Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Promoveaza-ti afacerea oferind cadouri promotionale de Paste

05 Apr 2012, 1773 accesari

Sfaturi / Promoveaza-ti afacerea oferind cadouri promotionale de Paste

Promoveaza-ti afacerea oferind cadouri promotionale de Paste

Sarbatoarea Invierii Domnului este una din cele mai importante sarbatori religioase din an dar si un moment mult asteptat atat de comercianti, cat si de clienti. Firmele isi intampina, in aceasta perioada, clientii cu oferte dintre cele mai atractive sau lanseaza pe piata noi produse si noi servicii. Romanii, fani impatimiti ai promotiilor, vor fi mai sensibili in aceasta perioada la ofertele prezente in magazine iar campanile de publicitate care presupun oferirea de cadouri promotionale la achizitioanarea de produse si servicii, vor fi cu siguranta foarte tentante. Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star Srl pentru 2012 contine produse din categoriile moda, casa, vitalitate, electronice, birou, instrumente de scris, eco, agende si dulciuri. Aceste produse pot fi oferite sub forma de cadouri promotionale colaboratorilor, angajatilor si clientilor. In functie de tipul produselor acestea pot fi personalizate, la cererea clientilor, cu elementele promotiei si cu mesaje adecvate sarbatorii de Paste. Aceste cadouri promotionale vor impresiona prin calitate, prin design si prin modul de prezentare. Informatii despre fiecare produs in parte gasiti pe site-ul companiei www.

promotional-zone.ro. Firmele pot oferi partenerilor de afaceri si angajatilor cadouri promotionale de Paste care sa contina produse de lux, foarte utile tuturor celor care activeaza in zona de afaceri. Instrumente de scris Jose Antonio Tenete, Fatima Lopez si Parker sunt instrumente de scris speciale, cu un design deosebit care combina elementele moderne cu cele clasice. Elegantele cutii cadou, in care sunt oferite aceste produse, le transforma in cadouri promotionale deosebite. Daca firma dumneavoastra furnizeaza produse sau servicii din domeniul sanatatii si al frumusetii, poate alege din gama variata a produselor promotionale comercializate de SC Keops Star Srl pe cele din categoria vitality. Cadourile promotionale pot contine seturi de manichiura, seturi spa, perii de par, oglinzi si genti cosmetice. Cadouri promotionale deosebie pot fi articolele pentru casa; sarbatorile sunt speciale si in aceste monente cu totii ne dorim sa avem ceva nou in casa, un produs care sa fie in ton cu spiritul de sarbatoare. Seturile de vin, seturile de cocktail si accesoriile pentru bucatarie vor fi cadouri potrivite pentru cei care cocheteaza cu arta culinara. Seturile de aromaterapie, in diferite culori si arome vor da un aer de prospetime si relaxare, putand fi folosite atat la birou cat si acasa. Iepurasul de Paste poate darui cadouri promotionale parintilor pentru copiii lor. Consultand cataloagele de produse promotionale ale firmei SC Keops Star Srl veti fi surprinsi de varietatea de dulciuri promotionale delicioase si de jucariile educative.

Promoveaza-ti afacerea oferind cadouri promotionale de Paste #1Promoveaza-ti afacerea oferind cadouri promotionale de Paste #2
Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »