Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Produse eco folosite in campaniile de publicitate

23 Nov 2011, 3213 accesari

Sfaturi / Produse eco folosite in campaniile de publicitate

Produse eco folosite in campaniile de publicitate

Solul, aerul si apa sunt elementele esentiale existentei rasei umane pe planeta Terra, elemente de a caror integritate depinde bunastarea si santatea omului. Dupa decenii de neglijenta fata de mediul inconjurator, problema protejarii ecosistemul este tot mai mult adusa in discutie de societatea civila si clasa politica.

Se recomanda folosirea de produse eco in cat mai multe domenii de activitate, produse care sunt confectionate din materii prime reciclate-hartie, material plastic, metale sau produse eco prietenoase cu mediul, care functioneaza fara sa polueze sau sa consume din resursele de energie ale planetei. Aceste produse eco au mecanime ingenioase care folosesc energia solara sau elementii galvanici pentru a functiona.

SC Keops Star pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse eco ce pot fi folosite in campanii de publicitate; aceste produse eco au intrebuintari multiple si se remarca prin calitate si design.

Promovarea imaginii companiei, a serviciilor si a produselor noi poate fi facuta folosind produse eco oferite clientilor si colaboratorilor ca materiale promotionale in cadrul campaniilor de advertising.

Aceste produse eco transmit un dublu mesaj: acela al campaniei de publicitate, prin care se urmareste promovarea bunurilor si a serviciilor si un mesaj ecologic - atitudinea de respect si protectie fata de mediul inconjurator.

Folosirea acestor materiale promotionale eco in publicitate imbunatateste imaginea companiei care le foloseste, sensibilizeaza clientii si colaboratorii care, in mod sigur, vor aprecia preocuparea companiei fata de protectia mediului inconjurator.

Utilizarea de produse eco in campanile de publicitate confera un plus de profesionalism si respect companiei care le initiaza. Multe companii ofera angajatilor articole personalizate cu insemnele companiei care pot fi folosite in activitatea profesionala sau personala ; aceste materiale promotionale pot fi produse eco, confectionate din materiale reciclabile. Folosindu-le zilnic, personalul companei va prelua mesajul ecologic transmis si poate il vor transmite mai departe in mediul profesional, familial si social in care activeaza.

SC Keops Star comercializeaza materiale promotionale eco care pot fi intrebuintate cu success la birou sau acasa. Articolele de birou-pixuri, creioane, mape, carnetele, notite adezive si rigle sunt confectionate din materiale reciclabile ca hartia, cartonul si materialele plastice. Oferta de materiale promotionale eco contine sacose confectionate din materiale natural, biodegradabile ca bumbacul organic sau iuta. Printre produsele interesante care pot fi oferite ca materiale promotionale se numara cele care functioneza pe baza de apa: ceasul de birou si calculatorul alimentate cu elemente galvanice umplute cu apa.

Materialele promotionale eco oferite clientilor de SC Keops Star sunt ideale pentru promovarea imaginii companiei dumneavoastra.

Furnizorii de servii nunti isi pot promova cu succes afacerea folosind materiale promotionale de la SC Keops Star SRL.

Produse eco folosite in campaniile de publicitate #1Produse eco folosite in campaniile de publicitate #2caiete , agende eco #3pixuri eco #4
Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »