Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 12 iunie 2020

12 Jun 2020, 141 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 12 iunie 2020

Horoscop - Vineri, 12 iunie 2020

BERBEC - Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are un rol in viitoarele tale succese. Nu iti era dat sa primesti acel lucru sau nu era asa de bun pentru ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ce are de oferit viata in schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun deoarece legea compensatiei lucreaza!

TAUR - Nu te simti in apele tale, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

GEMENI - Esti foarte dinamic si plin de viata incat ar fi culmea sa lenevesti acasa. Fa ceva interesant, ceva complicat care sa consume energia din belsug pe care o detii, pentru ca ar putea da nastere unor rezultate exceptionale. Indiferent care sunt actiunile care vor primi acest plus de energie, ca e sport, ca e curatenie prin casa sau ca e putina distractie, esti ca un motor la turatie maxima care se bucura ca toate ii merg struna si care ii stimuleaza si pe ceilalti.

RAC - Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect ceva in ultima perioada, acum e timpul adecvat sa gasesti o solutie teoretica prin care sa repari ceva retroactiv. Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci grabeste-te sa restabilesti ordinea corecta.

LEU - Nu te mai uita inapoi cu sentimente de vina, de regret, de ingrijorare cum ca se putea si mai bine. Da, intotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp inca sa schimbi macazul si sa duci planul tau pe alt nivel. O mica schimbare de atitudine, profitand de oportunitatile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ti-ai propus, ca atare nu renunta, nu abandona, nu darama ceea ce deja ai cladit. Respira un pic si apoi continua!

FECIOARA - Numai prin odihna pasiva sau ocupandu-te de activitati care fac bine sufletului si spiritului, iti vei reincarca bateriile.

Nu te implica in proiecte grele, de anvergura, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru ca nu vei face fata. Cum esti o fire pasionala, ai putea depune prea mult zel in ce ai de facut, dar excesul de zel nu duce neaparat la reusite, ci poate genera erori si esecuri. Las-o mai moale pentru o zi, aduna-ti fortele si vei continua altadata.

BALANTA - Esti foarte preocupat de ce se petrece la munca, de treburile pe care le-ai lasat in asteptare la serviciu, incat te vei putea concentra cu detasare si asupra acestora, gasind unele din cele mai corecte si practice solutii chiar acum. Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante pe care le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil.

SCORPION - Discuta mai mult cu persoana iubita, pentru ca este o zi in care multe lucruri pana acum incerte pot gasi o solutie care sa va convina amandurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sincera si deschisa, de ascultarea parerii celuilalt cu ratiune si detasare, ca nu cumva sa luati fiecare, separat, decizii care sa nu tina cont de celalalt. Chiar daca, in cuplu, barbatul va fi cel care are ultimul cuvant, acesta trebuie sa ia decizii in stransa legatura cu dorintele femeii de alaturi, deci stati amandoi de vorba cu cartile pe masa!

SAGETATOR - Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

CAPRICORN - Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit, ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.

VARSATOR - La vorbe bune ti se raspunde cu rautati, la laude si complimente - cu critici si judecati severe, deci nu mai intelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine asa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalti parca vor cu orice pret sa te raneasca. Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care tii cel mai mult ti se opun cu vehementa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomatie si de intelepciune si tot tu ii vei ierta.

PESTI - Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »