Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 23 aprilie 2020

23 Apr 2020, 324 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 23 aprilie 2020

Horoscop - Joi, 23 aprilie 2020

BERBEC - Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. Nu poti alerga tot timpul: mai ai nevoie si de respiro!

TAUR - O voce interioara iti atrage atentia asupra singurei solutii viabile in situatia de fata: sa pui punct. Nu are rost sa mai continui, dar parca ti-e putin frica sa renunti. Te intrebi ce va urma dupa acest final, daca nu cumva vei ramane fara acel lucru pe care acum tot incerci sa-l duci mai departe cu greu. Vei vedea ca acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capat acelei situatii, ci doar iti vine ideea ca ar fi solutia cea mai buna, deci gandeste-te serios daca ar mai fi vreo iesire sau e vremea sa spui adio.

GEMENI - Prietenii sunt foarte importanti in momentele critice. Vei descoperi azi ce usor iti revii daca accepti alaturi de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridica si pe tine inapoi la suprafata. Cauta persoanele potrivite care sa te ajute sa-ti revii, deci fugi de altii si mai tristi, si mai impovarati de probleme. Optimistii iti vor ridica moralul si te vor readuce la lumina, ca atare trebuie sa-ti alegi cu grija anturajul. Daca vezi ca vin alaturi de tine persoane care numai de probleme vorbesc, iesi din acel mediu cat mai repede, ca sa nu te traga si mai jos.

RAC - Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

LEU - Cineva cu reputatie indoielnica, cu un caracter dubios, cu intentii nu tocmai bune se apropie de tine si urmareste sa se foloseasca de tine, dar trebuie sa-ti sune repede clopotelul, inca de la primele semne ca ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ti masuri de precautie, nu-i impartasi, vise, dorinte si mai ales secrete intime, pentru ca nu sa va da in laturi sa se foloseasca si de ele.

Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!

FECIOARA - Azi vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor. Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. Esti zodia care empatizeaza cel mai usor cu oamenii, oricat de diferiti ar fi, ca atare vei reusi imediat sa te pui in pantofii celui cu care discuti, ca sa va daruiti unul altuia doar gesturi armonioase.

BALANTA - Azi poti descoperi cat de frustrant e sa ai o singura sageata in tolba si ca sansa de a tinti pasarea din cer din prima incercare e infima. E o lectie buna sa nu te cramponezi de un unic scop, sa nu-ti pui toate ouale intr-un cos, sa nu mizezi pe o singura carte! Vezi cate vorbe din popor avertizau acelasi lucru? Se pare ca nu te-ai gandit din timp ca ai nevoie si de planuri de rezerva.

SCORPION - Uneori e nevoie si de o pauza din efortul tau de a ajunge acolo unde vrei, si asta trebuie sa faci si acum! Stai pe loc, nu te mai agita atata si apleaca-te un pic spre sufletul tau, sa vezi de ce are nevoie. Posibil sa ajungi la concluzia ca nu iti doresti nimic din tot vacarmul in care te zbati, din tot acest iures de energii pentru cine stie ce scopuri, ci nevoile tale sunt mult mai simple, dar, prins intr-un mecanism cotidian atat de inversunat, tragi si tu la fel de tare ca oricine.

SAGETATOR - Sunt suficiente persoane in preajma ta dispuse sa puna umarul la constructia pe care tu o ridici, dar daca tu nu vrei sa le apelezi, atunci cum ai vrea sa te bucuri de rolul pe care ei il pot juca in viata ta? Visezi la un tel foarte inalt: este foarte posibil de atins, nu e doar un ideal intangibil, ci detii toate resursele pentru a-l materializa, numai ca… nu singur! Cauta oamenii potriviti pentru ceea ce visezi sa realizezi, cheama-i in calea ta pentru a-si juca rolul, si vei vedea ce usor ti se implinesc frumoasele vise.

CAPRICORN - Nu accepta comentariile malitioase care mai vin de la ceilalti. Nu le meriti, deci nu le primi! Inchide orice poarta de comunicare daca ai in fata ta oameni pesimisti, negativisti, critici, pentru ca tonul lor te poate grabi si pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur ca atunci cand toate merg bine in viata ta, se ivesc o multime de carcotasi invidiosi care incearca sa-ti strice tie bucuria, de aceea numai de tine depinde sa-i dai afara din calea ta pe acesti oameni.

VARSATOR - Nu te lua dupa judecatile celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil.

PESTI - Esti in deplina siguranta in ceea ce faci, si ceea ce iti mai da uneori ghes vine din afara, sunt influentele negative care mai provin de la cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat de judecati, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-si arata propria neputinta, dar tu esti bine pregatit, gata sa faci fata celor mai mari provocari. Ai toate resursele in interior, deci scoate-le la lumina si… la treaba!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »