Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 1

Mireasa retro

03 Sep 2008, 2271 accesari

Stiri / Mireasa retro

Mireasa retro

Moda pleaca si vine, asadar m-am hotarat sa abordam problema si in cazul mireselor. Vrei o tinuta retro, foarte sic, gata sa te faca mireasa anului? Avem cateva variante pentru tine, asa ca ramai sa afli ce ti se potriveste!


1. Un umar gol

Feminintatea se cere intotdeauna expusa. Cand a aparut aceasta moda a unui umar gol, totul s-a dat peste cap in materie de fashion, de la costume de baie pana la rochii de mirese. Daca vrei sa fii sic si dulce, abordeaza aceasta tinuta si asociaz-o cu un machiaj viu, care sa dea senzatia ca natura te-a ales chiar pe tine!

2. Breteluta dupa gat

Stii cat de dragute erau actritele anilor '60 cu rochitele lor dulci, pline de bulinute colorate si acest gen de corset agatat de gat? La fel vei fi si tu daca vei adopta o astfel de tinuta. Adauga si accesorii in gen sau o coafura sexy, pe baza de onduleuri.

3.

Anii '30 sa vina!

In perioada interbelica, penele erau la mare cautare. Orice rochie, palarie sau pantof era musai sa aiba fulgi sau pene. Asociaza acest detaliu rochiei de mireasa, fie la corset, fie ca accesoriu la voal. Si nu uita de un sirag de margele pana la buric. Sau perle naturale, preferabil...

4. Hippie time

Miscarea hippie ramane in istoria esteticii, si la fel de vie vei fi si tu in amintirea invitatilor daca vei vrea sa reinventezi spiritul ei. Alege o rochie cu imprimeuri florale sau imbodobeste-ti parul cu flori naturale. Si nu uita de muzica... Alege o intreaga tema a nuntii in genul acesta!

5. Stil baroc

Ma topesc dupa acele vremuri cand chiar si tu insati te pierdeai in faldurile propriei rochii! Daca esti fana curentului baroc, in care opulenta e lege, apeleaza cu incredere la o rochie masiva, din material greu si... scump! Iar parul sa fie destul de bogat, deci nu uita de extensii!

Cu siguranta a fi retro este o alegere dificila posbila doar daca se asociaza cu personalitatea ta! Daca alegi sa arati ca o zeita romana sau ca o frumoasa renascentista va trebui sa stii ce calitati sa iti pui in valoare. Indiferent de machiaj, parfum si coafura nu uita de cel mai important accesoriu: ginerele! Va doresc sa fiti mereu nedespartiti!

Mireasa retro #1Mireasa retro #2Mireasa retro #3Mireasa retro #4Mireasa retro #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »