Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 24 iulie 2020

24 Jul 2020, 150 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 24 iulie 2020

Horoscop - Vineri, 24 iulie 2020

BERBEC - Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti multumit de modul in care se contureaza deja rezultatele catre care ai pornit si fiecare clipa care te apropie si mai mult de finish, iti amplifica ambitia si dorinta de succes. Fiecare reusita de pe parcurs devine startul catre un alt nivel si, din aproape in aproape, se cladeste un succes de toata frumusetea. E bine sa-ti etapizezi ascensiunea, fara sa-ti stabilesti direct rezultatele finale, ci pe cele intermediare, pas cu pas.

TAUR - E o placere sa vezi ce repede si ce bine evolueaza unele proiecte la care iti aduci contributia. Te stimuleaza sa mergi mai departe cu incredere si curaj, pentru ca toate reusitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai prins parca un vant prielnic ce iti impinge corabia la viteza maxima: fa tot ce-ti sta in putinta sa mentii acest ritm excelent pentru ca, daca nu iti pierzi elanul si interesul catre ce te asteapta la final, roadele se vor materializa foarte repede. Trage tare, insista, nu te culca pe laurii victoriei dupa un prim succes, ci continua cu si mai multa pasiune!

GEMENI - Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. Incepe de azi sa-l inlocuiesti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, esecul cu succesul, supararea cu bucurie, si orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Esti capabil de aceasta fantastica transformare a gandurilor tale, adu-ti aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte in trecut doar pentru ca ai gandit pozitiv.

RAC - Incetul cu incetul se face otetul, asa spune o vorba, ca atare marile tale vise se ridica la fel! Esti pe calea cea buna spre prosperitate si belsug, fii sigur de asta, dar ai rabdare! Nicio recolta nu se coace peste noapte. E nevoie de timp si de asteptare, crezand cu tarie ca la finalul acestui drum lung se afla roadele cele mai bune! Continua sa investesti tot ce ai mai bun in tine pentru a cladi acel edificiu la care visezi, dar cu garantia mentala ca ceea ce vei obtine la capat va fi chiar mai bun decat ai fi putut vreodata crede.

LEU - Nu stii cum sa tratezi vestile care vin azi din toate partile, pentru ca sunt foarte contradictorii. Ai si motive de distractie si de buna dispozitie, dar in clipa urmatoare auzi ceva din extrema cealalta. Poate fi o zi cu stari la extreme: daca pornesti ziua prost, cu sufletul impovarat de griji si tristete, sigur apare ceva care sa te faca sa te simti din nou bine, dar se poate si invers totusi. Sa te trezesti cu un chef grozav de distractie, optimist si tonic, dar sa nimeresti printre oameni suparati si ingrijorati care te influenteaza negativ.



FECIOARA - Azi ai ocazia sa te ridici pentru aceste valori in care crezi si lupti cu mult curaj pana la victoria finala. Fie ca lupti pentru drepturile tale, fie ca te folosesti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simti puternic in aceasta postura. Tu ai la dispozitie mijloace incontestabile prin care poti scoate adevarul la lumina, deci ridica-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forta de a-si face singuri dreptate, pentru cei defavorizati sau mai putin norocosi.

BALANTA - Ai avea nevoie de mai mult timp de gandire inaintea unei decizii finale, deoarece acum esti foarte derutat de variantele pe care le ai la dispozitie. Ambele au ceva de oferit, ambele par la fel de interesante, incat, daca ai putea, le-ei alege pe amandoua simultan. Dar nu se poate, ca atare ia-ti timp suficient de analiza inainte de a spune ce ai ales, ca sa nu regreti mai apoi ca cealalta cale ar fi fost mai buna. Pana la urma te vei opri asupra unui singur sens, cel care va avea urmarile cele mai promitatoare, dar totusi nu te grabi la prima idee care-ti apare in cale!

SCORPION - Nu judeca pripit situatia prin care treci, pentru ca mai sunt inca unele etape de parcurs pana ajungi la un nivel mai limpede, pe care sa-l poti intelege corect. Mai asteapta, lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, nu se poate spune ca a atins nivelul maxim de la care poti extrage o concluzie. Mai ai rabdare, nu te avanta in analize retroactive si nici in planuri de viitor, cat timp mai e inca loc de multe modificari ale traseului.

SAGETATOR - Pune-ti mai mult creativitatea la treaba, trecand la nivelul urmator al marilor tale planuri care evolueaza foarte bine. De fapt, esti prins intr-un angrenaj atat de pozitiv, incat treci din succes in succes, ca si cum ai urca pre o scara ce va duce in final la implinirea visurilor tale. Mergi mai departe in acelasi ritm, investeste aceleasi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru ca tu singur iti creezi lumea. Chiar daca unii vor spune ca visezi frumos si tu construiesti de fapt o lume de basm, atat timp cat tu crezi in ea, va capata contur foarte repede.

CAPRICORN - Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final.

VARSATOR - Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vrei s-o transformi in realitate. Ai reusit si altadata sa faci ceva similar, deci nu ar fi prima oara, tocmai de aceea ajunge sa repeti reteta de succes de odinioara cu aceeasi stapanire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astazi, pentru ca esti foarte sigur pe tine si pe ceea ce vrei si poti sa obtii.

PESTI - Nu te teme de cei care sunt in preajma ta si incearca sa te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste si informatii false. E modul lor de a-i da la o parte pe altii, pentru ca au o anumita putere asupra celor din jur apeland la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: esti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie sa te lasi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci cauta sa te impui doar prin adevar si corectitudine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »