Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Promovare afacerii tale prin idei personalizate

10 Apr 2013, 5606 accesari

Sfaturi / Promovare afacerii tale prin idei personalizate

Promovare afacerii tale prin idei personalizate

Ideile originale reprezinta garantia succesului in orice domeniu de activitate; o campanie de publicitate bazata pe originalitate va inregistra succesul dorit promovand eficient produsele sau serviciile ce reprezinta targetul acesteia. Noutatea ideilor activitatii de publicitate va incita interesul clientilor de a cunoaste cat mai multe detalii despre serviciul sau produsul lansat pe piata. SC Keops Star Srl ofera clientilor sai o varietate de servicii din domeniul publicitatii, servicii care vin in completarea activitatii principale a firmei - comercializarea de produse promotionale. Specialistii firmei asista clientii in vederea alegerii celor mai potrivite produse promotionale, oferindu-le acestora idei originale de produse promotionale. Oferta foarte variata de produse promotionale a firmei reprezinta un real avantaj pentru clienti care pot alege produsulul promotional potrivit din mii de modele de astfel de produse. Noutatea produselor comercializate este o preocupare constanta a reprezentantilor firmei SC Keops Star Srl care participa, in acest sens, la targuri si seminarii internationale de profil. O mare parte a produselor comercializate apartin unor producatori de renume mondial din domeniul produselor de publicitate; oferta in detaliu a firmei este postata on-line pe www.

promotional-zone.ro. Politica firmei este aceea ca fiecare client este special, fiecare client are propriile sale nevoi si de aceea ofertele de produse promotionale ale firmei SC Keops Star Srl sunt personalizate. Primul pas in realizarea unei oferte personalizate il reprezinta stabilirea unei prime intalniri intre reprezentantii firmei si client. In cadrul acestei intalniri se vor discuta toate aspectele importante legate de activitatea de promovare pe care clientul doreste sa o initieze. Clientul este rugat sa furnizeze detalii cu privire la produsul sau serviciul promovat, tematica campaniei de publicitate, publicul tinta si bugetul alocat activitatii. Avand toate aceste informatii echipa SC Keops Star Srl va realiza o oferta de produse promotionale care sa satisfaca toate cerintele clientului. De mare valoare in conceperea unei idei originale sunt si informatiile referitoare la campanii de publicitate organizate anterior de catre client. Firma SC Keops Star Srl ofera clientilor si servicii de personalizare a produselor promotionale prin procedeele de tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital. Clientii pot opta pentru personalizarea produselor promotionale cu insemnele firmei sau cu elementele campaniei de publicitate ; astfel de produse promotionale personalizate vor transmite consumatorilor clar mesajul campanie de publicitate, un mesajul personalizat al unei campanii de publicitate originale.

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »