Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons

23 Jan 2012, 1474 accesari

Sfaturi / Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons

Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons

Dragostea este un motiv de bucurie si sarbatoare in orice moment al anului, dar exista in calendar doua sarbatori dedicate acestui nobil si frumos sentiment. Sarbatoarea de Sfantul Valentin si Dragobetele sunt doua repere importante pentru comercianti in activitatea de publicitate, cele doua sarbatori reprezentand teme ale unor ample campanii de publicitate desfasurate pentru promovarea de servicii si de produse. Romanilor le place sa fie indragostiti, sa iubeasca cu toata inima, de aceea produsele si serviciile noi lansate in perioada acestor sarbatori se vor bucura de succes, aceastea reprezentand idei inspirate de cadouri pentru cei dragi. Produsele promotionale ColourFul Seasons oferite clientilor de SC Keopos Star pot fi folosite cu succes in promovarea produselor si serviciilor noi lansate in aceasta perioada, reprezetand intr-o maniera profesionista si eleganta imaginea firmei dumneavoastra. Produsele promotionale ColourFul Seasons din gama Write se disting prin eleganta modelelor si calitatea deosebita a materialelor din care sunt confectionate. Gama Write cuprinde doua categorii de produse, cele destinate doamnelor si domnisoarelor, ale caror modele au fost create de designerul Fatima Lopez si instrumemntele de scris create pentru barbati de catre designerul Jose Antonio Tenete.


Produsele promotionale ColourFul Seasons sunt instrumente de scris deosebite ca model si calitate, ce pot fi oferite clientilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor ca produse promotionale in cadrul campaniilor de publicitate. Doamnele vor fi incantate sa primeasca instrumente de scris ce poarta semnatura Fatimei Lopez, articole promotionale inspirate de delicatetea siluetei feminime si de sensibilitatea femeii pentru frumos si culoare. Instrumentele de scris create de Fatima Lopez au denumiri pretioase: Diamond, Lisabona, Los Angeles si Paris.

Gama de produse promotionale ColourFul Seasons comercializata de SC Keops Star SRL cuprinde instrumente de scris de tip roller pen sau ball pen, special create pentru barbati de designerul portughez Jose Antonio Tenete. Culorile si formele folosite pentru realizarea acestor instrumente de scris sugereaza putere financiara, inteligenta si spiritul intreprinzator al celui care le va folosi. Oricare dintre produsele promotionale ColourFul Seasons din gama Write ce poarta denumirea Graphic, Dot, Line, Aluminum si City sunt alegeri inspirate de produse promotionale pentru campanii de publicitate. Produsele promotionale ColourFul Seasons sunt oferite in cutii cadou elegante ce intregesc imaginea unui dar perfect pentru orice persoana si in orice ocazie.

Instrumentele de scris din gama ColourFul Seasons reprezinta surse de inspiratie pentru campanii de publicitate organizate in perioada 14- 24 februarie, perioada ce se afla sub semnul dragostei datorita sarbatorilor de Sfantul Valentin si Dragobete.

Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons #1Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons #2Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons #3Celebreaza dragostea cu produse promotionale ColourFul Seasons #4
Autor: Promotional-Zone.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »