Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 22 februarie 2020

22 Feb 2020, 136 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 22 februarie 2020

Horoscop - Sambata, 22 februarie 2020

BERBEC - Vestile care sosesc azi te pun serios pe ganduri si transforma noaptea in zi. Insomnia pare sa fie principalul dusman al acestei zile, pentru ca nu te poti relaxa si iti pui o multime de intrebari pe marginea vestii tocmai aflate. Cel mai mult te supara faptul ca nu poti face nimic pentru a iesi din aceasta stare si nu faci altceva decat sa te framanti intruna, coplesit de neputinta. Mai asteapta o zi, vor mai aparea detalii in plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar pana atunci ti se pare ca e o vesnicie.

TAUR - Azi te joci de-a iubirea in cel mai copilaresc mod, pentru ca nu e momentul sa discuti despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o incarcatura capitala. Ia-o mai usor, bucura-te de tot ce simti, de fluturii din stomac, de distractia care insoteste fiecare clipa petrecuta in doi, fara sa pretinzi de la celalalt angajamente de cursa lunga. Vor veni si ele, dar azi cel mai bine e sa tratezi iubirea ca pe o aventura frumoasa in doi in care fiecare e liber sa experimenteze si sa se simta bine.

GEMENI - Nu-ti impune doar tu propriile pareri, pentru ca ai putea primi de la ceilalti suficiente solutii interesante la intrebarile care te framanta. Daca fiecare isi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate si claritate, vei vedea ca orice situatie dezechilibrata isi va gasi mult mai repede rezolvarea, pentru ca din acest dialog ies la iveala idei stralucite. Si tu ai ceva in minte, si cel din fata ta, la fel si va puneti ideile laolalta spre un rezultat reciproc avantajos. Primesti si dai solutii excelente!

RAC - Chiar daca esti o fire mai sonora care, atunci cand are ceva de spus, iese in fata si vorbeste raspicat, de data aceasta cea mai buna solutie e… tacerea! Stii cum se spune: daca taceai filosof ramaneai! Cam asta vei trai si tu astazi, pentru ca situatia prin care treci nu merita atat de intens judecata, analizata, comentata pe toate partile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discretie. Lasa discutiile nervoase pe altadata, pune-te in pielea celuilalt si gandeste-te daca ai chef azi de atata zgomot!

LEU - Rupe-te de zgomotul din jurul tau si apleaca-te cu multa grija si iubire asupra nevoilor tale cele mai profunde. Rareori iti acorzi asemenea atentie, ca cea de azi, dar efectele grijii pe care ti-o arati vor fi eliberatoare! Scapi de temeri care te apasa, descoperi ce anume te tinea captiv intr-o zona emotionala negativa sau scoti din nou la lumina un vechi vis pe care l-ai inabusit candva pentru ca nu il mai credeai posibil. Deschide acea cutiuta secreta din inima ta si vezi ce gasesti acolo!

FECIOARA - Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte.

Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenta sau acte, fie ca te ocupi mai serios de copii, te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poti discuta despre o multime de lucruri marunte si aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage niste concluzii, iti vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata si-odata si de ele. Azi a fost ziua potrivita!

BALANTA - Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber in compania celor dragi. Se aude aer de distractie, muzica, motiv de a bea ceva, si te simti bine in compania celor care te inconjoara cu simpatie si afectiune. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta, pentru ca inima ta va avea motive clare de fericire si veselie. Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

SCORPION - Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui amic ce isi elibereaza nervii pe oricine, mai bine iesi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reactii in cazul momentelor critice. Taci si suporta situatia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai asa poti dezamorsa mai repede bomba!

SAGETATOR - Un amic te-a ranit profund cu ceva timp in urma, dar, dintr-o marinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru ca s-ar putea sa doreasca de la tine o reactie agresiva, pe care sa ti-o arunce mai apoi in carca, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altadata, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tau!

CAPRICORN - E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil.

VARSATOR - Dorul te cheama spre zona ta de bastina, spre casa parinteasca sau spre o localitate indepartata unde se afla ceva drag sufletului tau. Ai sanse sa vezi cu ochii tai acel loc la care visai, incat calatoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a intalni fericirea si de a-ti implini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje incantatoare, oameni placuti, iar deplasarile sunt astfel cea mai rapida metoda de relaxare pentru tine. Pleaca la drum, asadar!

PESTI - Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »