Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 9 iulie 2020

09 Jul 2020, 148 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 9 iulie 2020

Horoscop - Joi, 9 iulie 2020

BERBEC - Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet, ci continua sa spui cu tarie ca se poate!

TAUR - Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.

GEMENI - Faci echipa excelenta cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti sursa de informatie, cel care le pregateste pe toate in detaliu din punct de vedere teoretic, iar celalalt e sursa de energie. Stati mult de vorba, va incurajati reciproc sa va manifestati in voie, si orice proiect cladit in doi, in tandem, in care nimeni nu o face pe seful, va fi de succes. Ca e o relatie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu gasesti in cel din fata ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gandesti si ce doresti.

RAC - Poti juca rolul de judecator intr-o situatie aparent minora, dar in care interventia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la tine vor invata cei tineri, necopti, inca la inceput de viata, ce e bine si ce e rau, pentru ca in aceasta consta lectia pe care le-o oferi: ca exista reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care sa fie toata lumea mandra. Daca nu, ai si puterea de a sanctiona pe cei care se abat de la calea cea dreapta.

LEU - Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fa tot posibilul sa fii tu propriul tau sef in situatia de fata, pentru ca numai asa esti pregatit pentru provocarea menita sa aduca mari schimbari in viata ta. E numai binele tau in joc, nu depinzi de altii si nici nu-i privesc pe altii ce vrei tu sa faci, ca atare ia-ti inima in dinti si taurul de coarne, pentru a schimba macazul major in fata ta. Esti oricum intr-o continua transformare de sine, iar efectele acestui proces te motiveaza si te imping spre transformari si mai grozave!

FECIOARA - Incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat.

Nu vezi cu cata iubire te privesc? Nu vezi cu cata caldura iti vorbesc? Dar numai tu esti cel care te vezi pe tine insuti ca pe cel mai mare inamic si discuti doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre esecurile tale anterioare. Abandoneaza aceasta atitudine autocritica si negativista cu privire la valoarea ta si lasa-i pe cei dragi sa te invaluie cu iubirea si caldura lor, poate asa te vor molipsi si pe tine!

BALANTA - Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e mai bine. Daca iei azi decizii doar datorita fantasticei chemari fizice pe care o ai catre acea persoana atat de atractiva, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca nu inima si nici mintea nu au decis, ci cu totul alte parti ale corpului, de aceea tine-ti sub control impulsurile!

SCORPION - Parca se lupta doua personalitati diferite in sufletul tau, una indemnandu-te la actiune, la schimbare, la o exprimare mai clara a propriilor dorinte, in timp ce cealalta te trage inapoi, spunandu-ti sa stai in banca ta deocamdata. Lasa latura ta pozitiva si tonica sa iasa la iveala, nu accepta dominarea pesimismului, pentru ca nu e momentul pentru a ramane in umbra. Arata cine esti, ce poti, bucura-te de ceea ce reprezinti, pentru ca poate fi un moment bun sa te remarci. Daca te retragi in planul doi, dai dovada de o oarecare neincredere in calitatile tale si daca tu nu te placi asa cum esti, nici ceilalti nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeste-te mai mult pe tine insuti!

SAGETATOR - Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.

CAPRICORN - Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv.

VARSATOR - Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate. Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

PESTI - Nicio recolta nu se coace peste noapte. E nevoie de timp si de asteptare, crezand cu tarie ca la finalul acestui drum lung se afla roadele cele mai bune! Continua sa investesti tot ce ai mai bun in tine pentru a cladi acel edificiu la care visezi, dar cu garantia mentala ca ceea ce vei obtine la capat va fi chiar mai bun decat ai fi putut vreodata crede. Creativitatea ta cladeste succesul. deci pune-o la treaba, etapa dupa etapa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »