Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

POSM - o noua metoda de promovare a afacerii dumneavoastra

02 Feb 2012, 1580 accesari

Sfaturi / POSM - o noua metoda de promovare a afacerii dumneavoastra

POSM - o noua metoda de promovare a afacerii dumneavoastra

Publicitatea este sufletul comertului, o metoda moderna imbratisata de tot mai multi comercianti pentru promovarea serviciilor si a produselor . Campaniile de publicitate pot imbraca multe forme, scopul final fiind atragerea atentiei clientului asupra serviciului sau a produsului promovat. O modalitate des intalnita, in ultima perioada, cu precadere in marile lanturi de magazine, este publicitatea prin POSM- point of sales materials. Publicitatea prin POSM presupune instalarea in zone strategice, cum ar fi in imediata apropiere a caselor de marcat, la intrarea in magazine, pe culoarele principale, a unor suporturi pe care sunt asezate produse promotionale ; aceste produse pot reprezenta oferte speciale ce contin produse promotionale oferite ca bonus la achizitionarea unui articol. Publicitatea prin POSM include, pe langa folosirea produselor promotionale, inspirat pozitionate in zonele frecvent circulate de client in magazine, si folosirea de standurilor de prezentare, postere, bannere sau folosirea de shelf liners - suporturi speciale, din materiale transparente folosite pentru afisarea preturilor, montate la capatul rafturilor de prezentare a produselor. Pentru promovarea eficienta a firmei dumneavoastra nu trebuie exclusa din campania de publicitate promovarea produselor prin intermediul produselor promotionale prezentate in centrele de vanzare pe suporturi de tip POSM.

SC Keops Star SRL comercializeaza o gama variata de produse promotionale de calitate superioara, cu un design atragator ce pot reprezenta idei de produse promotionale pentru campanile de publicitate. In cataloagele de produse promotionale Europa Entreprise, Cool, ColourFul Seasons, Yes, Didex 2012 sunt prezentate o varietate impresionata de produse promotionale, unele dintre ele fiind unice pe piata romaneasa ca design si calitate. Aceste produse promotionale pot fi intrebuinate in toate domeniile de activitate, fiind ideale atat pentru campaniile publicitare desfasurate in timpul anului, cat si in cazul celor organizate de sarbatori. Produsele promotionale oferite clientilor de firma SC Keops Star SRL pot fi personalizate, la cererea clientilor, cu elementele reprezentative ale companiei sau cu insemnele promotiei prin procedee specifice: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital. O campanie publicitara de succes presupune abordarea tuturor mijloacelor pentru promovarea cat mai buna a imaginii companiei si a produselor acesteia. Oferirea de produse promotionale creste sansele de reusita ale campaniei de publicitate. Expunerea produselor promotionale pe POSM reprezinta un bun mod de atrage atentia clientilor asupra noilor produse si contureaza in mintea clientilor imaginea unei companii in care lucreaza profesionisti care stiu sa isi promoveze produsele. SC Keops Star SRL ofera clientilor o gama variata de servicii, inclusiv consultanta de specialitate in vederea inceperii unei actiuni de publicitate care sa implice si folosirea POSM-urilor.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »