Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 16 aprilie 2020

16 Apr 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 16 aprilie 2020

Horoscop - Joi, 16 aprilie 2020

BERBEC - Incearca sa te adaptezi in orice mediu, fara a o tine doar pe a ta cu incapatanare. Daca te afli printre copii, coboara-te la nivelul lor. Daca esti printre batrani, ridica-le moralul. Ai aceasta capacitate de a te plia perfect dupa anturaj, astfel incat vei trece drept unul de-al lor cu usurinta. Ziua va fi perfecta daca reusesti sa le faci pe toate cu placere, cu veselie, cu un dram de detasare si de superficialitate, aducandu-ti aminte de lucrurile frumoase ale vietii. Mai lasa seriozitatea deoparte!

TAUR - Fii atent cum te porti azi in fata unei persoane care, daca nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sanctiona aspru. Nu ai dori sa atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci si suporti o situatie chiar daca nu esti deloc de acord cu ea. Consideri ca uneori trebuie sa mai accepti si conditii defavorabile, constient ca acestea sunt pretul ce se cere platit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu esti obisnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine sa tolerezi situatia.

GEMENI - Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

RAC - Cand vor incepe sa apara lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile in vorbire sunt semn ca trebuie sa te retragi macar pentru cateva ore ca sa te odihnesti. Incearca sa nu te implici azi in niciun fel de activitate intelectuala dificila, deoarece nu vei lasa cea mai buna impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul in echipa nu sunt la cote maxime, deci sa nu te mire ca lumea te va critica mai mult si va spune despre tine ca nu te mai inteleg. E o problema trecatoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

LEU - Esti nostalgic si iti aduci aminte de vremuri de demult, poate de pe vremea copilariei tale sau de cand erau copii tai mai mici. Poate ai ocazia de a trece prin locuri de care esti atasat emotional, de care te leaga amintiri intense si pe care le credeai demult uitate, dar iata ca ele mai au si astazi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum in actualitate dandu-ti linistea peste cap, pentru ca nici tu nu stii clar ce este: fericire sau regret? Poate retraiesti aceleasi emotii de atunci!

FECIOARA - Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative.

Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc.

BALANTA - Starea de tensiune in care traiesti nu face bine sanatatii tale, ca atare, daca vrei sa iti echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie sa faci ceva cu nervozitatea! O poti controla, stii prea bine asta, dar nu te poti abtine sa nu-ti sara tandara de la orice. Fa acest experiment macar cateva zile, sa ramai calm si relaxat la tot ce altadata ti-ar fi aprins calcaiele, si ai sa vezi imediat rezultatele.

SCORPION - Daca observi la unii ca incep sa emita o serie de conditii, ar trebui sa deschizi mai bine ochii pentru ca nu a fost vorba de asa ceva la inceputul intelegerii voastre. Nu au dreptul sa schimbe conditiile unui contract dupa ce acesta deja a intrat in vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarma cu privire la adevaratele lor intentii. Totusi, inainte de a le spune vreo doua, mai bine ati mai discuta odata cu cartile pe masa, extrem de clar si de concis, ca nu cumva vreunul din voi sa fi interpretat gresit vreo informatie.

SAGETATOR - Ai o relatie speciala cu animalele, de aceea ar fi bine sa te dedici cresterii lor, astazi, chiar daca esti preocupat de soarta unui caine abandonat pe strada sau animalele tale de acasa au nevoie de mai multa grija, tot ce faci azi pentru ele e de succes. In primul rand iti incarca tie inima de bucurie, pentru ca primesti din partea lor o iubire atat de pura si de sincera, cum nici un om nu-ti poate oferi. Daca te joci un pic cu ele, ai uitat de toate, ba ai sa vezi ca daca stai mai mult in preajma lor, nimic din problemele tale de peste zi nu mai conteaza, de parca ti-au absorbit toate grijile!

CAPRICORN - Se pun in balanta fidelitatea si loialitatea in cuplu, pentru ca a venit vremea sa purtati o discutie fata in fata, cu maxima sinceritate, prin care sa spuneti fiecare ce e bine sau ce nu merge in relatia voastra. Esti un pic mai rezervat, de parca l-ai banui pe partener de gesturi incorecte, dar daca ai analiza la rece situatia, ti-ai da seama ca amandoi aveti si defecte si calitati in felul in care tratati relatia. Ce oferi, tot asta primesti, deci fii cinstit daca vrei acelasi lucru.

VARSATOR - Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe.

PESTI - O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai gandi la mesajul pe care ti-l transmite. Chiar daca nu suna chiar asa cum ti-ar placea, chiar daca are la baza o critica sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. Iti spune unde ai gresit, te trage de maneca sa nu mergi mai departe intr-un sens care nu are nimic bun de oferit.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »