Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
coafura machiaj 3

Updo pentru o mireasa cu clasa

04 Sep 2008, 2515 accesari

Stiri / Updo pentru o mireasa cu clasa

Updo pentru o mireasa cu clasa

Miresele poarta pe chip expresia perfecta a feminitatii. Si ce este mai feminin decat o coafura eleganta care sa te faca sa te simti regina zilei? Iti propun cateva idei de updo din care sa alegi pentru marea zi a nuntii tale. Cu toate sunt foarte sofisticate si totusi usor de realizat. Iata despre ce este vorba:

Updo pierdut:

Usor messy, dar asortat cu ceva bijuterii delicate te va face sa pari rupta de pe taramul basmelor. Este usor de realizat si va dura toata noaptea. Parul este strans de la urechi, iar partea din spate este ridicata si adusa la partile de la urechi. Rasuceste tot parul si indeparteaza-l de la frunte, apoi prinde-l sus cu o agrafa mare. Foloseste si ornamente de par pentru a crea un mini-coc. Cu ceva produse de intretinere va sta fixat cat e noaptea de lunga.

Sexy bride:

Acest semi-updo este pentru femeile frumoase si foarte libere. Exprima deopotriva misterul si hotararea, asa ca fii gata sa abordezi un stil clasic, dar si foarte actual.

El a fost inaugurat de Brigitte Bardot in anii ’60 si este ideala pentru un eveniment formal si totodata foarte chic. Trebuie doar sa iti prinzi parul din crestet sus, iar pe cel de la spate sa il lasi liber adaugand si putina spuma pentru a arata mult mai voluminos. Evita voalul daca vrei sa te expui in toata frumusetea ta.

Si mai sexy:

Un mini-coc boem, special pentru nuntile organizate in aer liber. Accesoriile cu cristale sau perle se potrivesc de minune, iar un colier cu perle ar fi minunat. Nu uita sa folosesti un fixativ de calitate, mai ales daca ai planuri sa dansezi toata noaptea. Machiajul cat mai natural te poate face sa stralucesti de-a dreptul, asa ca nu te incarca cu mai mult decat e cazul. Fii tu insati!

Domnita de poveste:

E ideal daca ai parul bogat si usor ondulat. Este un look dulce si romatic, care se potriveste de minune cu o rochie cu spatele si umerii goi. Poarta accesorii identice pentru par si gat. Un colier cu pietre mari si o coronita asemanatoare ar fi perfecte!

Ornamente elegante:

Nici gand sa folosesti coronita sau voal? Atunci incearca penele, florile sau cordelutele cu pietre! Fii o mireasa neconventionala, care renunta la voalul clasic pentru o alura de doamna moderna. Esti femeia secolului 21, asa ca arat-o lumii intregi!

Updo pentru o mireasa cu clasa #1coafura mireasa #2coafura mireasa #3coafura mireasa #4coafura mireasa #5
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »