Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 2 aprilie 2020

02 Apr 2020, 127 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 2 aprilie 2020

Horoscop - Joi, 2 aprilie 2020

BERBEC - Nu ajunge doar sa vorbesti despre ceea ce vrei sa atingi, nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi si sa spui ce bine vor iesi toate (e buna si aceasta atitudine, fara indoiala, ca motor principal de actiune), dar e vremea sa iti pui spiritul de intreprinzator mai serios la treaba. Munceste, pune umarul, transpira, cladeste, fa ceva, pentru ca telul tau cel mai important poate fi atins numai prin munca. Nimeni nu vine sa-ti puna in traista ce ai nevoie, ci totul se ridica prin eforturi proprii, si pentru tine a venit vremea sa faci!

TAUR - Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze. Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile. Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale.

GEMENI - Nu esti singur in acest univers si, mai ales, ai un rol major in viata celor pe care ii ai alaturi. Viata e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucura-te de ceea ce primesti de la ceilalti si ofera si tu inapoi inzecit. E imposibil doar sa dai, sigur primesti si tu in aceeasi masura! Fiecare cadou pe care il dai poate cladi o lume mai buna, deci nu te opri din procesul daruirii. Altruismul tau atrage alaturi de tine ca un magnet pe altii care au si ei ceva de oferit, caci schimbul de daruri e sincer!

RAC - Intri intr-o etapa noua a vietii tale, pe un nivel superior, ce implica, pe de o parte, curajul schimbarii, si pe de alta parte, asumarea de noi responsabilitati. Iti dai seama ca nu e un moment oarecare, deci fii pregatit sa inchizi o poarta in urma ta, pentru a urca la etajul urmator. Esti in plin proces de dezvoltare, de crestere, de ascensiune, iar acum esti abia la inceputul unui nou nivel, dar ceea ce se prefigureaza la orizont e motiv de maxima bucurie.

LEU - Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata. Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Acum ai o relatie speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune.

FECIOARA - Nu te juca asa cu orele pe care le ai la dispozitie, pentru ca fiecare minut care trece conteaza in situatia de fata.

Nici nu-ti dai seama cand trece timpul, deci, a-l risipi pe nimicuri nu e in avantajul tau. Acum ai o relatie speciala cu timpul, esti eficient, organizat, iti administrezi bine resursele de timp, dar de data aceasta ai impresia ca ai tot timpul din lume pentru a te misca din voie. Ei, nu e chiar asa, vei ajunge in fata unui impas in care iti vei da seama ca nu ai folosit orele cu intelepciune.

BALANTA - Faci echipa foarte buna cu persoana iubita, dar, indiferent din ce tabara faci parte - adica esti ea sau el - trebuie sa accepti faptul ca azi femeia este capul tuturor actiunilor interesante. Femeia trebuie sa spuna incotro e mai bine sa mergeti impreuna, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos sa-ti exprime parerea, pentru ca are cea mai buna solutie pentru cuplul vostru. Mama sau sotia este azi in centrul tuturor actiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de castigat sau de invatat.

SCORPION - Cei care apeleaza azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate fetele, pentru a oferi o concluzie justa si impartiala. Joci rol de negociator sau arbitru intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar tu esti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine si esti capabil sa le oferi tuturor o viziune limpede si corecta. Esti incantat sa vezi ca lumea tine cont de sfaturile tale si ca preia informatiile tale ca pe litera de lege, semn ca ti se apreciaza judecata, inteligenta si intelepciunea. Multi au ceva de invatat azi de la tine!

SAGETATOR - Azi te simti complet in largul tau, liber, poti pluti incotro doresti, fara sa tii cont, nicio clipa, de ceea ce se petrece in jur. Chiar daca se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar daca mai auzi pe unii ca ridica tonul si abia asteapta motiv de cearta, tu esti atat de linistit si de netulburat ca un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovada de o fantastica flexibilitate, ca apa care se scurge printre pietre, esti o forma de energie care nu poate fi nici tinuta pe loc, nici blocata, nici capturata, in continua scurgere lina.

CAPRICORN - Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

VARSATOR - Iesi cumva din mediile in care planeaza ostilitatea, agresivitatea de orice natura sau un spirit de competitie folosit gresit, pentru ca nu prea ii vei face fata! Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu aceasta ocazie, cata invidie sau rautate este in celalalt, dar fa tot posibilul sa nu pici in capcana energiilor negative declansate de rivalul tau, pentru ca nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci ii vei da apa la moara acestuia.

PESTI - Poate acum da, stai pe loc, dar e doar o perioada de platou care, desi nu aduce nimic nou, e ragazul ideal pentru un respiro, pentru a mai acumula energie, ca sa te pregatesti pentru ceea ce urmeaza. Vei vedea ca exista un plan undeva acolo sus in care era decis momentul cel mai potrivit pentru ce e mai bun in viata ta, ca atare ceea ce tu consideri acum a fi un blocaj, nu e decat linistea de dinaintea furtunii. Curand, totul va reporni in forta, descoperind ca timpul insusi e o energie si trebuie sa te folosesti de ea in mod constructiv. Stai pe loc, dar nu stai degeaba!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »