Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 5 iunie 2020

05 Jun 2020, 149 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 5 iunie 2020

Horoscop - Vineri, 5 iunie 2020

BERBEC - Treci prin locul potrivit in momentul potrivit si ai sansa rara de a arata ce stii si ce poti, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neasteptat. Nici nu e nevoie de eforturi sustinute, ci doar de un prilej excelent de a interveni cu o vorba, cu un gest, cu o actiune exact cand era mai mare nevoie de ele, ceea ce va atrage atentia asupra persoanei tale, adunand laude si felicitari sincere.

TAUR - Ai stat mult timp ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment de care depinde linistea ta sufleteasca. Iata-l ca se apropie, il vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emotia creste i mai tare cand vezi cat de putin mai ai pana la implinirea acelui vis. Nu te culca, totusi, pe laurii victoriei, chiar daca e doar o chestiune de zile pana ce totul va deveni realitate, ci continua sa lupti pentru visul tau cel mare.

GEMENI - Nu poti colabora cu grupul in care te afli astazi, pentru ca toti par preocupati de cu totul alte probleme si nu de scopul pentru care v-ati adunat la un loc. Sunt impovarati de propriile necazuri de acasa si de aceea nu le sta gandul la sarcinile de serviciu. Nu dati randament impreuna si mai bine n-ar mai fi de fata, ca nu ai cu cine lucra. Daca ar aparea cineva cu spirit de conducator care sa-i motiveze pe toti sa se concentreze la o singura activitate, lucrurile ar putea sa se mai urneasca.

RAC - Cu tovarasul potrivit alaturi, esti gata sa dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie si ambitie din partea amandurora. Impreuna, totul va merge excelent, pentru ca fiecare investeste ce are mai bun si ce stie mai bine! Va completati perfect unul pe altul, va sustineti reciproc, va sfatuiti in permanenta, iar aceasta buna colaborare se va lasa cu succese de care veti beneficia laolalta.

LEU - Esti fericit, ai incredere in cel de langa tine, si cand mai auzi de la cei din jur si cuvinte de lauda la adresa omului pe care-l iubesti sau povesti care il pun intr-o lumina excelenta, cum sa nu visezi si mai departe? Va sustineti bine unul pe altul, primesti din partea sa garantii ca si el simte si viseaza la fel ca tine, deci merita sa te implici intru totul!

FECIOARA - Gasesti de fiecare data partenerii potriviti, care iti seamana sau au aceleasi interese ca si tine, si cat timp vasliti impreuna in acelasi sens, nu ai motive de nemultumire.

Pentru a avea o zi de succes in ceea ce-ti propui, trebuie sa-ti gasesti mai intai colaboratorii de nadejde iar azi ai toate sansele sa atragi alaturi de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tau de a fi, dar si scopurilor propuse.

BALANTA - Nu-ti mai vedea toate defectele in oglinda, cand se vad de la o posta numai lucruri minunate pe care merita sa le evidentiezi. Invata sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa valorifici mai mult ceea ce stii sau poti, pentru ca ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciaza ceilalti la tine, dar tu parca vrei si mai mult! E bine sa doresti perfectiunea, dar spiritul auto-critic depaseste totusi limitele!

SCORPION - Chiar daca vezi in fata ta semnale clare de nedreptate si infidelitate, nu incerca sa le tii altora predici. Nu numai ca nu ai acest drept, dar poate nici tu nu esti ireprosabil ca sa le dai lor lectii de viata. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentreaza-te asupra propriului tau comportament. Mai degraba poti oferi altora o lectie buna prin exemplu personal, aratandu-le cum e mai bine sa se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei gresit.

SAGETATOR - Unii ar putea fi deranjati de o gluma deplasata, chiar daca tie ti se pare buna, pentru ca pot fi intr-o perioada mai proasta si toate s-ar putea sa-i irite. Glumeste cu perdea, alege-ti cu atentie cuvintele si replicile, sau mai bine zis evita sa faci poante pe seama supararii altuia, pentru ca nu are chef sa faca acum haz de necaz. Da, ii poti ridica moralul, dar gaseste cele mai potrivite cuvinte in situatia de fata ca nu cumva replica ta sa-l intristeze si mai mult.

CAPRICORN - Iubire, cat mai multa iubire, sub orice forma: aceasta e reteta succesului pentru azi! Imbraca orice conversatie in cuvinte frumoase si tandre. Umple-ti privirea in cantitati uriase de bunatate si ingaduinta! Foloseste cel mai dulce si placut ton atunci cand vorbesti. Uita pentru o zi de lucrurile care nu-ti plac la oameni si priveste-i ca pe cele mai dragi fiinte din lumea aceasta. Nu se poate sa nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitiva, chiar si cele mai acerbe conflicte, chiar si cele mai mari antipatii.

VARSATOR - Ar fi de preferat sa te descurci singur in orice situatie, pentru ca unii nu sunt atat de priceputi pe cat se lauda, iar tu ai mai multe talente decat ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe cand, daca depinzi de altii, risti sa bati pasul pe loc si, mai apoi, sa repari ceea ce strica acestia. Nu cere sau nu astepta sprijin din afara, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva!

PESTI - Pluteste o energie noua, pozitiva peste toti ai casei, de parca un vis comun se naste acum sub ochii vostri. Vorbesti despre viitor alaturi de ceilalti membri ai familiei intr-o nota optimista si tonica, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile marete. Sunteti cu totii convinsi ca felul in care vizualizati deja aceste planuri, aflate inca undeva in departare, este reteta de succes pentru a ajunge acolo cat mai repede. Visati frumos, visati laolalta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »