Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

Julia Roberts, secretele feminitati

08 Sep 2008, 1226 accesari

Stiri / Julia Roberts, secretele feminitati

Julia Roberts, secretele feminitati

Fie ca se numara printre actritele tale preferate sau nu, Julia Roberts nu iti poate ramane indiferenta. O iubesti sau o urasti, o admiri sau o invidiezi, diva ramane o prezenta feminina de exceptie. Actrita reprezinta ceea ce putem numi o femeie atragatoare si captivanta fara a avea neaparat o imagine de papusa de portelan. Frumusetea ei pare a veni de undeva din interior si se concretizeaza prin eleganta, senzualitate, delicatete combinate cu cea mai rafinata inteligenta. Zambetul larg si profunzimea privirii ne determina sa o asociem pe Julia Roberts cu notiunea de frumusete general valabila, care ramane atragatoare indiferent de epoca.

Julia Roberts este tipul clasic al femeii cu fata ovala. Aceasta forma ii da multa libertate de miscare mai ales in ceea
ce priveste alegerea unui anumit tip de pieptanatura.

Diva poate purta cu succes atat bucle dezordonate dar si cocuri clasice elegante sau mai stiu eu ce alte opere de arta sophisticate.

Cat despre machiajul folosit, actrita si-a creat un stil inconfundabil, care o diferentiaza ca brand fata de celelalte celebritati feminine. Structura delicata a fetei dublata de un ten de portelan o determina pe Julia Roberts sa foloseasca un fond de ten fluid cu efect natural combinat cu un fard de obraz in nuanta unui roz delicat.. Forma ochilor este accentuata prin farduri in nuante de maron inchis, bordo sau negru. Genele sunt puse in valoare printr-o cantitate generoasa de mascara negru. Buzele sunt puse in evidenta printr-un ruj maro roscat innobilat de un gloss delicat.

Ti-am dezvaluit cateva dintre secretele Juliei Roberts ca sa stii cum sa iti creezi tu insati un look de star de cinema. Secretul consta de fapt in a face alegeri potrivite, in a folosi ceea ce ti se potriveste. Iar daca fata ta are ceva din forma fetei artistei poti apela la trucurile ei.

Cuvinte cheie: frumusete, vedete, julia roberts
Autor: Raluca Alupoaie
Sursa: Egirl
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »