Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 2

Stilul retro al nuntii

11 May 2012, 3673 accesari

Stiri / Stilul retro al nuntii

Stilul retro al nuntii

Festivalul de la Cannes, organizat in fiecare mai, atrage atentia intregii lumi nu numai asupra productiilor cinematografice, cat si asupra tinutelor senzationale purtate de actrite celebre pe covorul rosu. Tinutele purtate de dive reprezinta surse de inspiratie pentru evenimente speciale cum este nunta. Stilul retro al anilor de glorie de la Hollywood a revenit in forta, fiind o tendinta imbratisata de cat mai multi designeri.

Mireasa retro abordeaza un stil simplu si in acelasi timp sofisticat purtand rochii lungi, fara crinoline care dau senzatia de fuiditate si confera o libertate totala de miscare. Materialele folosite pentru rochii sunt matasea naturala, satinul, voalul si dantela. Rochiile de mireasa sunt fie de un alb imaculat, fie in nuante de cream-auriu sau alb-argintiu. Rochiile mireselor si cele ale domisoarelor de onoare combina intr-o maniera clasica pretiozitatea materialelor cu eleganta modelelor.

Rochiile pun in evidenta silueta, linia taliei fiind marcata de pliuri sau cordoane. Mireasa retro nu poarta voal ci accesoriile pentru par, de tipul clamelor cu cristale sau bentite cu motive florale; accesorile atrag atentia asupra coafurilor naturale ce emana un aer lejer, combinatia dintre aspectul sofisticat al accesoriilor de par si simplitatea coafurilor fiind una foarte interesanta si eleganta.

Pantofii de mireasa completeaza intr-un mod armonios tinuta fluida si eleganta.

S-a renuntat la pantofii cu platforma si s-a revenit la eleganta pantofilor clasici inchisi sau decupati in fata, cu toc ascutit si botul putin rotunjit. Divele anilor 40-50, de la Hollywood-ul purtau astfel de pantofi in filmele alb -negru difuzate pe marele ecrane. Un element de noutate in ceea ce priveste designul acestor pantofi ar fi tocul foarte inalt si colorarea partii interioare a tocului si a talpii in rosu. Mireasa retro este de o eleganta desavarsita iar detaliile fac diferenta - tuseul de rosu al pantofilor aduce un plus de eleganta si originalitate tinutei.

Unei tinute impecabile i se potriveste un machiaj pe masura realizat in stilul anilor 40-50. Femeia era in acea perioada plina de senzualitate si rafinament, nelipsitilor ciorapi de plasa cu dungaadaugandu-li-se adauga rujul rosu. Machiajul este unul natural, tenul are un aspect proaspat si ochii sunt pusi in evident doar cu ajutorul rimelulul. Pentru un plus de prospetime se foloseste pentru ten pudra iluminatoare. Piesa de rezistenta a machiajului este rujul rosu ales in functie de culoarea ochilor si a tenului. Mireasa retro emana senzualitate prin toti porii, aparitia ei starneste senzatie si atrage toate privirile; silueta eleganta se misca gratios lasand in urma un miros discret de parfum de calitate.

Bijuteriile sunt incarcate si pline de stralucire; abunda pietrele pretioase si semipretioase montate pe aur si argint. Bijuteriile pot fi asortate cu rochia sau nu depinde de preferinta miresei. Eleganta impune folosirea cu masura a acestora astfel incat, data fiind marimea si bogatia bijuteriile, se va opta pentru una sau doua piese in combinatia dorita. Mireasa retro este o aparitie, toate elementele tinutei sale armonizandu-se pentru a crea o femeie senzuala si foarte eleganta.

Stilul retro al nuntii #1rochie de mireasa alvina valenta #2rochie de oacazie alvina valenta #3rochie mireasa alvina valenta #4rochie ocazie alvina valenta #5rochie ocazie alvina valenta #6rochie ocazie alvina valenta #7rochie ocazie alvina valenta #8pantofi mireasa christian louboutin #9ruj dior #10pantofi mireasa christian louboutin #11pudra gardenia guerlain #12bijuterii mireasa #13parfum guerlain gardenia #14bijuterii mireasa #15bijuterii mireasa #16
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »