Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 14 aprilie 2020

14 Apr 2020, 155 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 14 aprilie 2020

Horoscop - Marti, 14 aprilie 2020

BERBEC - Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!

TAUR - Te simti vinovat de ceva si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus. Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

GEMENI - E bine sa ridici stacheta sus, dar unii nu au cum sa ajunga nici la jumatate din ceea ce ceri tu si ori ii faci pe ei sa se simta prost, ori tu aluneci spre o zona depresiva generalizand ca oamenii sunt mult sub asteptarile tale. Fii tu mai modest si priveste oamenii asa cum sunt, fara sa ceri de la ei imposibilul. Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine. Descoperi chiar tu ca, in unele situatii, ai depasit cu mult ceea ce omeneste e posibil.

RAC - Oricat de jignit ai fi de cineva care spune vrute si nevrute fara sa-si dea seama, abtine-te de la riposte agresive. Ai fi tentat sa-i coci si tu un plan de razbunare, dar nu e deloc cea mai inteleapta replica pe care i-o poti da. Ii poti demonstra ca a gresit si prin alte metode decat prin cine stie ce plan de razbunare, pentru ca nu va invata nimic din eventuala ta riposta, ci s-ar putea sa-l intariti si mai tare. Fii tu cel intelept care cedeaza si tace pana ce trece furtuna.

LEU - Accepta-ti pozitia de elev in fata cuiva mai intelept si incearca sa receptezi orice informatie pe care e dispus sa ti-o impartaseasca. Are, de departe, mai multe cunostinte decat tine si o vasta experienta de viata, si tot ce poti afla de la el e in beneficiul maturizarii si cresterii tale. Priveste-l ca pe un profesor la scoala vietii, ca pe un maestru, ca pe un mentor ce te poate indruma intr-o directie benefica dezvoltarii tale personale si invata!

FECIOARA - Nu te grabi spre rezultate imediate, pentru ca nu se vor ridica la nivelul inalt al viselor tale, ca atare implica-te in proiecte de anvergura pe termen lung, pentru ca e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desavarsire.

Nimic nu se construieste peste noapte sau ce se ridica repede nu dureaza sau nu are valoare, ca atare tu esti acum implicat intr-o actiune de durata care te va implini pe de-a-ntregul.

BALANTA - Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

SCORPION - Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate acela locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!

SAGETATOR - Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile.

CAPRICORN - Nu toate iti ies perfect din prima, semn ca nu ai acumulat suficienta experienta in problema cu care te confrunti. Nu-i nimic, omul cat traieste invata, ca atare pune-ti ideile variate in aplicare, experimenteaza, pentru ca numai asa iti vei da seama care e solutia cea mai buna. Nu-ti cere nimeni sa aplici o singura solutie si aceea sa fie si perfecta, deci accepta faptul ca nu stii clar ce trebuie facut si poti incerca diverse variante.

VARSATOR - Mai e cale lunga pana la roadele concrete, dar important e ca ai un sentiment de incredere ca esti pe drumul cel bun, ca la capat te asteapta cu adevarat reusita. Ai rabdare, deci, si trage tare mai departe, pentru ca roadele vor fi mai mult decat multumitoare, si se pot calcula ori in bani, ori intr-un sentiment total de securitate si siguranta pe toate planurile. Daca e in joc stabilitatea ta sau a familiei, merita sa astepti oricat, dar ai convingerea ca la capat chiar te asteapta ceea ce ai nevoie!

PESTI - Nu te lua dupa cei care te trag de maneca si-ti spun ca visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru ca numai tu stii cum sa-ti transpui in realitate gandurile si ideile. Apuca-te de treaba, dar in tot acest timp lasa mintea sa zburde libera, pentru a gasi noi si noi idei curajoase. Daca ai gasi si cateva persoane care sa gandeasca la fel ca tine, care sa participe alaturi de tine, ar fi ideal, dar daca nu ai in preajma ta oameni care sa creada in ceea ce par a fi simple iluzii, continua sa crezi in ele.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »