Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 2

Rochie de mireasa cu imprimeuri

03 Sep 2008, 3636 accesari

Stiri / Rochie de mireasa cu imprimeuri

Rochie de mireasa cu imprimeuri

Rochiile de mireasa exprima perfect personalitatea noastra, acea parte intima pe care vrem sa o sugeram atat prin atitudine, cat si prin actiune. Daca te-ai gandit sa iti cumperi o rochie de mireasa simpla, fara niciun accesoriu sau imprimeu, este o decizie foarte buna. Exista insa si cealalta latura a alegerii, pe care trebuie sa faci cu grija! Daca iti plac lucrurile sofisticate, fii gata sa incerci rochiile cu imprimeuri sau accesorii! Iata la ce ne-am gandit pentru tine!


1. Argintiu pretios

In niciun caz nu alege alb simplu daca vrei sa creezi o impresie de eleganta sofisticata. Argintiul matasos cu imprimeuri mari, poate chiar o tema brodata intr-o nuanta sclipitoare va da un aer aparte aparitiei tale. Evita insa combinatia de culori argintiu-auriu!

2. Rochia-bijuterie

Stii perfect ca o rochie frumoasa si un voal asortat, ca si o pereche de pantofi, sunt in sine o bijuterie.

Daca vrei sa ai o rochie-bijuterie, ai grija sa fie una brodata cu pietre pretioase ori doar cu mici cristale fine. E perfect daca o asortezi si cu bijuteriile purtate la gat sau pe mana. Bratarile pretioase se asorteaza de minune!


3. Corset de zana

Asa e ca intotdeauna ti-ai dorit sa arati ca o zana in ziua nuntii tale? Atunci nu uita de sclipire! Un corset brodat cu material sclipitor, eventual cu ceva auriu la o rochie crem sau argintiu la o rochie alba va fi o foarte buna alegere. Evita insa prea multe accesorii, ramai doar la o pereche de cercei simpli.

4. Broderie old & chic

Stii genul acela de rochii de mireasa spaniole? Voal simplu, rochie usoara, cu broderii medii sau mici, cu toate pentru ca tu sa arati minunat. Alege un voal subtire si moale, de culoare crem si fa-ti rochia pe comanda. Poti purta si un val subtire, ca el sa iti descopere fata perfecta abia la momentul potrivit.

5. Diva

Nicio Diva nu va veni la nunta ei cu o rochie simpla, banala. Un material greu, o matase pretioasa, brodata cu argint sau cu ceva la fel de pretios, facuta pe comanda la un designer celebru. Evident ca si tu poti fi acea Diva daca stii sa alegi: matase si argint! Tine minte.


Alegere iti apartine, fii doar atenta la detalii si la ceea ce ti se potriveste. Mult succes!

Rochie de mireasa cu imprimeuri #1Rochie de mireasa cu imprimeuri #2Rochie de mireasa cu imprimeuri #3Rochie de mireasa cu imprimeuri #4Rochie de mireasa cu imprimeuri #5
Cuvinte cheie: moda, rochii de mireasa
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »