Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 1 iulie 2020

01 Jul 2020, 164 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 1 iulie 2020

Horoscop - Miercuri, 1 iulie 2020

BERBEC - Priveste situatia in care te afli cu maxima luciditate, nu te mai amagi singur si nici nu lasa iluzia sa te conduca. In acest moment ti se cere sa accepti realitatea asa cum e, pentru ca va fi mult mai bine pentru viitorul actiunilor incepute. Nu visa aiurea, nu construi castele de nisip, ci asculta-ti cu sinceritate si in profunzime constiinta. De acolo vin cele mai intelepte povete, cele mai benefice sfaturi, pentru ca ai mai trecut si altadata prin astfel de momente si te-ai descurcat de minune.

TAUR - Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire. Cauta alte variante, daca autoritatea in domeniu de care aveai nevoie nu e disponibila acum, pentru ca tocmai asta trebuie sa demonstrezi: ca stii sa te descurci in cazul in care planurile initiale cad. Sigur se iveste o solutie din alta parte decat cautai.

GEMENI - Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

RAC - Nu te crampona de fleacurile care nu-ti convin, pentru ca de acestea nu scapi niciodata. Abordeaza o atitudine vesela, indiferenta la ceea ce altadata te-ar fi suparat. Prefa-te ca nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru ca aceasta e atitudinea perfecta pentru a face din aceasta zi una excelenta. Daca stai si diseci firul in patru, descoperind ceea ce nu-ti place, vei bate pasul pe loc, fara sa simti ca trece ziua. Or, un zambet pe buze si o gluma te ajuta sa te bucuri de orice.

LEU - Iti doresti enorm o schimbare in viata ta. Perfect: primul pas pentru a o obtine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tau, nu conteaza neaparat directia! Nimeni nu va suna la usa ta sa te intrebe daca nu cumva doresti cutare lucru, ci tot ce obtii in viata vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gandul. Detii toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a incepe sa-ti faci ordine prin ganduri si dorinte.



FECIOARA - Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te baga asadar in nicio actiune cu factor de risc oricat de mic, pentru ca nu esti pregatit sa faci fata unei surprize care ar putea strica si mai rau. Cu cat ramai mai rece la tot ce se petrece in jur, cu atat sansele de a nu fi atins de efecte negative creste, dar e greu de crezut ca vei putea sta deoparte fara sa te implici cat de cat, de parca pericolul te-ar atrage ca un magnet.

BALANTA - Acolo, in mintea ta exista o idee salvatoare, un sfat sau o solutie geniala care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ti mintea la contributie si gaseste cuvintele cele mai potrivite pentru situatia de fata. Cand vei vedea cum i se lumineaza fata si zambetul ii revine pe chip, iti vei da seama cat de pretios a fost darul tau pentru el, semn ca ai jucat un rol major in depasirea unui mare hop. Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci tu esti azi sursa unei solutii inteligente. Spune-i ce gandesti!

SCORPION - poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

SAGETATOR - Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare. Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii. Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!

CAPRICORN - Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege de acum inainte. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu il mai poti schimba dupa aceea, deci gandeste-te bine inainte de a spune ultimul cuvant. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic decat tine care va lua masuri drastice in defavoarea ta. Cand esti sigur pe ceea ce vrei, spune-ti parerea!

VARSATOR - Merita sa lupti pentru sansa nemaipomenita care ti se ofera azi. Nu ti se intinde pe tava, asta e sigur, ci e nevoie de o competitie pentru a ajunge la capat. Pune-ti in joc toate calitatile, pentru ca mai sunt si altii care vizeaza acelasi rezultat de la capatul acestor eforturi si nimeni nu va sta cu mainile in san. Toti vor sa puna mana pe reusita care se prefigureaza la orizont, dar spre deosebire de ei, tu mai ai si un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te insoteste, ai putea iesi invingator!

PESTI - Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »