Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 4

4 idei de coafuri direct de pe podium

04 Sep 2008, 2250 accesari

Stiri / 4 idei de coafuri direct de pe podium

4 idei de coafuri direct de pe podium

Pentru toamna aceasta coafurile stralucesc, uimesc, socheaza dar isi pastreaza feminitatea si eleganta. Nu te speria, ai de unde alege, ai de unde sa te inspiri si mai ales, poti dovedi cu usurinta un stil fermecator si pasional. Prinde curaj si parul tau va arata minunat:


INELAT

Ce? Cochet, feminin, sexy si pasional! O coafura parca neterminata dar atat de dorita pe podiumurile din aceasta toamna, un look inspirat de Kim Basinger, cu onduleuri largi ca valurile marii adiate de vant si varfuri bine intinse.

Cum? Dupa ce ai aplicat pe parul umed o solutie de protectie importiva caldurii, onduleaza suvitele cu degetele in timp ce le usuci. Trebuie sa fie putina imperfectiune. Aplica apoi un fixativ, apoi finalizeaza micile inele cu un ondulator. Foloseste placa de intins parul, daca varfurile nu ti se par indeajuns de intinse.

Unde? Gucci, Ports 1961, Preen si Salvatore Ferragamo.


SCULPTAT

Ce? Fara extensii, fara volum exagerat, natural si simplu. Pentru fetele cu parul scurt iata o coafura curata, clasica si foarte simpla.

Cum? Secretul unei astfel de coafuri sta intr-o tunsoare structurata cu suvite care sa scoata in evidenta pometii si structura osoasa a fetei.

Aplica o lotiune de subtiere a firului de par, apoi usuca suvita cu suvita cu ajutorul unei perii padela, finisand cu o placa de par pentru a elimina complet firele rebele.

Unde? Bill Blass, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, si Yves Saint Laurent.


SCULPTAT

Ce? Fara extensii, fara volum exagerat, natural si simplu. Pentru fetele cu parul scurt iata o coafura curata, clasica si foarte simpla.

Cum? Secretul unei astfel de coafuri sta intr-o tunsoare structurata cu suvite care sa scoata in evidenta pometii si structura osoasa a fetei. Aplica o lotiune de subtiere a firului de par, apoi usuca suvita cu suvita cu ajutorul unei perii padela, finisand cu o placa de par pentru a elimina complet firele rebele.

Unde? Bill Blass, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, si Yves Saint Laurent.


RAFINAT

Ce? Usor de realizat, purtabil si armonios. Parul bine intins si bine lustruit este nu numai un must-have ci si o optiune la indemana oricui. O coafura care este atat de simpla si de usor de purtat incat coafurile au fost mentinute de modele si dupa ce au parasit podiumurile.

Cum? Bineinteles ca trebuie ca parul sa fie bine intins inainte de a-l prinde intr-o coada de cal. Daca folosesti si un gloss de par pentru a-i oferi o stralcuire aparte, coafura va fi cu atat mai luminoasa si mai deosebita.

Unde? Alessandro Dell'Acqua, Carmen Marc Valvo, Lanvin, Louis Vuitton, Viktor & Rolf si Zac Posen.

4 idei de coafuri direct de pe podium #14 idei de coafuri direct de pe podium #24 idei de coafuri direct de pe podium #34 idei de coafuri direct de pe podium #4
Cuvinte cheie: frumusete, coafuri, tunsori
Autor: Gabriela David
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »