Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Publicitate cu dulciuri promotionale

02 Apr 2012, 2344 accesari

Sfaturi / Publicitate cu dulciuri promotionale

Publicitate cu dulciuri promotionale

Promovarea serviciilor si a produselor contribuie semnificativ la cresterea vanzarilor unei firme si la conturarea unei imagini profesioniste a acesteia. O varianta eficienta si nu foarte costisitoare de publicitate o reprezinta organizarea de campanii de publicitate mai ales de sarbatori, perioade in care creste consumul populatiei de servicii si produse. Oferirea de produse promotionale in cadrul acestor campanii atrage atentia consumatorilor asupra produselor promovate, motivandu-i sa cumpere.

SC Keops Star SRL si-a diversificat gama de produse promotionale oferite clientilor incluzand incepand cu anul 2012, in oferta de produse promotionale si dulciuri promotionale; aceste produse sunt importate de la producatori de renume din Suedia si se caracterizeaza printr-o calitate si o prezentare deosebita. Dulciurile promotionale au arome si forme diverse, exista varietati ce au in compozitie coloranti naturali sau continut zero de grasimi. Oferta de dulciuri promotionale cuprinde bomboane fructate, bomboane de ciocolata, caramel, acadele rotunde si acadele spirala. Rasfoind catalogul virtual de pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro veti gasi cu siguranta un produs care sa va inspire.

Dulciurile promotionale au o prezentare deosebita fiind ambalate in sticle sau cutii tip kit pentru medicamente de diferite marimi.

Aceste dulciuri promotionale pot fi combinate dupa preferinta clientilor, rezultatul fiind un cadou promotional deosebit. De Paste astfel de produse promotionale sunt binevenite; clientii, partenerii de afaceri vor fi impresionati sa primeasca un cadou atat de colorat si gustos. Pentru un impact mai mare al campaniei de publicitate, ambalajele acestor dulciuri promotionale pot fi personalizate cu etichete care contin mesaje si elemente special concepute pentru campania de publicitate. Oferta de dulciuri promotionale a firmei SC Keops Star SRL cuprinde si dulciuri dietetice, bomboane gustoase cu un continut mic de zahar care nu pun in pericol silueta. Firmele care activeaza in domenii ca wellness, spa si cosmetica pot sa organizeze companii de publicitate care presupun oferirea de produse promotionale dulci dar cu continut redus de calorii.

Sarbatorile reprezinta un motiv de bucurie pentru toti, copiii fiind cei mai incantati de venire Iepurasului de Paste sau a lui Mos Craciun. In aceste perioade parintii ofera copiilor cadouri, in calitatea lor de mesageri ai Iepurasului si ai Mosului si prin urmare creste disponibilitatea acestora de a achizitiona produse si servicii pentru copii. Comerciantii se intrec in oferte atractive si oferirea de produse promotionale la achizitionarea unui serviciu sau a unui produs incurajand consumul. Firmele specializate in produse si servicii pentru copii vor inregistra o cresterea a vanzarilor daca vor oferi astfel de dulciuri promotionale in cadrul promotiilor organizate in aceasta perioada.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »