Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 24 iunie 2020

24 Jun 2020, 139 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 24 iunie 2020

Horoscop - Miercuri, 24 iunie 2020

BERBEC - Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea. Ai de ales intre ce a bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici sau inabusi din nou dorintele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.

TAUR - Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul suna de-a dreptul promitator, incat ai curajul sa iesi la cumparaturi. Meriti un bonus, dupa cat de mult ai muncit, deci nu te zgarci si nici nu te gandi neaparat la facturile care urmeaza, caci le vei plati tu pe toate, pas cu pas, fara graba. Cand te dai peste cap pentru cine stie ce cheltuieli imense, intri in panica, dar azi ai o atitudine destul de relaxata fata de bani ce te ajuta sa faci putina ordine prin bugetul familiei.

GEMENI - Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.

RAC - Nu poti scapa de gafe, dar poti trece peste efectele lor cu o atitudine de copil nevinovat care nu stie ce face. Nu transforma o banala greseala intr-un dezastru, pentru ca nu are rost, deoarece problema pe care ai generat-o chiar tu intr-un moment de neatentie nu e deloc asa de grava cum ai tendinta s-o tratezi. Cu o gluma, cu auto-ironie sau cu o figura de copil naiv poti trece cu brio peste efectele acestui moment de neatentie. Lumea va rade si va intelege ca nu ai avut nicio intentie negativa atunci cand ai facut prostioara si vei fi repede iertat, totul e sa nu amplifici tu situatia mai mult decat trebuie.

LEU - Nu pune la suflet vestile nu tocmai pozitive care ajung astazi la urechile tale ci trateaza-le cu un soi de inocenta, ca si cum nu ai intelege ce se petrece. Nu are rost sa te chinuiesti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales ca nu sunt chestiuni care te vizeaza direct, ci apartin altor persoane. Ei simt nevoia sa te atraga si pe tine in necazurile lor, dar nu e problema ta, la urma urmei, ceea ce poti face tu pentru ei e sa le abati gandul de la ceea ce-i framanta, sa le spui o gluma, sa le aduci zambetul pe buze.



FECIOARA - Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales.

BALANTA - Concentreaza-te asupra listei de obligatii pe care le-ai tot amanat inainte din lipsa de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a sterge dintr-un foc o intreaga serie de aspecte de pe lista ta de sarcini. Te vei simti eliberat ca prin farmec de o multime de fleacuri si vei reusi sa te mai relaxezi si tu, ca atare dedica-te lor, pentru ca vei rezolva dintr-o data mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

SCORPION - Chiar daca ar fi in beneficiul tau sa continui ce ai inceput, azi te gandesti mai mult la ceilalti. Daca cel putin o persoana are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori sa-l faci, ceva te trage de maneca la timp si astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va intelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te darui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi facut asa in locul tau, dar tu crezi in aceste principii si te supui lor, sacrificandu-te pe tine.

SAGETATOR - Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii. Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

CAPRICORN - Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energie pozitiva ce iti vor face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime.

VARSATOR - Stii bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tai rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape si mai inalte, si mai promitatoare. Mergi inainte cu incredere maxima in tine si in resursele de care dispui, si arata tuturor de ce esti capabil. Chiar daca mai sunt unii care se indoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiesti tu acum pas cu pas este dovada vie ca orice se poate cand crezi in succes.

PESTI - Prieteniile nu tin o viata, din pacate, si acelasi lucru descoperi si azi pe pielea ta, deoarece esti in fata unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o luna, dar trece, pentru ca un prieten face o eroare colosala fata de tine si e greu de crezut ca i-o ierti atat de usor. Numai de tine depinde daca poti trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune in balanta la modul cel mai serios daca eroarea sa e pardonabila sau mai faci si de data aceasta concesii? A trage iar si iar de o relatie doar din lipsa de altceva mai bun nu e in beneficiul nimanui, deci gandeste-te bine daca mai merita sacrificii.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »