Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 1

Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte

Data: 10 Jun 2020, ora 20:15 / Accesari: 46 / Id: 832

Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte

Descriere:

Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie interpreta Ionela Iagar Burchel atunci ai facut alegerea PERFECTA!
Mirilor, sarbatoritilor si organizatorilor le pot oferi programe, care impreuna pot creea paleta artistica a evenimentului dvs:
* Muzica populara: de suflet, de pahar si ascultare din zona Olteniei
* Sarbe
* Hore
* Muzica de petrecere
Interpreta Ionela Iagar Burchel originara din Filiasi, cu studii muzicale in domeniu, sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate interprete de nunta si evenimente din Craiova, ce incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului!
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ionela Iagar Burchel, ajunge treptat sa fie interpreta de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor, avand in palmares multe aparitii tv locale si nationale.
Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta!
Locatia acestei interprete este in Filiasi dar activeaza cu preponderenta in toate zonele Olteniei!
Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0764/836.853 si veti avea o mega-petrecere, alaturi de interpreta Ionela Iagar Burchel!

Zona de valabilitate:

National

Info pret:

0.00

Contact:

Persoana de contact: Ionela Iagar
Telefon: 0764/836.853
E-mail: ionelaiagarburchel@gmail.com
Url anunt: --

Cuvinte cheie:

Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #1
Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #2 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #3 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #4 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #5 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #6 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #7 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #8 Interpreta Ionela Iagar Burchel - Alegerea ta pentru evenimente perfecte #9
inapoi
Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »