Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 14 martie 2020

14 Mar 2020, 135 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 14 martie 2020

Horoscop - Sambata, 14 martie 2020

BERBEC - Daca un plan de la care aveai mari sperante nu-si arata deja efectele visate, ar fi bine sa renunti, cel putin o vreme, la el si sa canalizezi energia pe care o detii spre altceva, mult mai interesant. E un moment in care pot merge struna unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te crampona de cel care nu vrea sa evolueze orice i-ai face. Apleaca-te imediat asupra altei idei care va creste sub ochii tai si te va stimula spre noi si noi etape.

TAUR - Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viata de cuplu si cea de familie sunt placute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Ca participi la o reuniune de familie in care devii centrul atentiei sau ca esti doar figurant in reusita cuiva drag, fiindu-i alaturi cu bucurie, se poate spune ca e o zi care iti ofera suficiente motive de relaxare si veselie. Parca faci pace cu tine insuti si cu ceilalti deopotriva si va oferiti unii altora exact acele resurse potrivite pentru o astfel de zi: calm, liniste, blandete, armonie, intelegere, afectiune.

GEMENI - A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost si ce ai devenit, sigur e un motiv de mandrie si satisfactie, dar de data aceasta trecutul nu trebuie sa fie sensul care te tot trage inapoi, ci scanteia care te propulseaza spre ceva si mai bun! De acolo, din trecut, vine motivatia spre un mare succes care te poate trimite direct la telul tau cel mare. Daca ai reusit ceva minunat odinioara, poti si acum, dar de data aceasta poate fi o evolutie mult mai buna, pentru ca intre timp ai mai acumulat experienta.

RAC - Lasa deoparte tendinta de a-ti asuma tu toate greselile si vinile, pentru ca nu esti vinovat de nimic. Nu e nevoie sa te tot sacrifici de dragul altora, ci mai degraba atragi atentia celor care ar avea tendinta de a arunca tot pe umerii tai toata responsabilitatea, deoarece vina e la altii. Nu inseamna ca fugi tu de raspundere, ci doar ca privesti adevarul sincer in ochi si arati unde este fisura. Nu e la tine, deci de ce sa platesti tu oalele sparte de altii? Fii corect si arata cine este vinovatul, mai ales ca toate indiciile duc in aceeasi directie.

LEU - Ziua poate fi una extrem de placuta si relaxanta daca te inconjori de oamenii potriviti, ca atare cauta anturajuri de oameni tineri in care se discuta si despre altceva decat despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detasare de orice, ca atare o vizita la rude sau cateva ore de joaca alaturi de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenta ta este dorita de ceilalti tocmai pentru ca si tu esti intr-o pasa buna, deci va puteti distra de minune unii cu ceilalti, departe de orice griji.



FECIOARA - E o reala bucurie pentru tine sa conversezi, sa legi noi prietenii, sa flirtezi, sa te simti liber sa faci ce vrei, cum vrei, unde vrei! Te simti bine numai in medii aglomerate, populate, galagioase, si mai ales printre persoane tinere, eventual printre copii, pentru ca, in adancul sufletului, si tu mai esti un copil care vrea libertate! Te bucuri de tot ce vezi in jurul tau ca un pusti care se distreaza de orice, te joci, glumesti, razi, ce mai, e exact atmosfera perfecta din preajma sarbatorilor!

BALANTA - Faci echipa buna cu un prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont.

SCORPION - Privesti spre ultimele etape parcurse de tine intr-un proiect in derulare si nu esti deloc multumit de rezultate. Daca tot ti-ai dat seama ca nu ai mers pe cea mai potrivita cale, ce-ar fi sa schimbi chiar acum directia? Ai sa vezi ca exact aceasta modificare de sens era solutia potrivita pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn ca ai pornit cu stangul, la inceput, dar e mult mai bine ca ai descoperit pe parcurs eroarea, ca sa poti modifica totul din mers, inainte de a ajunge la un final greu de schimbat.

SAGETATOR - Nu ajunge doar sa visezi frumos, la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Numai de energia pe care o investesti in acest proiect depinde si ritmul in care acesta va evolua, deci nu sta asteptand sa cada din senin, pentru ca nimic nu se rezolva de la sine. E o chestiune de efort, de ambitie si vointa, dar mai ai nevoie de o motivatie clara, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merita sa te apuci de treaba cat mai repede. Bate fierul cat e cald!

CAPRICORN - Trebuie sa lucrezi pe doua planuri complet diferite si fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi sa nu le combini, sa nu aduni mere cu pere, ci sa te apuci de unul din planuri, sa-l duci la indeplinire, si abia dupa aceea sa te gandesti la celalalt. Lucrand pe doua fronturi risti sa le strici pe amandoua, pentru ca zilele acestea nu prea te poti concentra sa faci mai multe deodata. Daca insisti sa le cari pe amandoua dupa tine in acelasi timp, la final nu vei fi multumit de niciunul! Alege.

VARSATOR - Poate treci printr-o situatie in care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu esti in cea mai buna stare pentru a le respecta intocmai. Tu te joci, tu privesti mai detasat si superficial situatia, pentru ca nu esti aici la farmacie, ca sa umbli cu date atat de exacte. Te mai poti si abate, la o adica, de la norme, mai poti merge si pe cai ocolitoare, nu neaparat pe una singura, obligatorie, ca atare nu fi atat de strict. Ofera-ti libertatea de care ai nevoie, pentru ca tu nu poti face nimic daca esti constrans, pandit, controlat, verificat la sange.

PESTI - Iti permiti niste cumparaturi pe care ti le doresti de multa vreme, poate o investitie in imaginea ta publica, cea care atrage atentia asupra ta. Vei primi vesti importante legate de situatia materiala viitoare, existand mari sanse ca bugetul sa se imbunatateasca simtitor printr-o marire de salariu sau o promisiune in perspectiva, pe care abia astepti sa o obtii pentru ca simti ca aduce o senzatie de confort, de bunastare, poate chiar de fericire in viata ta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »