Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 2 august 2020

02 Aug 2020, 161 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 2 august 2020

Horoscop - Duminica, 2 august 2020

BERBEC - Incepi sa te indoiesti de deciziile luate in trecut si te intrebi daca nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai invatat cate ceva. Tot ce ai facut inainte, chiar daca azi se schimba din nou, e experienta acumulata, e antrenament, e cautarea adevaratului sens care ti se potriveste, deci priveste cu bucurie tot ce ai incercat inainte, chiar daca nu a dus prea departe.

TAUR - Banii pe care ii ai la dispozitie nu trebuie risipiti pe lucruri inutile, ci trebuie sa dai dovada de spirit practic si administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plati curente. Se apropie un moment in care vei avea mare nevoie de niste bani pentru a-i investi in confortul casnic, deci, daca ceilalti membri ai familiei vor sa faca tot felul de cumparaturi, invata sa-i mai refuzi sau sa-i amani, pentru ca nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie pastrati pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curand si de care are nevoie toata lumea din casa.

GEMENI - Apreciezi sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea acestora. Toti vin cu idei si cu propuneri, si ajunge doar sa le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor multumi pe toata lumea. Tu esti doar in centrul acestor discutii aprinse, cel care aduna la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu esti cel care prezinta subiectul, ca mai apoi sa inceapa furtuna de idei generatoare de solutii salvatoare.

RAC - Azi ai norocul de a intalni un om mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi in domeniul in care tu inca mai inveti, deci e o onoare pentru tine sa fii primit in preajma sa. Are multe sa-ti explice, iti ofera sfaturi si indrumari esentiale, incat vei pleca de langa el toba de carte, plin de idei si de solutii eficiente la ceea ce te preocupa. Nu refuza asadar lectii de la altii, chiar daca stii si tu destule, pentru ca, la urma urmei, omul cat traieste invata, iar ceea ce afli azi iti este de folos!

LEU - Vorbesti cu cei din familie despre unele schimbari pe care ai dori sa le faci si de care vor beneficia cu totii, daca vor contribui cu aceeasi pasiune. Tie iti place cum suna perspectivele spre care iti indrepti acum energia si reusesti sa-i motivezi si pe cei dragi in egala masura ca sa participati cu totii, cot la cot, la succesul visat. E un proces de durata, rezultatele nu se vor arata peste noapte, ca atare conteaza fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapa in care tu si ceilalti membri ai familiei va implicati cu incredere deplina.

FECIOARA - Trebuie sa ai curaj sa visezi mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru ca din acest gest minunat de a sta sa cladesti castele in mintea ta se vor naste intr-o zi cele mai frumoase evenimente ale vietii tale.

Stai azi pentru cateva clipe si gandeste-te la marile tale dorinte. Nu le concluziona cu nu se poate ci imediat ce ai gandit ceva, dupa ce ai transmis visul inspre univers, investeste-l cu incredere, spune un da ferm, aratand prin aceasta ca esti pregatit sa si primesti ceea ce tocmai ai transmis universului ca iti doresti.

BALANTA - Chiar daca stii ca nu toti au inima buna si nu merita toata iubirea ta, fa un efort sa renunti, pentru o zi, la judecati, la critici, la reclamatii, si sa treci cu vederea ceea ce nu-ti place la cei din jurul tau. Ai sa vezi ca se schimba energia in relatia cu acestia, pentru ca, oferindu-le pe tava ganduri bune si cuvinte frumoase, ii vei dezarma mai usor si vei indulci mult comunicarea. Chiar daca unii incearca sa te atraga in jocurile lor de culise, nu le da satisfactie si refuza asemenea indeletniciri, aratandu-le ca ai numai ganduri bune fata de oricine.

SCORPION - Fii sigur ca exista o sincronizare perfecta in toate, ca vei merge incet-incet spre destinatia planurilor care acum prind contur, si totul va aparea in calea ta exact la momentul oportun. Nu incerca sa le controlezi tu pe toate, nu stabili termene fixe pe lista asteptarilor tale, ci tu doar emite dorinta in eter si vei vedea ce bine se aseaza toate, exact atunci cand le vine randul! Acum e doar momentul potrivit sa dai startul, sa iei decizia, sa faci primul pas, lasand curgerea fireasca a evenimentelor sa se desfasoare mai apoi in voie.

SAGETATOR - Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, nu iti schimbi opinia de la o stare la alta, dupa cum bate vantul. Daca ai spus ceva, asa ramane, si-ti sustii punctul de vedere pana in panzele albe. S-ar putea sa auzi de la unii ca e semn de incapatanare, de rigiditate, de teama de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o impamantare a ta in ceea ce crezi cu adevarat! Nu te abati de la propriul tau adevar si lupti pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace.

CAPRICORN - Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru ca si ele au rostul lor, acela de a te pune la incercare, de a-ti testa ambitia si dorinta de a reusi, ca atare nu te impovara inutil de suferinte. Uneori, se ajunge mai lent si mai anevoios la marile vise, dar, pentru ca drumul e ceva mai sinuos, cu atat mai mare va fi satisfactia atunci cand vei ajunge la capat. Priveste cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales si nu te abate de la acest curs, nici macar cand dai piept cu mari probe.

VARSATOR - Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai buna ocazie de a-ti aduna fortele si a arata de cat de multe lucruri esti in stare. Daca pleci la drum, e posibil sa nu fie o deplasare perfecta, de parca nu ai avea acum starea potrivita pentru a calatori, dar la destinatie te asteapta lucruri atat de frumoase, incat vei regreta ca ai plecat fara chef. Ca atare nu tot ce incepe slab se termina la fel, deci lasa-te dus de tot ce se iveste azi in peisaj, pentru ca pe parcurs pot aparea atat de multe elemente pozitive incat sa schimbe complet polaritatea lucrurilor si de la minus sa ajungi la plus!

PESTI - Nu esti in cea mai buna forma emotionala incat tot ce ti-ai dori azi, e sa fii lasat in pace cu gandurile tale. Preferi singuratate, iar cei care tin la tine iti vor respecta dorinta de izolare chiar daca nu o inteleg. In linistea lasata, obtii starea de pace si calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre ganduri si sentimente. Simti ca nu poti gandi limpede in miezul evenimentelor agitate din jurul tau, de aceea cauti un loc doar al tau departe de lumea dezlantuita in care sa te reculegi si sa acorzi mai multa atentie propriului eu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »