o invitatie la plimbare o iesire in natura, o discutie la telefon. Chiar daca nu ai chef la prima vedere, pofta vine mancand!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »