Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Publicitate cu produse promotionale pentru calatorie

27 Jun 2012, 2401 accesari

Sfaturi / Publicitate cu produse promotionale pentru calatorie

Publicitate cu produse promotionale pentru calatorie

Vara este anotimpul potrivit pentru calatoriile de afaceri sau pentru cele in interes personal. Vremea frumoasa ne inspira si ne indeamna sa imbinam utilul cu placutul. Multe companii organizeaza pe perioada verii activitati de tip team building, participa la expozitii si la targuri nationale si internationale, recompensand astfel angajatii si colaboratorii cu rezulate de exceptie, carora le sunt oferite pachete turistice atractive.

SC Keops Star SRL comercializeaza o gama variata de produse promotionale pentru calatorie; aceste produse promotionale pentru calatorie fac parte atat din gama business, cat si din gama personal. Cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons, Cool 2012, Yes si Europa Enterprise, postate on-line pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro, va prezinta in detaliu, fiecare produs promotional. Consultand oferta on-line a firmei veti gasi cu siguranta produse promotionale pentru calatorie care satisfac si cele mai exigente gusturi. Produsele promotionale pentru calatorie de tip genti de voiaj, trollere, genti pentru laptop, genti pentru documente, paturi polar, portofele, huse pentru telefon, rucsacuri, genti de umar, seturi picnic, genti cu racire si umbrele comercializate de SC Keops Star SRL sunt confectionate din materiale rezistente; designul lor imbina bunul gust cu acele elementele care le transforma in produse practice, usor de folosit si usor de depozitat.


Companiile care doresc sa promoveze o imagine profesionista vor alege sa foloseasca produse promotionale pentru calatorie personalizate cu insemnele companiei; prin folosirea de catre angajati a acestor produse promotionale, in timpul serviciului sau/si in timpul liber, se promoveaza o imagine unitara a companiei si se consolideaza sentimentul de apartenenta dintre angajati si companie. O astfel de abordare reprezinta o modalitate mai moderna si mai ieftina de a face publicitate companiei si serviciilor sau produselor comercializate de catre aceasta.

Produsele promotionale pentru calatorie pot fi oferite de catre companii in cadrul unor campanii de publicitate sau cu ocazia organizarii unor evenimente de tip targuri, expozitii sau traininguri. Aceste produse promotionale pentru calatorie pot fi daruite atat angajatilor, cat si colaboratorilor - parteneri sau clienti. Indiferent de domeniul de activitate al companiei, in oferta de produse a firmei Sc Keops Star SRL veti gasi produse promotionale care sa va reprezinte politica de marketing si de imagine. Firma ofera clientilor sai consultanta de specialitate pentru organizarea de evenimente de tip corporate - team building, lansari de produse, inaugurari de sediu si traininguri. Printre serviciile oferite clientilor se numara si cele de personalizare a produselor promotionale prin intermediul urmatoarelor procedee: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »