Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
fitness si sanatate 4

Dieta Step

19 Feb 2010, 3107 accesari

Stiri / Dieta Step

Dieta Step

Dieta Step: Ce este Dieta step?

Daca cauti o metoda de a slabi si de a-ti mentine sanatatea pe termen lung, Dieta Step ar trebui sa fie alegerea ta. Nu trebuie sa numeri caloriile, grasimile sau carbohidratii. De fapt nici nu este o dieta, ci un mod de viata pe termen lung care presupune reducerea aporului zilnic de calorii cu 25% si care combinat cu miscarea duce la rezultatele dorite. Partea frumoasa este ca acest program de slabit nu este restrictiv, putem consuma toate alimentele care ne plac, cu o singura conditie: sa mancam cu 25% mai putin.
Intregul principiu al acestei diete este foarte simplu: faceti mai multa miscare, fixati-va un target zilnic, acela de a merge 10.000 de pasi pe zi si reduceti cantitatea de alimente. Miscati-va mai mult si mancati mai putin, acesta este principiul dietei Step.
Nutritionistii care au pus bazele acestui program de slabit: James O. Hill, John C. Peters, Bonnie T. Jortberg, Pamela Peeke mentioneza ca este mai mult decat o dieta, este un stil de viata care ar trebui adoptat de cati mai multi dintre noi, acestia sugerandu-ne sa ne procuram si un pedometru, aparat care ne ajuta sa numaram pasii parcursi intr-o zi.


Dieta Step: Ce putem manca?

Putem manca tot ce dorim atat timp cat reducem portiile cu 25%. Programul de miscare trebuie inceput progresiv, pornind de la 2000 de pasi si crescand in timp numarul acestora pana ajungem la 10.000. Fructele, legumele, graul integral, produsele lactate, carnea slaba sunt recomandate atata timp cat se respecta portiile care trebuie sa fie cu 25% mai mici decat obisnuiam sa le facem.

Dieta Step: Cum functioneaza?

Dietele in general nu functioneaza pentru ca sunt solutii pe termen scurt. Programul de slabit propus in cazul de fata este pentru toata viata, specialistii recomandandu-ne sa acordam o atentie mai mare miscarii. Nu trebuie sa faceti cei 10.000 de pasi in prima zi. Incepeti programul cu 2000 de pasi parcursi zilnic la care adaugati in fiecare saptamana 500, pana cand ajungeti la 10.000. In acest fel efortul va fi unul progresiv si nu va avea un efect agresiv asupra organismului. Parcurgerea celor 10.000 de pasi zilnic, presupune aproximativ 75 de minute de miscare. Veti spune ca un aveti timpul necesar pentru a face acest lucru, dar specialistii ne raspund: nu e nevoie sa ii parcurgeti toti deodata, ii puteti imparti in decursul intregii zile si toate activitatile zilnice vor mai reduce numarul celor 10.000 de pasi.

Merita sa incercati, nu credeti? Cel mai mare beneficiu al acestei diete este mentinerea greutatii dorite pe termen lung, programul neavand restrictii alimentare severe poate fi aplicat la nesfarsit.

1
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »