Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Cadouri promotionale Hiidea

01 May 2013, 5679 accesari

Sfaturi / Cadouri promotionale Hiidea

Cadouri promotionale Hiidea

Sarbatorile de Paste reprezinta o perioada cu o puternica incarcatura religioasa, un moment in care incercam sa ne regasim sufleteste. Romanii acorda o importanta deosebita acestei sarbatori si depun tot efortul pentru a respecta traditia. Familiile se reunesc si pregatirile pentru zilele de Paste incep cu mult timp inainte. In aceasta perioada se inregistreaza o crestere a vanzarilor in toate domeniile, comerciantii pregatind pentru clienti oferte si promotii irezistibile. Acum sunt organizate activitati publicitare de anvergura in cadrul carora sunt oferite cadouri promotionale.

SC Keops Star SRL ofera celor interesati o varietate impresionanta de produse pomotionale, oricare dintre aceste produse promotionale putand fi oferit in scopuri promotionale in campanile de publicitate derulate in perioada Pastelui sub forma de cadouri promotionale. In catalogul de produse promotionale Hiidea sunt prezentate in detaliu produsele promotionale de voiaj din sectiunea Travel; aceste produse promotionale se disting prin noutatea design-ului si calitate.

Sectiunea Travel din catalogul Hiidea contine trollere, genti de voiaj, rucsacuri, genti de voiaj pentru produsele cosmetice, genti pentru echipamentul sportiv, trollere care au optiunea de a fi pliate, genti de umar, genti pentru documente, genti speciale pentru incaltaminte si imbracaminte. Toate aceste produse promotionale sunt de foarte buna calitate, sunt rezistente la folosinta indelungata si au detalii atent lucrate si finisate; produsele promotionale de voiaj Hiidea sunt concepute pentru a fi folosite cu usurinta indiferent de model sau de materialul din care sunt confectionate.

Aceste produse promotionale de voiaj pot fi folosite atat in calatoriile personale, cat si in cele de afaceri. Produsele promotionale de voiaj Hiidea pot reprezenta elementul central al unei campanii de publicitate initiate in aceasta perioada de sarbatoare. Colaboratorii d-voastra, clientii, partenerii sau angajati, ar fi incantati sa primeasca un cadou promotional de tip troller, geanta pentru voiaj sau geanta pentru documente; un astfel de cadou promotional este intotdeauna binevenit. Produse promotionale de voiaj deosebit de utile, in special in vacante, sunt gentile termorezistente pentru alimente si bauturi si gentile pentru echipamentul sportiv sau produsele cosmetice.

Oferta in detaliu de produse promotionale de voiaj Hiidea a firmei SC Keops Star SRL poate fi consultata on-line pe www.promotional-zone.ro.

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »