Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 20 iulie 2020

20 Jul 2020, 164 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 20 iulie 2020

Horoscop - Luni, 20 iulie 2020

BERBEC -

TAUR - Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna. Esti pregatit, detii toate resursele pentru a reusi, ba chiar mai mult decat ai putea crede tu ca poti, dar mai e nevoie doar de acea scanteie care pune motorul in functiune, nici tu nu banuiesti de ce esti capabil pana nu pornesti, deci acum momentul pentru un start in forta catre un tel suprem. Nu te multumi cu reusite mici, pe acelea le poti atinge oricand, acum ridica-te si tinteste mult mai sus si mult mai departe!

GEMENI - Acum e momentul ideal sa privesti spre viitor si sa spui cu fermitate si incredere: vreau cutare! Nu te gandi neaparat si la strategia care sa te duca acolo, ci doar arunca sageata inainte si ai sa vezi ca vor veni spre tine, pe parcurs, si resursele de a indeplini acel vis. Intretine aceste intentii cu noi si noi informatii, ganduri, emotii si stari, pentru ca din ele se alimenteaza viitoarea reusita! Ti-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum asteapta sa vina spre tine abundenta de solutii.

RAC - Daca ceva nu arata asa cum ai sperat si, la prima vedere, pare mai degraba o veste proasta, mai asteapta o vreme sa se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea sa descoperi ca acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai buna, spre o etapa mult mai fericita, ca atare nu reactiona agresiv sau negativ la un hop. Ai putintica rabdare sa se limpezeasca informatia in mintea ta si ai sa vezi ce buna e calea aceea!

LEU - E un moment perfect pentru a impartasi iubirea, pentru a recunoaste in fata cuiva ce simti, pentru a-ti exprima public dorintele sau emotiile, deci nu te teme sa spui sincer ce e in inima ta. Bune, rele, sunt sentimentele tale si trebuie sa le recunosti, fara sa te gandesti ce va spune lumea. O declaratie de dragoste facuta acum ar putea primi un raspuns pe masura, pentru ca ai putea avea surpriza sa descoperi ca si cel caruia ii adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine. Merita sa arati ce simti si sa-ti demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

FECIOARA - Sunt altii mai puternici decat tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ti pune bete in roate. Descoperi, cu aceasta ocazie, ca ai si ceva inamici prin preajma, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index in trecut si profita de orice ocazie pentru a-ti arata antipatia lor.

Nu tine cont de aceste oprelisti: oricat te-ai chinui, tot nu poti fi pe placul tuturor, si intotdeauna se vor gasi astfel de persoane care sa nu te simpatizeze.

BALANTA - Unii au sfaturi si informatii excelente de dat, altii te stimuleaza cu dragostea si aprecierea lor. Stii sa valorifici perfect resursele pe care acestia ti le dau cu inima deschisa, pentru ca sunt semne de prietenie si afectiune sincere si stimulative in situatia de fata. Observi cu aceasta ocazie ca nu esti singur, ca ai alaturi oameni de incredere pe care te poti baza cu succes si, daca aduni alaturi de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei sa construiesti.

SCORPION - Viitorul se deschide in culori extrem de atragatoare pentru tine, poate datorita stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Daca te-ai inconjura de oameni posomorati si negativisti, fii sigur ca te-ar influenta si pe tine, or asa ai norocul de a te alatura unui grup de oameni la fel de tonici si entuziasti. Uneste-ti fortele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru ca va veti molipsi unii pe altii. Succesul depinde numai de atitudinea pozitiva pe care o abordezi in fata provocarilor zilei, deci zambeste: totul va iesi bine!

SAGETATOR - Renunta la sperante absurde, la vise desarte, la iluzii de perfectiune, pentru ca stii si tu ca nu sunt posibile. Mai bine te implici in relatie cu ceea ce esti, acceptandu-l pe cel din fata ta asa cum este, cunoscandu-va foarte bine unul pe altul, cu defecte si calitati, deopotriva. Daca traiesti intr-un basm frumos, cu printi si printese, intr-o zi te vei trezi din vis si iti vei da seama in ce turn de fildes ai stat captiv. Priveste iubirea cu ochii larg deschisi, privindu-va unul pe altul intr-o oglinda foarte clara si sincera.

CAPRICORN - Investesti enorm in ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinta, si din asemenea capital investit nu poate iesi decat ceva de calitate. Continua pe acelasi drum, in acelasi ritm, pentru ca succesul visat chiar nu e departe. Atata doar ca, pe parcurs, mai ai nevoie de cate un impuls, de cate un stimulent care sa te impinga mai departe, pentru ca mai apar momente cand ramai fara resurse, dar numai tu stii cum reusesti sa le incarci la loc, precum benzina in rezervor.

VARSATOR - Sunt momente in care, ca sa treci pe un nivel mai bun, e nevoie sa abandonezi balastul care nu-ti mai trebuie, si acelasi lucru trebuie sa faci si tu azi. Tot carand dupa tine un bagaj inutil si greu, practic iti tai tot elanul. Iarta, uita, inchide capitolul care nu mai are nici un rol in povestea ta si gandeste-te la urmatorul episod din viata ta. Esti in fata unui nou inceput, dar trebuie sa intri in aceasta noua etapa complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

PESTI - Te simti vinovat pentru un cuvant spus nu demult si vrei sa ai o discutie cu cel care a inteles gresit mesajul tau. Apropie-te cu sinceritate si recunoaste-ti greseala, cere-ti iertare, ofera explicatiile de rigoare, pentru ca poti restabili armonia in relatia respectiva. E clar ca la mijloc a fost o suparare de moment, o reactie necontrolata, dar daca esti sincer si admiti ca nu a fost corect din partea ta, dai mari sanse impacarii dintre voi.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »