Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 8 iunie 2020

08 Jun 2020, 164 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 8 iunie 2020

Horoscop - Luni, 8 iunie 2020

BERBEC - Se naste o tensiune neplacuta ori de cate ori intri in contact cu reprezentantii institutiilor statului. Birocratia devine enervanta incat e si normal sa-ti sara la un moment dat tandara si sa-ti pierzi rabdarea, dar asta nu inseamna ca nervii tai vor schimba cu ceva rezolvarea problemelor pentru care trebuie sa bati la usa lor. Dimpotriva: ii vor irita si pe ei incat nu s-ar spune ca vei primi documentul, aprobarea sau raspunsul de care ai nevoie.

TAUR - Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru ca se apropie un eveniment pe care nu stii foarte clar cum il vei gestiona. Desi detii toate resursele, calitatile, cunostintele pentru a-i face fata cu brio, totusi exista undeva un ghimpe infipt in inima ce nu te lasa sa gandesti totul pozitiv. Te temi, te framanti, iti pui tot felul de intrebari cu tenta pesimista, ceea ce nu ar trebui sa caute la o fire puternica, asa cum esti tu! Adu-ti aminte de momente in care te-ai descurcat de minune, chiar si cand a fost mai greu de atat!

GEMENI - Ai mai multe planuri pentru perioada urmatoare, dar nu te poti concentra asupra ambelor in acelasi timp. Fa distinctie clara intre marile tale proiecte si nu te apuca de doua in acelasi timp, pentru ca stii cum se spune: nu fugi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul! Greu va fi sa te decizi asupra unei singure directii, dar cand vei vedea ce bine inainteaza lucrurile chiar dupa primii pasi, vei avea garantia ca ai facut alegerea cea buna. Nu renunta la planul de rezerva, pentru ca, dupa ce-l vei incheia pe primul, te vei putea ocupa si de celalalt! Dar nu deodata!

RAC - Primesti un stimulent mai mult decat binevenit intr-un moment in care erai gata sa abandonezi un plan care nu te multumea prea tare. Cineva este alaturi de tine si iti spune ca se poate, ca e un proiect cu sorti de izbanda, iar sustinerea sa iti face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care sa te imbarbateze pentru ca slabiciunile din tine devin mai puternice decat vointa. Dar acum, iata, capeti iar curaj si energie si mergi mai departe depasind cu brio impasul ce te tinuse pe loc.

LEU - N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense. Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

FECIOARA - Ai parte de un anturaj binevoitor, tonic, ce te incurajeaza sa-ti exprimi punctele de vedere si te sustine sa le si pui in aplicare.

Primesti de la ei aprobari, confirmari, idei suplimentare, incat ti-e mai mare dragul sa colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urma de competitie in preajma si cat timp se mentine aceasta atmosfera pozitiva si primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Inconjoara-te de oameni care te apreciaza daca vrei sa ai o zi de succes si fugi de invidiosi sau critici!

BALANTA - Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate. In astfel de momente iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel.

SCORPION - Visezi la o poveste de dragoste ca-n filme si, cu putina imaginatie, o poti avea, deocamdata la nivel imaginar! Nu e departe momentul cand ceea ce deocamdata creezi in mintea ta va deveni realitate, deci primul pas spre o iubire frumoasa e sa ai curajul sa o chemi cu gandul in viata ta. Nu te opreste nimeni sa visezi la Feti Frumosi si Ilene Cosanzene, la iubiri cu final fericit, deci ai curajul sa visezi! Visul va fi transmis spre Univers iar el va avea grija sa-ti trimita inapoi, cat de curand, ceea ce are nevoie sufletul tau pentru a fi fericit. Atrage iubirea!

SAGETATOR - Esti inca blocat intr-o situatie din trecut de care nu te poti deloc rupe, de parca ar fi devenit o obsesie. Se stie ca tu ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage tu toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le inchizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce iti face bine.

CAPRICORN - Ai un presentiment din ce in ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bomba asupra ta. Tocmai pentru ca primesti deja unele avertismente subtile, te poti pregati sufleteste ca sa-i faci fata cu brio. Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie - chiar daca te poate duce intr-o cu totul alta directie decat ai sperat - daca incerci sa fii flexibil si curgator ca apa astfel incat sa te adaptezi imediat pe noul fagas.

VARSATOR - Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa.

PESTI - Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »